Sarjana di Kanada

Terbaik Ijazah Sarjanav di Kanada 2018

Sarjana

Kanada mempunyai salah satu taraf hidup tertinggi di dunia dan secara konsisten menduduki tempat dalam 10 teratas dalam Indeks Pembangunan Manusia PBB. Sebagai ahli kedua-dua Komanwel dan Francophonie, satu kumpulan negara-negara berbahasa Perancis, Kanada menawarkan warisan budaya yang kaya dan banyak hubungan dengan pengasas Eropah. Di samping menyediakan peluang pendidikan yang cemerlang dalam kedua-dua bahasa Inggeris dan Perancis, Kanada merupakan salah satu daripada tempat yang paling wajar untuk hidup di dunia. Kanada mempunyai landskap yang indah, kadar jenayah yang rendah, bandar-bandar yang bersih, penjagaan kesihatan yang sangat baik dan penduduk celik teknologi. Walaupun penduduk yang kecil, Kanada mempunyai beberapa institusi terbaik pendidikan tinggi di dunia dan ijazah sarjana dari Kanada diiktiraf secara meluas untuk kualiti yang tinggi.

Kanada sedar betapa pentingnya pendidikan yang baik, dan ini adalah mengapa pendidikan awam di Kanada dibiayai oleh kerajaan persekutuan, wilayah dan tempatan.Kanada mempunyai salah satu kadar enrolmen tertinggi di dunia untuk pelajar yang telah lulus dari sekolah menengah dan berterusan kepada pendidikan pasca menengah, iaitu, pendidikan peringkat universiti. Terdapat banyak Masters darjah di Kanada untuk dipilih untuk pelajar-pelajar dari seluruh dunia, mewujudkan persekitaran pembelajaran yang pelbagai.

Walaupun Kanada mempunyai beberapa jenis institusi pendidikan tinggi, hanya universiti menawarkan program ijazah sarjana. Beratus-ratus program sarjana di sini, dari seni untuk kejuruteraan untuk MBA. Kehendak am bagi pelajar yang memohon untuk program ijazah sarjana termasuk ijazah sarjana muda dari universiti yang diiktiraf, surat rujukan, permohonan bertulis mengenai kepentingan pelajar dalam program ijazah, dan satu ujian yang standard seperti Graduate Record Examination (GRE) atau Graduate Kemasukan Pengurusan Test (GMAT).Pelajar antarabangsa yang bukan penutur asli Bahasa Inggeris juga mungkin perlu mengambil TOEFL.

Tuisyen adalah sangat rendah untuk rakyat Kanada. Bagi pelajar antarabangsa, tuisyen berbeza-beza secara meluas bergantung kepada sekolah dan program, daripada serendah kira-kira $ 2,000 setiap tahun sehingga kira-kira $ 35,000 setahun pada akhir yang tinggi. Sekolah-sekolah di wilayah-wilayah yang lebih kecil (contohnya, Newfoundland) umumnya lebih murah daripada sekolah-sekolah di wilayah-wilayah yang lebih besar (contohnya, British Columbia). Institusi biasiswa tambahan kepada pelajar antarabangsa yang telah menunjukkan pencapaian akademik yang tinggi; pelajar yang berminat perlu memohon terus kepada institusi tertentu dan Program Sarjana mereka mahu hadir.

Panjang ijazah sarjana di Kanada bergantung kepada universiti, disiplin akademik, dan sama ada pelajar yang menghadiri sepenuh masa atau separuh masa. Program antara satu hingga dua tahun dan biasanya termasuk campuran kursus dan penyelidikan.Sesetengah program memerlukan tesis penuh, sementara yang lain memerlukan satu projek atau magang.

Kanada suka pelajar antarabangsa, seperti yang ditunjukkan oleh lebih 200,000 daripada mereka belajar di sana! Di samping menyediakan dua bahasa, persekitaran yang pelbagai budaya dengan sukan musim sejuk yang besar, sekolah Kanada memberikan nilai yang sangat baik untuk semua pelajar, dengan kadar tuisyen yang agak rendah dan sekolah-sekolah yang berkualiti tinggi - empat universiti di bahagian atas 2012 Shanghai World University Rankings 100 dan lima sekolah MBA dalam 2012 Financial Times Rankings atas 100. Siswazah dari program akan mendapati banyak peluang untuk bekerja di Kanada, sama ada mereka adalah penduduk Kanada. Industri utama Kanada termasuk perbankan, petroleum, perhutanan, perikanan, pertanian dan aeroangkasa.

Universiti Kanada menawarkan ijazah sarjana dalam hanya kira-kira semua yang anda boleh bayangkan.

Mengambil langkah seterusnya ke arah pendidikan masa depan anda dengan melayari darjah pengajar yang berlainan di bawah.Sebaik sahaja anda telah menemui satu program yang sesuai untuk anda, hubungi universiti tertentu jika anda mempunyai soalan tambahan.

Baca lebih lanjut

Sarjana Pengurusan Kewangan (mmf)

McGill University
Campus Sepenuh masa 12  July 2018 Kanada Montreal

[+]

- - - -

- - - - - - - - [-]

Sarjana Pendidikan

Nipissing University
Campus Sepenuh masa Sambilan 2 - 4  September 2018 Kanada Ontario + 1 lagi

Program Sarjana Pendidikan (MEd) direka untuk menyediakan pemimpin pendidikan untuk persekitaran seperti bilik darjah, sekolah dan pusat pendidikan lain pembelajaran. [+]

Sarjana Pendidikan

Program Sarjana Pendidikan (MEd) direka untuk menyediakan pemimpin pendidikan untuk persekitaran seperti bilik darjah, sekolah dan pusat pendidikan lain pembelajaran. program ini sesuai untuk pendidikan, penjagaan kesihatan dan profesional lain.

program ini ditawarkan pada sepenuh masa dan asas fleksibel sepenuh masa (Flex-masa). Pilihan Flex-masa adalah bertujuan untuk membolehkan profesional yang bekerja untuk terlibat dalam pekerjaan yang berterusan dalam bidang yang berkaitan dengan bidang penyelidikan. Majoriti kursus-kursus yang ditawarkan dalam talian, bagaimanapun, pelajar boleh juga mendaftar dalam kursus-kursus di tapak (terutamanya kini ditawarkan pada ketiga-tiga kampus University Nipissing di North Bay, Bracebridge dan Brantford). Sepenuh masa Program MEd adalah program dua tahun. Pelajar dalam pilihan Flex masa boleh siap dalam tempoh 3-4 tahun.... [-]


Tuan Sains Terpakai Dalam Bidang Kejuruteraan Bahan

University of British Columbia - Faculty of Applied Science
Campus Sepenuh masa September 2018 Kanada Vancouver

Penyelidikan bahan di Jabatan menekankan perkembangan proses dan proses baru model terutamanya untuk bahan baru dalam sektor pengangkutan dan biomaterial untuk aplikasi perubatan dan bertujuan untuk menyediakan penyelesaian proses bahan magnitud masyarakat termasuk bahan ringan, proses logam bersih dan hijau, bahan-bahan kejuruteraan menggantikan atau membaiki bahagian badan yang cedera. Jabatan ini menggalakkan interaksi yang kuat dengan industri melalui Kursi Penyelidikan Perindustrian mereka. Penyelidikan berorientasikan industri digabungkan dengan kajian fundamental untuk memajukan pemahaman tentang mekanisme mikro dan sifat-sifat yang dihasilkan. [+]

Penyelidikan bahan di Jabatan menekankan perkembangan proses dan proses baru model terutamanya untuk bahan baru dalam sektor pengangkutan dan biomaterial untuk aplikasi perubatan dan bertujuan untuk menyediakan penyelesaian proses bahan magnitud masyarakat termasuk bahan ringan, proses logam bersih dan hijau, bahan-bahan kejuruteraan menggantikan atau membaiki bahagian badan yang cedera. Jabatan ini menggalakkan interaksi yang kuat dengan industri melalui Kursi Penyelidikan Perindustrian mereka. Penyelidikan berorientasikan industri digabungkan dengan kajian fundamental untuk memajukan pemahaman tentang mekanisme mikro dan sifat-sifat yang dihasilkan.

Apa yang membuatkan program ini unik? ... [-]

Impm

International Masters Program for Managers
Campus Sambilan 16  May 2018 Kanada Montreal

IMPM adalah Program Antarabangsa untuk Pengurus yang membawa kepada Ijazah Sarjana. Program teras adalah satu set lima modul 10 hari setiap satu yang berlangsung selama 18 bulan, yang dianjurkan oleh mindsets pengurusan. [+]

IMPM adalah Program Antarabangsa untuk Pengurus yang membawa kepada Ijazah Sarjana. Program teras adalah satu set lima modul 10 hari setiap satu yang berlangsung selama 18 bulan, yang dianjurkan oleh mindsets pengurusan.

Mengiringi modul ini adalah semua jenis aktiviti yang menarik , di dalam kelas dan keluar: Co-bimbingan, Perundingan Mesra, Jadual Berdedikasi, Pertukaran Pengurus, dan Pasukan Impak. Menghadiri lima modul dan melengkapkan kertas kerja dan pertukaran pengurusan dengan memuaskan akan mengakibatkan pemberian Sijil IMPM.

Mereka yang ingin menerima Ijazah Sarjana Pengurusan dari McGill University atau MSc International Masters dalam Pengurusan Eksekutif dari Lancaster University, di luar Sijil IMPM, tulis Kertas Akhir yang membolehkan mereka untuk meneliti lebih mendalam mengenai isu yang menjadi perhatian utama mereka.... [-]


CEMS Sarjana Dalam Pengurusan Antarabangsa (CEMS MIM)

CEMS - The Global Alliance in Management Education
Campus Sepenuh masa September 2018 Kanada London

CEMS MIM adalah siswazah, pra-pengalaman ijazah terbuka kepada sekumpulan pelajar yang mendaftar pada program Sarjana dalam salah satu daripada 28 institusi terkemuka [+]

CEMS MIM Sarjana dalam Pengurusan Antarabangsa

CEMS adalah perikatan strategik sekolah perniagaan, syarikat multinasional dan NGO yang bersama-sama menawarkan CEMS Sarjana dalam Pengurusan Antarabangsa (MIM). CEMS pejabat pentadbiran terletak di kampus HEC dekat dengan Paris, dengan program dan hubungan korporat diuruskan oleh satu pasukan yang berdedikasi di setiap sekolah ahli. Anda akan mendapati semua universiti ahli CEMS dengan menggunakan kata kunci "CEMS" dalam Master dalam Pengurusan Compass enjin carian atau dengan klik pada senarai rakan CEMS di bawah.

CEMS MIM adalah pra-pengalaman ijazah lanjutan terbuka kepada pelajar-pelajar berbilang bahasa mendaftar dalam Sarjana dalam program Pengurusan di salah sebuah sekolah ahli CEMS. Pelajar belajar di universiti rumah mereka selama satu semester dan kemudian menghabiskan semester kedua di sekolah ahli CEMS yang berbeza. Sesetengah pelajar juga boleh memilih untuk mengambil kedua-dua semester di luar negara, di dua buah sekolah yang berbeza (yang "laluan tri-negara"). Komponen utama lain kursus ini termasuk: kursus teras dalam Strategi dan Cross-Cultural Pengurusan, kursus elektif, seminar kemahiran, projek perniagaan dan magang antarabangsa wajib.... [-]


Tuan Media Digital

The Centre for Digital Media - The CDM
Campus September 2018 Kanada Vancouver

Program Sarjana Media Digital adalah diiktiraf di peringkat antarabangsa, penyelidikan dimaklumkan, dan industri master profesional yang berkaitan [+]

Program Sarjana Media Digital adalah diiktiraf di peringkat antarabangsa, penyelidikan dimaklumkan, dan program sarjana profesional yang berkaitan industri.

Apa yang biasa di antara aplikasi cuaca pada telefon anda, permainan perlumbaan pada konsol dan alat pengimejan state-of-the-art di hospital? Semua ini adalah produk media digital, dan untuk membina mereka memerlukan pasukan-pasukan profesional media digital.

Media digital adalah kandungan yang disimpan dalam format digital dan biasanya diedarkan dalam talian. Dunia yang kita hidup di hari ini dihuni oleh produk media digital, dan peralihan daripada media tradisional telah berlaku dalam pelbagai industri, termasuk industri yang biasanya tidak dikaitkan dengan media-seperti kesihatan, kerajaan dan pendidikan digital. ... [-]


Master of Divinity / Master of Divinity by Extension

Vancouver School of Theology
Online & Campus Combined Sepenuh masa Sambilan 3 - 7  January 2019 Kanada Vancouver + 1 lagi

The Master of Divinity and Master of Divinity by extension, degree programs are for those seeking an academic program with practical applications within which to explore the depth of their faith and prepare for a variety of public and pastoral ministries. VST’s Master of Divinity program is accepted for ordination by the Anglican, United and Presbyterian denominations in Canada and by the Presbyterian Church in the United States of America. [+]

OVERVIEW OF PROGRAM

The Master of Divinity, and Master of Divinity by extension, degree programs are for those seeking an academic program with practical applications within which to explore the depth of their faith and prepare for a variety of public and pastoral ministries. VST’s Master of Divinity program is accepted for ordination by the Anglican, United and Presbyterian denominations in Canada and by the Presbyterian Church in the United States of America. Many other denominations accept all or part of this degree program, though some require at least a year in their denominational schools. Students should check with their denomination for specific ordination requirements.

A graduate of the MDiv program at VST will be equipped and prepared to exercise a vocation of theological scholarship in the service of the flourishing of God’s people:... [-]


Maîtrise en sciences sociales du développement

Université Du Québec En Outaouais UQO
Campus Sepenuh masa Sambilan September 2018 Kanada Gatineau Saint-Jérôme + 1 lagi

Cette formation multidisciplinaire s’adresse aux candidats qui souhaitent se donner les outils nécessaires pour devenir des professionnels et des leaders de développement capables d'identifier les défis actuels et de proposer des solutions innovantes. [+]

Cette formation multidisciplinaire s’adresse aux candidats qui souhaitent se donner les outils nécessaires pour devenir des professionnels et des leaders de développement capables d'identifier les défis actuels et de proposer des solutions innovantes.

Ils se familiariseront avec les principales théories du développement ainsi qu’avec les enjeux, les défis, les solutions et les limites du développement. Ils approfondiront leur compréhension des multiples dimensions qui interagissent sur le développement des communautés et sur les dynamiques territoriales.

Également, ils développeront leur capacité à analyser les rapports sociaux, les actions humaines, les relations avec l'environnement et les structures sociales présentes dans les territoires. Les étudiants maîtriseront aussi les diverses techniques de recherche et d’intervention spécifiques au développement. Au terme de leur formation, ils auront acquis les connaissances théoriques et méthodologiques nécessaires pour comprendre et agir sur le développement d’ici et d’ailleurs.... [-]


Sarjana Pengkomputeran Gunaan

University of Windsor, Graduate
Campus Sepenuh masa 16  September 2018 Kanada Windsor

Sarjana Pengkomputeran Gunaan adalah program siswazah profesional yang ditawarkan oleh Sekolah Sains Komputer akan memberikan anda asas yang kukuh dan pengetahuan tentang aspek praktikal yang berorientasikan industri Sains Komputer, menyediakan anda untuk mengambil posisi dalam industri perisian yang semakin berkembang di Kanada dan di seluruh dunia. [+]

Penerangan Program

Sarjana Pengkomputeran Gunaan adalah program siswazah profesional yang ditawarkan oleh Sekolah Sains Komputer akan memberikan anda asas yang kukuh dan pengetahuan tentang aspek praktikal yang berorientasikan industri Sains Komputer, menyediakan anda untuk mengambil posisi dalam industri perisian yang semakin berkembang di Kanada dan di seluruh dunia.

Kemahiran dan pengetahuan yang diperoleh dari program ini akan membolehkan anda untuk membangunkan kerjaya yang berjaya dalam industri perisian yang berkembang melalui projek praktikal, latihan dan latihan kelas. Program ini telah direka khusus untuk mendedahkan anda kepada teknologi terkini dan perkembangan dalam beberapa bidang permintaan tinggi.... [-]


Master Européen De Pengurusan Et Strategi Publicitaires

Ecole Supérieure Ouverte à Distance
Online Sepenuh masa Sambilan Pendaftaran Terbuka Kanada Canada Online + 1 lagi

Vous apprendrez à une penyesuai Stratégie aux problématiques des Marques (forte Competition sur le domaine de la créativité et Visibilité sur le bersih), à répondre aux exigences des Marchés et de la société Semasa. [+]

Vous apprendrez à une penyesuai Stratégie aux problématiques des Marques (forte Competition sur le domaine de la créativité et Visibilité sur le bersih), à répondre aux exigences des Marchés et de la société Semasa.

Votre Profil

Faculté d'ecoute, de dialog et de kenalan, sensibilité de l'univers numérique, Maitrise des réseaux Sociaux, Creatif et persuasif.

Acquérir les kecekapan suivantes:

Pengecam les Strategi hors média complémentaires Effectuer un choix parmi les teknik hors média Etablir perancangan media un Savoir programmer des Investissements publicitaires Maîtriser les différentes Etapes de la chaîne graphique Savoir sélectionner une audiovisuelle agence de pengeluaran Elaborer une Stratégie de komunikasi Maîtriser les différents jenis de komunikasi Connaissance de l'aspek Juridique Lie aux Métiers de la Komunikasi Savoir protéger une identité numérique Concevoir une Stratégie numérique Piloter un projet en faisant intervenir plusieurs Acteurs du Web ... [-]

Mastère Online Architecte Logiciel Developpeur d'Application (ETNA)

IONISx
Online Sambilan 26  Pendaftaran Terbuka Kanada Canada Online

Transformer des idées innovantes en solutions concrètes est la clé de l’économie digitale : devenez un expert de la programmation de logiciels et d’applications. [+]

Transformer des idées innovantes en solutions concrètes est la clé de l’économie digitale : devenez un expert de la programmation de logiciels et d’applications.

POURQUOI CE MASTÈRE INFORMATIQUE ETNA ONLINE ?

Vous souhaitez trouver un emploi dans l’informatique après une mise à niveau de vos compétences, une réorientation professionnelle, ou dans le cadre d’une formation initiale ? Le programme ETNA vous permet d’accéder aux programmes d’une école d’informatique reconnue en totale flexibilité.

Entièrement en ligne, cette formation s’adresse aux candidat(e)s qui ont une vie professionnelle et personnelle chargée ou qui souhaitent accélérer leur apprentissage.... [-]


Master of International Business Management (IMBA)

Westford University College
Campus or Online Sepenuh masa Sambilan 12  Pendaftaran Terbuka Kanada Canada Online + 1 lagi

Kursus ini distrukturkan dengan cara yang pelajar akan menerima pensijilan dua, Siswazah Diploma Lanjutan Pengurusan Perniagaan Antarabangsa, yang dianugerahkan oleh Kelayakan Cambridge International, UK dan Ijazah Sarjana Pentadbiran Perniagaan Antarabangsa dianugerahkan oleh Guglielmo Marconi University, Itali. MBA ini yang diiktiraf oleh Kementerian Pelajaran, Itali dan Majlis Akreditasi Pengajian Tinggi (CHEA), Amerika Syarikat, oleh itu MBA mempunyai akreditasi dua dari Eropah dan University US.The juga datang di bawah Akta Universiti ENIC NARIC Diluluskan dan diiktiraf di seluruh dunia. [+]

Sarjana Pentadbiran Perniagaan Antarabangsa, Dianugerahkan oleh Guglielmo Marconi University, Itali.

Guglielmo Marconi merupakan sebuah universiti bertaraf dunia menggalakkan penggunaan kaedah pembelajaran yang inovatif dan pendekatan berasaskan kepada pembangunan pengetahuan antara disiplin, kemahiran dan kecekapan dengan penekanan khusus kepada perspektif global. masyarakat yang pelbagai kami mempunyai masa ini seramai sekitar 16.000 pelajar yang mengikuti program ijazah dan lepasan ijazah, 300 ahli fakulti dan akademik menasihati pasukan diperbuat daripada lebih daripada 200 pakar-pakar. <

[-]

Online Master of Education (MEd) or MA in Digital Technologies

Faculty of Education University of Ontario Institute of Technology
Online Sepenuh masa Sambilan January 2019 Kanada Oshawa

Thank you for considering the Faculty of Education at UOIT for your graduate-level education. Our program allows you the flexibility to design your own learning experience, in order to achieve your specific goals. We offer an exceptional, international, online experience in part- and full-time studies in the field of Education and Digital Technologies, leading to either a Master of Education (MEd) degree or a Master of Arts (MA) in Education degree. Choose your own learning path in one of our four specializations: Education and Digital Technologies, Leadership and Administration, Curriculum, or Adult Education. Our synchronous online format means that, with a high speed Internet connection, a webcam, and a headset with a microphone, you will communicate and interact with students from around the world in state-of-the-art interactive, virtual classrooms. This is what we like to call face-to-face online learning. Welcome to the future of online learning. To learn more about our program, please click on the orange program title above. [+]

Terbaik Ijazah Sarjanav di Kanada 2018.

Overview

Thank you for considering the Faculty of Education at UOIT for your graduate-level education. Our program allows you the flexibility to design your own learning experience, in order to achieve your specific goals.

We offer an exceptional, international, online experience in part- and full-time studies in the field of Education and Digital Technologies, leading to the following degrees:

Master of Arts (MA) in Education; and Master of Education (MEd).

Choose your own learning path in one of our four specializations: Education and Digital Technologies, Leadership and Administration, Curriculum, or Adult Education.... [-]


Master Dalam Pembangunan Perniagaan Antarabangsa

Centennial College
Campus Sepenuh masa 14 - 18  September 2018 Kanada Toronto

Sarjana Perniagaan Antarabangsa Pembangunan (MAIB) merupakan satu program pendidikan yang benar-benar global, yang ditawarkan oleh tiga institusi antarabangsa; Universiti Milano Bicocca-(Milan, Itali), Centennial College (Toronto, Kanada) dan Alliance University (Bangalore, India). [+]

Sarjana dalam Pembangunan Perniagaan Antarabangsa (MAIB) merupakan satu program pendidikan yang benar-benar global, yang ditawarkan oleh tiga institusi antarabangsa terkemuka; Universiti Milano Bicocca-(Milan, Itali), Centennial College (Toronto, Kanada) dan Alliance University (Bangalore, India). Perjalanan dunia dalam tempoh 15 bulan dan mendapat kepakaran perniagaan global, pengalaman kerja dan kelayakan:

Tahap pertama Ijazah Sarjana Eropah dari Univeriti Milano-Bicocca Ontario College Siswazah Sijil dari Centennial Kolej Peluang untuk bekerja sambilan semasa anda belajar di Toronto Peluang untuk Permit Post-Pengijazahan Kanada Kerja semester latihan dengan syarikat-syarikat terkemuka di Kanada, Itali atau India ... [-]

Master Dalam Kerjasama Antarabangsa, Kewangan Dan Pembangunan

Unitelma Sapienza
Online Sepenuh masa Pendaftaran Terbuka Kanada Canada Online

The Master memberi tumpuan kepada isu-isu yang berkaitan dengan pembangunan dan pertumbuhan kedua-dua dalam membangun dan negara-negara membangun dan juga di kawasan-kawasan yang mundur negara-negara maju. Ia juga menawarkan beberapa pengetahuan mengenai amalan perancangan dan pengurusan projek, dan bertujuan untuk menyediakan pendidikan yang luas dalam kerjasama antarabangsa dan pembangunan ekonomi, membolehkan pelajar memperoleh pengetahuan dan pemahaman kritikal yang perlu untuk memberi sumbangan penting kepada pengurusan dasar awam dan swasta dalam rangka kerja kerjasama antarabangsa. [+]

Objektif

The Master memberi tumpuan kepada isu-isu yang berkaitan dengan pembangunan dan pertumbuhan kedua-dua dalam membangun dan negara-negara membangun dan juga di kawasan-kawasan yang mundur negara-negara maju. Ia juga menawarkan beberapa pengetahuan mengenai amalan perancangan dan pengurusan projek, dan bertujuan untuk menyediakan pendidikan yang luas dalam kerjasama antarabangsa dan pembangunan ekonomi, membolehkan pelajar memperoleh pengetahuan dan pemahaman kritikal yang perlu untuk memberi sumbangan penting kepada pengurusan dasar awam dan swasta dalam rangka kerja kerjasama antarabangsa. Oleh itu, graduan Master akan bersedia untuk menguruskan projek-projek kerjasama dan pembangunan antarabangsa dalam sektor-sektor yang berbeza, secara konsisten dengan latihan dan pengalaman mereka, dalam pelbagai organisasi termasuk institusi Antarabangsa, Pentadbiran Awam, NGO, Syarikat-syarikat swasta.... [-]