Sambilan Sarjana dalam Kajian klasik di Sepanyol

Cari anda Sambilan Ijazah Sarjanav dalam Kajian klasik di Sepanyol 2018

Kajian klasik

A induk ijazah 's adalah ijazah akademik siswazah. Satu mesti sudah mempunyai ijazah sarjana muda untuk memohon program sarjana 's. Kebanyakan tuan 'program ijazah s memerlukan pelajar menyelesaikan sarjana ' s tesis atau kertas penyelidikan.

Kajian klasik adalah tertakluk antara disiplin: pelajar bertembung dengan dengan sastera, bahasa, seni, sejarah, sains, teknologi, agama, dan falsafah. Pelajar meneroka rakyat, identiti sosial, nilai dan perspektif dan berfikir secara kritikal tentang tingkah laku manusia dan kenalan untuk menghormati tamadun antik Greece dan Rom, memahami masa lalu dan masa kini, dan untuk menganggap peristiwa mungkin datang.

Sepanyol (Sepanyol: España) adalah perkongsian Semenanjung Iberia dengan Portugal di hujung barat Laut Mediterranean negara pelbagai. Sepanyol dianggap sebagai negara eksotik di Eropah kerana penduduk yang mesra dan gaya hidup santai. Tempoh biasa bagi kursus Universiti di Sepanyol ialah 4 tahun, kecuali Perubatan dan darjah dua, iaitu 6. bandar Madrid dan Barcelona yang terkenal di seluruh dunia untuk masakan, kehidupan malam yang meriah, dan cerita rakyat dan perayaan yang terkenal di dunia.

Sambilan Sarjana dalam Kajian klasik di Sepanyol

Baca lebih lanjut

Ijazah Sarjana Dalam Falsafah Klasik

UAM Universidad Autónoma de Madrid
Campus Sambilan September 2018 Sepanyol Madrid

Sarjana Interuniversity dalam Falsafah Klasik menawarkan rangka kerja pengajaran dan penyelidikan baru di mana bidang pengetahuan yang berbeza diintegrasikan, dengan penyebut utama kajian Dunia Klasik, bahasa-bahasa dan kelangsungan hidupnya. [+]

Sarjana Interuniversity dalam Falsafah Klasik menawarkan rangka kerja pengajaran dan penyelidikan baru di mana bidang pengetahuan yang berbeza diintegrasikan, dengan penyebut utama kajian Dunia Klasik, bahasa-bahasa dan kelangsungan hidupnya. Sarjana ciri-ciri ini membolehkan:

Memperdalam pengetahuan tentang subjek tertentu yang membentuk kerangka teoretis untuk guru menengah yang mampu mengajar dengan kesolvenan subjek-subjek budaya klasik, bahasa Latin, Yunani dan kemanusiaan disiplin ESO dan sarjana muda, semuanya tanpa menjejaskan latihan didaktik yang semuanya diterima di MESOB.Akses kepada aktiviti penyelidikan melalui pengetahuan tentang pelbagai Projek Penyelidikan yang berkuatkuasa di Komuniti Madrid dan latihan yang berkaitan yang membawa kepada penyediaan Tesis Doktor Falsafah.... [-]