Sarjana dalam Kemampanan di Lithuania

Cari anda Ijazah Sarjanav dalam Kemampanan di Lithuania

Kemampanan

Ijazah Sarjana adalah ijazah akademik yang dianugerahkan kepada individu yang berjaya menunjukkan tahap yang lebih tinggi kepakaran. Terdapat dua jenis utama Masters - mengajar dan penyelidikan.

Sarjana dalam Kemapanan adalah ijazah yang akan mengajar para pelajar mengenai tadbir urus alam sekitar, pengurusan kemampanan korporat dan pembangunan antarabangsa. Ia adalah berkenaan dengan pasaran eko-perkhidmatan dan isu-isu kemampanan. Ia juga akan menyediakan asas yang kukuh dalam konsep perniagaan teras.

Lithuania, secara rasmi Republik Lithuania adalah sebuah negara di Eropah Utara, yang terbesar daripada tiga negara Baltik. Ia terletak di sepanjang pantai tenggara Laut Baltik, di timur Sweden dan Denmark. Lebih daripada 90% daripada Lithuania bercakap sekurang-kurangnya satu bahasa asing dan separuh dari penduduk bertutur dua bahasa asing, kebanyakannya Rusia dan Bahasa Inggeris.

Sarjana dalam Kemampanan di Lithuania

Baca lebih lanjut

Sarjana Pengurusan dan Pengeluaran Mampan

Kaunas University of Technology
Campus Sepenuh masa September 2019 Lithuania Kaunas

Kajian Pengurusan dan Pengeluaran Mampan adalah berdasarkan pembelajaran interdisipliner, yang diperlukan dalam masyarakat moden. [+]

Kajian Pengurusan dan Pengeluaran Mampan adalah berdasarkan pembelajaran interdisipliner, yang diperlukan dalam masyarakat moden. Semasa kajian, masalah alam sekitar sebenar syarikat-syarikat diselesaikan dengan kerjasama para pengamal, serta tugas praktikal yang digunakan untuk peningkatan kecekapan perlindungan alam sekitar dilakukan.

Gabungan gabungan modul pengajian mandatori dan elektif yang berkesan menyediakan pelajar dengan kemungkinan rancangan pembelajaran individu, membolehkan pengambilalihan kompetensi dalam bidang pembangunan perindustrian yang mampan, perlindungan alam sekitar, dasar dan ekonomi.

Model Master menawarkan sama ada untuk karya dalam disiplin yang dipilih dengan memilih trek Pakar Lapangan atau untuk memperkuat kemahiran interdisipliner dengan memilih litar Pakar Interdisipliner yang menekankan kemahiran pengurusan atau pilihan kompetensi yang berbeza untuk memuji disiplin yang dipilih dan mencapai kelebihan daya saing dalam kerjaya seseorang.... [-]