Sarjana dalam Kemampanan di Ireland

Cari anda Ijazah Sarjanav dalam Kemampanan di Ireland

Kemampanan

A induk ijazah 's adalah ijazah akademik siswazah. Satu mesti sudah mempunyai ijazah sarjana muda untuk memohon program sarjana 's. Kebanyakan tuan 'program ijazah s memerlukan pelajar menyelesaikan sarjana ' s tesis atau kertas penyelidikan.

Mengikuti ijazah dalam kemampanan adalah satu usaha yang amat memuaskan, walaupun terdapat banyak isu-isu yang sukar dan perbahasan yang timbul daripada topik ini. Pemahaman kepentingan kelestarian untuk kesihatan dunia dan masyarakat adalah perbincangan yang agak baru di kalangan saintis dan pemimpin.

Ireland adalah sebuah pulau di utara-barat benua Eropah. Ia adalah pulau ketiga terbesar di Eropah dan pulau kedua puluh terbesar di Bumi. Ke sebelah timur adalah pulau yang lebih besar daripada Great Britain, dari mana ia dipisahkan oleh Laut Ireland.

Sarjana dalam Kemampanan di Ireland

Baca lebih lanjut

Master of Architectural Science - Sustainable Building Design & Performance

UCD College of Engineering and Architecture
Campus Sepenuh masa September 2019 Ireland Dublin

[+]

Pelajar yang telah menamatkan ijazah dan program pascasiswazah dengan UCD Pengajian Seni Bina, Perancangan dan Dasar Alam Sekitar dan Tenaga Kumpulan Penyelidikan UCD telah pergi untuk bekerja dalam perundingan, amalan, agensi penyelidikan yang terkenal di dunia dan universiti.

Pengalaman aku janji ia menjadi terima kasih yang lebih besar kepada guru-guru setia saya mempunyai dan rakan-rakan yang banyak dari seluruh dunia yang saya buat. Kelebihan lain adalah bahawa saya mempunyai peluang untuk menerokai keajaiban alam semula jadi yang menakjubkan Ireland dan berjumpa dengan orang tempatan yang indah.

UCD menjadi tuan rumah kepada sumber berasaskan kertas dan perpustakaan elektronik yang cemerlang dalam bidang seni bina dan reka bentuk yang mampan. ... [-]