Sambilan Sarjana dalam Kemanusiaan di Amerika Newcastle Australia

Terbaik Sambilan Ijazah Sarjanav dalam Kemanusiaan di Amerika Newcastle Australia 2018

Kemanusiaan

Dalam usaha untuk berjaya mendapatkan kelayakan Sarjana, anda akan perlu untuk mendapatkan beberapa kredit dengan meluluskan modul individu. Sarjana paling diajar akan mempunyai beberapa modul teras yang anda wajib lulus untuk mendapatkan kelayakan. Penilaian penyelidikan Sarjana hampir selalu sepenuhnya oleh modul disertasi tunggal atau projek.

Jika seorang pelajar yang ingin menjadi seorang pekerja, pendidik sosial atau mana-mana kerjaya yang melibatkan kemahiran seni yang hebat, Kemanusiaan dan Sains Sosial mungkin kawasan yang betul pengajian. Bidang ini membentangkan pelbagai kemudahan yang ada kelas yang mengajar peserta pelbagai kemahiran yang berharga merentasi banyak industri.

Australia adalah sebuah negara pulau dan benua hemisfera selatan, di SW Pasifik, sebuah negara anggota Komanwel.

Pembekal utama di bandar ini pendidikan tinggi adalah Universiti Newcastle. Terdapat kampus lain universiti-universiti utama terletak di Newcastle yang menawarkan pelbagai kursus ijazah dan sarjana muda.

Sambilan Sarjana dalam Kemanusiaan di Amerika Newcastle di Australia

Baca lebih lanjut

Master Linguistik Gunaan

University of Newcastle
Online Campus January 2019 Australia Newcastle

Program Sarjana Linguistik Gunaan direka untuk menyediakan pelajar dengan pengetahuan dan kemahiran untuk memahami proses pembelajaran dan perkembangan bahasa, untuk membangunkan bermotivasi secara teori kurikulum pengajaran bahasa, dan untuk meningkatkan keberkesanan mereka sebagai guru ... [+]

Sarjana Linguistik Gunaan

Program Sarjana Linguistik Gunaan direka untuk menyediakan pelajar dengan pengetahuan dan kemahiran untuk memahami proses pembelajaran dan perkembangan bahasa, untuk membangunkan bermotivasi secara teori bahasa pengajaran kurikulum, dan untuk meningkatkan keberkesanan mereka sebagai guru Bahasa Inggeris sebagai bahasa kedua atau asing, atau lebih amnya untuk melanjutkan pemahaman mereka tentang cara di mana bahasa mempengaruhi dan dipengaruhi oleh persekitaran sosial dan budaya. Program ini menggabungkan perspektif teori dengan kajian empirikal dan aplikasi praktikal, dan memberi peluang kepada pengalaman praktikal bilik darjah dan pengajaran individu.

... [-]