Filter
Ijazah Sarjana
Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Ijazah Sarjanav dalam Kejuruteraan Akustik 2020

Apakah yang dimaksudkan dengan Ijazah Sarjana Kejuruteraan Audio?

Siswazah dari program kejuruteraan audio mempunyai pengetahuan mengenai manipulasi, rakaman, pembiakan dan percampuran bunyi. Ramai jurutera audio mencari pekerjaan sebagai pengeluar bunyi untuk niche dalam filem, televisyen, radio dan muzik industri atau bekerja sebagai pemaju peranti audio inovatif dan teknologi untuk syarikat memasarkan produk kejuruteraan akustik. Jurutera audio juga boleh pakar dalam pemprosesan isyarat audio, kejuruteraan penyiaran dan bahkan bidang sains komputer yang terlibat dalam pengeluaran bunyi.

Mengapa Ambil Suatu Master Online Kejuruteraan Audio?

 

Selain pendapatan yang lebih tinggi daripada gaji purata (sehingga $ 100,000 setahun adalah mungkin untuk jurutera audio berpengalaman), graduan kejuruteraan audio induk 's manfaat program dalam talian daripada memilih antara pelbagai menarik bebas atau syarikat jawatan. Selain itu, peluang pekerjaan kejuruteraan audio memupuk pelajar 's kreativiti dan kepintaran dan membolehkan mereka untuk bekerjasama dengan jurutera seperti yang berfikiran audio yang juga terpesona dengan memanipulasi bunyi, mencipta jenis baru dan bunyi walaupun Menyelidikinya fizik akustik bunyi untuk meningkatkan bunyi kualiti teater, stadium dan dewan konsert.

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

1 Hasil dalam Kejuruteraan Akustik

Universitat Pompeu Fabra Barcelona

Bunyi dan pengkomputeran muzik merupakan satu bidang antara disiplin yang merangkumi keseluruhan proses komunikasi bunyi, dari penciptaan dan penghasilan bunyi untuk peng ... [+]

Sarjana Bunyi dan Muzik Computing

Bunyi dan pengkomputeran muzik merupakan satu bidang antara disiplin yang merangkumi keseluruhan proses komunikasi bunyi, dari penciptaan dan penghasilan bunyi untuk penghantaran dan persepsi mereka.

Menggunakan pelbagai kaedah saintifik, teknologi dan seni dan pendekatan pengiraan, ia mengkaji bagaimana kita faham, model dan menjana bunyi dan muzik. Ia meliputi pelbagai subjek akademik asas dalam bidang seperti muzik (komposisi, prestasi, ilmu musik), fizik (akustik), kejuruteraan (pemprosesan isyarat, kecerdasan buatan, interaksi manusia-komputer, elektronik) dan psikologi (psychoacoustics, psikologi eksperimen, neurosains). kawasan Semasa permohonan termasuk alat muzik, pengeluaran muzik, muzik mencari maklumat, perpustakaan muzik digital, sistem multimedia interaktif, dan antara muka pendengaran. Program ini UPF ini sarjana dalam Bunyi dan Muzik Computing memberi tumpuan kepada aspek-aspek teknologi di padang.... [-]

Sepanyol Barcelona
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu