Filter
Ijazah Sarjana
Croatia Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda Ijazah Sarjanav dalam Pengajian Kemampanan di Croatia

A induk ijazah 's adalah ijazah akademik siswazah. Satu mesti sudah mempunyai ijazah sarjana muda untuk memohon program sarjana 's. Kebanyakan tuan 'program ijazah s memerlukan pelajar menyelesaikan sarjana ' s tesis atau kertas penyelidikan.

Mengikuti ijazah dalam kemampanan adalah satu usaha yang amat memuaskan, walaupun terdapat banyak isu-isu yang sukar dan perbahasan yang timbul daripada topik ini. Pemahaman kepentingan kelestarian untuk kesihatan dunia dan masyarakat adalah perbincangan yang agak baru di kalangan saintis dan pemimpin.

Melalui Croatia Program Akademik Antarabangsa, pelajar dari pelbagai bahagian dunia mendapatkan pengalaman pembelajaran yang luar biasa. Bandar-bandar di negara ini menawarkan lokasi yang sempurna untuk pelajar yang ingin mengkaji kajian diplomasi, keamanan dan konflik, perniagaan antarabangsa dan hubungan antarabangsa.

Sarjana dalam Pengajian Kemampanan di Croatia

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Pengajian Kemampanan, Croatia

University of Zagreb - Faculty of Agriculture

Program pengajian siswazah INTER-EnAgro menawarkan pengetahuan teori dan praktikal yang disasarkan untuk penggunaan dan pengurusan sumber alam semulajadi seperti tanah da ... [+]

Program pengajian - INTER-EnAgroMaklumat am

Program pengajian siswazah INTER-EnAgro menawarkan pengetahuan teori dan praktikal yang disasarkan untuk penggunaan dan pengurusan sumber alam semulajadi seperti tanah dan air serta kesan positif dan negatif terhadap aktiviti manusia, terutamanya pertanian, mengenai sumber-sumber ini. Program ini dirancang sebagai kesinambungan kajian sarjana muda dan membolehkan penerusan pelajaran di peringkat pasca siswazah.

Berdasarkan proses pengajaran kontemporari dan sepenuhnya program pengajaran Bahasa Inggeris yang diajar (dengan penyertaan guru-guru kebangsaan dan antarabangsa), pelajar akan dapat memperoleh kecekapan generik dan bidang khusus yang diperlukan untuk mencapai matlamat pembangunan yang mampan dan untuk bekerja dalam bidang yang berbeza pertanian, perlindungan alam sekitar dan penggunaan sumber semula jadi lestari. Objektifnya adalah untuk mendidik para pakar yang akan mempunyai pengetahuan, kemahiran dan kecekapan dalam bidang sains asas dan penerapan pertanian, perlindungan alam sekitar dan sains alam semulajadi, kejuruteraan dan bioteknologi yang berkaitan. Selain itu, objektifnya adalah untuk melatih para pelajar untuk mengambil bahagian dalam penyelidikan saintifik dalam bidang pertanian dan perlindungan alam sekitar yang dijalankan di institusi pengajian tinggi dan institut penyelidikan saintifik serta untuk pendidikan lanjut dalam kajian pascasiswazah. Pengajaran dalam bahasa Inggeris membolehkan penyertaan dalam program di peringkat antarabangsa dan juga memudahkan pertukaran maklumat, peningkatan dan peningkatan isi pelajaran, kerjasama dengan rakan antarabangsa dan pembinaan kapasiti dalam pengajaran dan penyelidikan.... [-]

Croatia Zagreb
Oktober 2019
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu