MASTERSTUDIES.COM.MY

Terbaik Sambilan Ijazah Sarjanav dalam Pengajian Kemampanan in Maputo Mozambique 2019/2020

Manfaat Sarjana melampaui meningkatkan potensi pendapatan anda. Mereka boleh menyediakan anda dengan kemahiran peribadi dan profesional untuk mempercepatkan pembangunan anda. Mereka juga adalah peluang untuk membezakan diri anda daripada rakan-rakan anda, ramai daripada mereka akan mempunyai sama A-level dan kelayakan ijazah.

Mengikuti ijazah dalam kemampanan adalah satu usaha yang amat memuaskan, walaupun terdapat banyak isu-isu yang sukar dan perbahasan yang timbul daripada topik ini. Pemahaman kepentingan kelestarian untuk kesihatan dunia dan masyarakat adalah perbincangan yang agak baru di kalangan saintis dan pemimpin.

Budaya yang meriah dan seni tradisional Mozambique menawarkan pelajar antarabangsa peluang untuk mengembangkan pandangan global dan pendidikan pengalaman dari perspektif yang unik. Bahasa utama Mozambique adalah Portugis. Pelajar mungkin mendapati bahawa Mozambique adalah tempat yang baik untuk meningkatkan kemahiran bahasa Portugis mereka.

Ibu kota kedua Mozambique, Maputo dikenali dengan universiti terkenal dan program-program yang pelbagai mereka. Selain itu Universidade Eduardo Mondlane dikenali untuk program ijazah yang inovatif dan berbeza.

Sambilan Sarjana dalam Pengajian Kemampanan in Maputo di Mozambique

1 Hasil dalam Pengajian Kemampanan, Maputo Filter

Mestrado em desenvolvimento sustentável e gestão de turismo

Universidade Católica De Moçambique
Kampus Sepenuh masa Sambilan 2 tahun Sept. 2019 Mozambique Maputo + 1 lagi

O curso de Mestrado Profissionalizante em Desenvolvimento Sustentável e Gestão de Turismo rege-se pela Lei n.27 / 2009 de 29 de Setembro, sobre o premino superior, publicada no Boletim da República I Série, Número 38, pelos Estatutos da Universidade Católica de Moçambique , dan cara-cara Menyelaras dan Meningkatkan Pelancongan dan Turutan Maklumat.