Filter
Ijazah Sarjana
Bulgaria Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda Ijazah Sarjanav dalam Pengajian Kemampanan di Bulgaria

Tuan A dianugerahkan kepada pelajar yang telah menamatkan pengajian peringkat sarjana dalam bidang tertentu pengajian atau bidang amalan profesional serta menunjukkan tahap yang tinggi penguasaan semasa proses tersebut.

Sustainability seolah-olah menjadi satu pergerakan global, dengan banyak negara cuba untuk bergerak ke arah ideal ini penting dalam memelihara sumber untuk seberapa lama yang boleh. Ini telah terbukti sebagai sebahagian dari cabaran sosial, yang menyebabkan apa segala-galanya daripada gaya hidup individu untuk pengangkutan.

Bulgaria telah wujud selama lebih dari 13 abad di Eropah, yang menghubungkan Timur dan Barat. Pelajar antarabangsa mudah dimuatkan ke dalam masyarakat budaya Bulgaria dan menikmati kehidupan yang penuh dengan kegembiraan, keseronokan dan kreativiti.

Sarjana dalam Pengajian Kemampanan di Bulgaria

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Pengajian Kemampanan, Bulgaria

L’École Supérieure de la Francophonie pour l'Administration et le Management

Matlamat master termasuk penyediaan dan kelayakan pengendali mampu memahami konteks yang lebih luas daripada penubuhan syarikat dan aktiviti-aktiviti dan pengurusan organ ... [+]

Objektif latihan

Matlamat master termasuk penyediaan dan kelayakan pengendali mampu memahami konteks yang lebih luas daripada penubuhan syarikat dan aktiviti-aktiviti dan pengurusan organisasi, terutama dalam isu-isu ekonomi sosial. Latihan ini melengkapkan calon yang mempunyai kepakaran dalam memimpin dan menguruskan organisasi ekonomi sosial, pengendalian projek dasar awam, sokongan dan pembiayaan penciptaan pemaju projek, penyediaan dan pengendalian campur tangan ekonomi atau kemanusiaan antarabangsa.

peluang

Latihan ini menyediakan pelajar untuk menduduki jawatan aktiviti penciptaan penasihat, pengurus projek dan pegawai pembangunan untuk mereka bentuk, kelakuan dan membawa projek-projek dalam bidang pembangunan tempatan dan perpaduan antarabangsa.... [-]

Bulgaria Sofia
Oktober 2019
Perancis
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu