MASTERSTUDIES.COM.MY

Sambilan Ijazah Sarjanav dalam Kejurulatihan Kerjaya 2020

Dalam usaha untuk berjaya mendapatkan kelayakan Sarjana, anda akan perlu untuk mendapatkan beberapa kredit dengan meluluskan modul individu. Sarjana paling diajar akan mempunyai beberapa modul teras yang anda wajib lulus untuk mendapatkan kelayakan. Penilaian penyelidikan Sarjana hampir selalu sepenuhnya oleh modul disertasi tunggal atau projek.

Sambilan Sarjana dalam Kejurulatihan Kerjaya

2 Hasil dalam Kejurulatihan Kerjaya Filter

Sarjana dalam Kejurulatihan Eksekutif (AMEC)

Ashridge Executive Education
Kampus Sambilan 2 tahun Permintaan Maklumat United Kingdom London

Sarjana dalam Kejurulatihan Eksekutif adalah program dua tahun, paruh waktu, modular, kendiri sendiri. Ini adalah peluang untuk mengkaji dan melancarkan semula amalan anda, membuat kemahiran semulajadi anda yang terbaik, belajar tentang diri anda sebagai jurulatih melalui penyeliaan dan bimbingan bersama, dan berjumpa dengan beberapa pengamal yang paling berpengalaman di lapangan.

Sarjana Kepimpinan Kepimpinan dan Kejurulatihan

UADIN Business School
Online Sepenuh masa Sambilan 15 bulan Sept. 2020 Sepanyol Sepanyol dalam talian + 1 lagi

Hasrat yang dicadangkan oleh Master adalah dua kali: di peringkat pertama, untuk mendapatkan akreditasi yang diiktiraf profesional dan di seluruh dunia yang memberikan pensijilan yang diiktiraf oleh ICF untuk dapat membangunkan aktiviti jurulatih dalam pasaran buruh dan / atau mengembangkan profesional yang ingin menggabungkan kemahiran dan alat untuk membangunkan orang dan pasukan sebagai jurulatih profesional.