Sarjana dalam Kemampanan di Ireland

Cari anda Ijazah Sarjanav dalam Kemampanan di Ireland

Kemampanan

Ijazah Sarjana adalah ijazah akademik yang dianugerahkan kepada individu yang berjaya menunjukkan tahap yang lebih tinggi kepakaran. Terdapat dua jenis utama Masters - mengajar dan penyelidikan.

Mengikut definisi, kemampanan adalah satu proses yang boleh dicirikan oleh ideal sosio-ekologi tertentu. Dalam erti kata lain, kelestarian sering dikaitkan dengan matlamat alam sekitar untuk memastikan bahawa sumber digunakan dengan cara yang mahal dan berkesan untuk mengurangkan kedua-dua sisa dan kerosakan.

Ireland baru-baru ini melaksanakan undang-undang, yang mewajibkan semua pelajar menghadiri pendidikan universiti untuk memohon pinjaman kerajaan untuk membolehkan mereka mencapai impian akademik yang lebih tinggi. Bahasa rasmi pertama adalah Ireland, juga dikenali sebagai Ireland Gaelic, tetapi Bahasa Inggeris (bahasa rasmi kedua) digunakan secara meluas. Ibu negara adalah Dublin. Ireland adalah terkenal untuk menyambut Hari Saint Patrick (17 Mac) di seluruh dunia.

Sarjana dalam Kemampanan di Ireland

Baca lebih lanjut

Master of Architectural Science - Sustainable Building Design & Performance

UCD College of Engineering and Architecture
Campus Sepenuh masa September 2019 Ireland Dublin

[+]

Pelajar yang telah menamatkan ijazah dan program pascasiswazah dengan UCD Pengajian Seni Bina, Perancangan dan Dasar Alam Sekitar dan Tenaga Kumpulan Penyelidikan UCD telah pergi untuk bekerja dalam perundingan, amalan, agensi penyelidikan yang terkenal di dunia dan universiti.

Pengalaman aku janji ia menjadi terima kasih yang lebih besar kepada guru-guru setia saya mempunyai dan rakan-rakan yang banyak dari seluruh dunia yang saya buat. Kelebihan lain adalah bahawa saya mempunyai peluang untuk menerokai keajaiban alam semula jadi yang menakjubkan Ireland dan berjumpa dengan orang tempatan yang indah.

UCD menjadi tuan rumah kepada sumber berasaskan kertas dan perpustakaan elektronik yang cemerlang dalam bidang seni bina dan reka bentuk yang mampan. ... [-]