Sambilan Sarjana dalam Kemanusiaan di Belgium

Cari anda Sambilan Ijazah Sarjanav dalam Kemanusiaan di Belgium 2018/2019

Kemanusiaan

Tuan A dianugerahkan kepada pelajar yang telah menamatkan pengajian peringkat sarjana dalam bidang tertentu pengajian atau bidang amalan profesional serta menunjukkan tahap yang tinggi penguasaan semasa proses tersebut.

Kemanusiaan dan sains sosial adalah satu bidang pengajian yang menyediakan pelajar untuk pelbagai jenis industri apabila ia datang masa untuk memilih kerjaya. Pekerja sosial, artis dan kerjaya pengajaran adalah pilihan yang popular bagi mereka yang menamatkan kursus-kursus ini.

Belgium dikenali sebagai tengah-tengah Eropah dan hab rangkaian antarabangsa. Sebagai pelajar antarabangsa di Belgium anda akan dikelilingi oleh masyarakat pelbagai budaya.

Sambilan Sarjana dalam Kemanusiaan di Belgium

Baca lebih lanjut

Ijazah sarjana khusus dalam ilmu-ilmu bahasa

University of Mons
Campus Sambilan 1 - 5  September 2019 Belgium Mons

Yang ditubuhkan menurut Kitab ke-7 November 2013, Ijazah Khas Sarjana Sains Bahasa bertujuan untuk menyediakan pelajar latihan yang berkualiti tinggi untuk memastikan penguasaan ilmu-ilmu bahasa secara umum dan juga kepakaran dalam sektor tertentu. [+]

Yang ditubuhkan menurut Kitab ke-7 November 2013, Ijazah Khas Sarjana Sains Bahasa bertujuan untuk menyediakan pelajar latihan yang berkualiti tinggi untuk memastikan penguasaan ilmu-ilmu bahasa secara umum dan juga kepakaran dalam sektor tertentu. Selain daripada kurikulum teras, program ini termasuk laluan pelbagai latihan, setiap dirangka pilihan, sama ada sebagai persediaan untuk penyelidikan dalam sektor tertentu ilmu bahasa, atau untuk salah satu daripada pelbagai pekerjaan dalam bidang bahasa.

Tempoh Kursus

Mendapatkan Ijazah Khas Sarjana Sains Bahasa memerlukan sekurang-kurangnya satu tahun pengajian. Kursus ini boleh, bagaimanapun, merebak dalam tempoh yang lebih lama. Apabila penilaian diluluskan, pelajar menerima nombor yang sepadan kredit. Kredit boleh dikumpul selama 5 tahun. Walau bagaimanapun, pelajar tidak dibenarkan untuk mengambil semula penilaian kursus yang mana mereka telah mendapat gred sekurang-kurangnya 12/20 dalam tempoh lima tahun akademik sebelumnya.... [-]