Filter
Ijazah Sarjana
Republik Macedonia Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda Ijazah Sarjanav dalam Pengajian Kemampanan di Macedonia

Tuan A merujuk kepada menyempurnakan sesuatu program pengajian siswazah yang menyediakan pelajar untuk melanjutkan pengetahuan mereka mengenai subjek tertentu atau memajukan kerjaya mereka. Majoriti tuan diberikan oleh kerajaan atau awam universiti.

Mereka yang berminat untuk mengikuti pengajian ijazah lanjutan dalam kemampanan akan belajar tentang topik yang relevan, termasuk sains dan politik perubahan iklim, pembangunan, kemiskinan, dan tanggungjawab sosial syarikat yang lebih besar. Kebanyakan program sekurang-kurangnya dua tahun panjang.

Macedonia, secara rasmi Republik Macedonia, adalah sebuah negara yang terletak di Semenanjung Balkan pusat di Eropah Tenggara. Ia adalah salah satu daripada negeri-negeri pengganti bekas Yugoslavia, dari mana ia mengisytiharkan kemerdekaan pada tahun 1991.

Sarjana dalam Pengajian Kemampanan di Macedonia

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Pengajian Kemampanan, Republik Macedonia

South East European University

Tenaga boleh diperbaharui adalah penting untuk perlindungan alam sekitar. Dalam WB sumbangan tenaga air adalah agak baik. Tenaga boleh diperbaharui yang lain sehingga kin ... [+]

Tenaga boleh diperbaharui adalah penting untuk perlindungan alam sekitar. Dalam WB sumbangan tenaga air adalah agak baik. Tenaga boleh diperbaharui yang lain sehingga kini hampir tidak digunakan. Jadi peningkatan pengajian tinggi diperlukan. Tenaga boleh diperbaharui adalah sangat penting bagi ekonomi masa depan dalam negara-negara rakan di rantau Balkan Barat dengan sumber-sumber tenaga yang terhad dalam ekonomi yang semakin meningkat dan dengan masalah alam sekitar yang berkaitan. Dengan itu kajian yang sedia ada akan dinaik taraf dan kajian Master baru yang diperkenalkan, yang meliputi seluruh bidang tenaga dan pengurusan yang boleh diperbaharui.

Your Ad Here program pengajian di Еnergy Мanagement dan Pembangunan Kelestarian akan dibangunkan di bawah pertimbangan khas bagi aspek-aspek tertentu dan dari segi tenaga, alam sekitar, ekonomi dan perundangan. Ia akan menangani isu membangunkan sistem tenaga lestari dalam tempoh perubahan yang mendalam dan pesat pasaran tenaga negara dan serantau. Sistem tenaga boleh diperbaharui yang berbeza seperti air dan arus, angin, tenaga solar, tenaga kimia, tenaga geoterma, biomas dan biogas akan disepadukan dalam beberapa kursus. Amat penting adalah integrasi ekonomi untuk menganalisis kemampuan sistem yang berbeza dan skala masa untuk merealisasikan sistem tenaga berpatutan khas. Dengan itu menyimpan tenaga dalam bateri atau sebagai berpotensi atau kimia tenaga mendapat satu dimensi baru.... [-]

Republik Macedonia Tetovo Skopje
Sept. 2019
English,Macedonia,Albania
Sepenuh masa
4 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu