Sarjana dalam Kemampanan di Bulgaria

Cari anda Ijazah Sarjanav dalam Kemampanan di Bulgaria

Kemampanan

Tuan A diperolehi selepas pelajar melengkapkan program ijazah sarjana muda. Untuk mendapatkan tuan, anda biasanya perlu melengkapkan 12 hingga 18 kursus kolej yang sering melibatkan melengkapkan ujian komprehensif dan / atau tesis.

Mengikuti ijazah dalam kemampanan adalah satu usaha yang amat memuaskan, walaupun terdapat banyak isu-isu yang sukar dan perbahasan yang timbul daripada topik ini. Pemahaman kepentingan kelestarian untuk kesihatan dunia dan masyarakat adalah perbincangan yang agak baru di kalangan saintis dan pemimpin.

Kementerian pendidikan sering menyelia pendidikan di Bulgaria. Pelajar-pelajar yang melanjutkan pelajaran di universiti yang sering mendapat peratusan tertentu tajaan kerajaan bagi membolehkan mereka berjaya menamatkan pengajian mereka.

Sarjana dalam Kemampanan di Bulgaria

Baca lebih lanjut

Master Sosial dan Perpaduan Ekonomi

L’École Supérieure de la Francophonie pour l'Administration et le Management
Campus Sepenuh masa October 2018 Bulgaria Sofia

Matlamat master termasuk penyediaan dan kelayakan pengendali mampu memahami konteks yang lebih luas daripada penubuhan syarikat dan aktiviti-aktiviti dan pengurusan organisasi, terutama dalam isu-isu ekonomi sosial. Latihan ini melengkapkan calon yang mempunyai kepakaran dalam memimpin dan menguruskan organisasi ekonomi sosial, pengendalian projek dasar awam, sokongan dan pembiayaan penciptaan pemaju projek, penyediaan dan pengendalian campur tangan ekonomi atau kemanusiaan antarabangsa. [+]

Objektif latihan:

Matlamat master termasuk penyediaan dan kelayakan pengendali mampu memahami konteks yang lebih luas daripada penubuhan syarikat dan aktiviti-aktiviti dan pengurusan organisasi, terutama dalam isu-isu ekonomi sosial. Latihan ini melengkapkan calon yang mempunyai kepakaran dalam memimpin dan menguruskan organisasi ekonomi sosial, pengendalian projek dasar awam, sokongan dan pembiayaan penciptaan pemaju projek, penyediaan dan pengendalian campur tangan ekonomi atau kemanusiaan antarabangsa.

peluang:

Latihan ini menyediakan pelajar untuk menduduki jawatan aktiviti penciptaan penasihat, pengurus projek dan pegawai pembangunan untuk mereka bentuk, kelakuan dan membawa projek-projek dalam bidang pembangunan tempatan dan perpaduan antarabangsa.... [-]