MASTERSTUDIES

Sambilan Ijazah Sarjanav dalam Kemajuan Diri di Amerika London United Kingdom 2020/2021

Dalam usaha untuk berjaya mendapatkan kelayakan Sarjana, anda akan perlu untuk mendapatkan beberapa kredit dengan meluluskan modul individu. Sarjana paling diajar akan mempunyai beberapa modul teras yang anda wajib lulus untuk mendapatkan kelayakan. Penilaian penyelidikan Sarjana hampir selalu sepenuhnya oleh modul disertasi tunggal atau projek.

The United Kingdom Great Britain dan Ireland Utara, yang lebih dikenali sebagai United Kingdom dan Britain, adalah sebuah negara berdaulat yang terletak di luar pantai barat laut benua Eropah.Kedua-dua universiti yang paling terkenal (dan tertua) adalah Oxford dan Cambridge (sering dirujuk sebagai Oxbridge oleh ramai rakyat Britain) England juga mempunyai beberapa institusi bertaraf dunia lain, termasuk beberapa di London (terutamanya Imperial College, London School of Economics, Kolej Universiti London dan King 's College London, semua adalah sebahagian daripada Universiti London)

London adalah ibu kota UK, wilayah yang paling ramai penduduk dan di mana kehidupan keluarga diraja. Ia mempunyai kepekatan terbesar pendidikan tinggi di Eropah dengan 412,000 pelajar di 43 universiti.

Sambilan Sarjana dalam Kemajuan Diri di Amerika London di UK

3 Hasil dalam Kemajuan Diri, London Filter

MSc dalam Psikologi Seni, Neuroaesthetics dan Kreativiti

Goldsmiths, University of London
MSc
Sep 2020
<
Sepenuh Masa
<
Separuh masa
English
Kampus

MSc dalam Psikologi Seni, Neuroaesthetics, dan Kreativiti adalah program pascasiswazah pertama di dunia untuk kajian saintifik estetika dan kreativiti.

Baca lebih lanjut

Sarjana dalam Kejurulatihan Eksekutif (AMEC)

Ashridge Executive Education
Sarjana
<
Separuh masa
<
2 tahun
English
Kampus

Sarjana dalam Kejurulatihan Eksekutif adalah program dua tahun, paruh waktu, modular, kendiri sendiri. Ini adalah peluang untuk mengkaji dan melancarkan semula amalan anda, me ...

Baca lebih lanjut

Modul Pembangunan Profesional dan Penggajian

MSc
<
Sepenuh Masa
<
18 bulan
English
Kampus

Di BPP University Business School kami menggabungkan modul pembangunan profesional ke dalam program Sarjana selama 18 bulan, yang direka untuk melengkapi jalan kerjaya yang an ...

Baca lebih lanjut