Sambilan Ijazah Sarjanav dalam Sastera di Australia 2020

A induk ijazah 's adalah ijazah akademik siswazah. Satu mesti sudah mempunyai ijazah sarjana muda untuk memohon program sarjana 's. Kebanyakan tuan 'program ijazah s memerlukan pelajar menyelesaikan sarjana ' s tesis atau kertas penyelidikan. Arts kajian adalah kawasan akademik yang merangkumi kajian prestasi seni termasuk sejarah, bahasa, dan budaya yang berkaitan dengannya. Pe… Baca lebih lanjut

A induk ijazah 's adalah ijazah akademik siswazah. Satu mesti sudah mempunyai ijazah sarjana muda untuk memohon program sarjana 's. Kebanyakan tuan 'program ijazah s memerlukan pelajar menyelesaikan sarjana ' s tesis atau kertas penyelidikan.

Arts kajian adalah kawasan akademik yang merangkumi kajian prestasi seni termasuk sejarah, bahasa, dan budaya yang berkaitan dengannya. Pelajar boleh mempunyai peluang untuk mengkaji bidang tertentu seperti muzik, lukisan, atau fotografi.

Australia mempunyai pendidikan yang lebih tinggi subsidi untuk pelajar yang mengikuti program ijazah sarjana muda. Mereka juga memberikan pinjaman dan geran untuk pelajar pasca siswazah. Pengajian tinggi bermula di peringkat ijazah sarjana muda untuk ijazah kedoktoran yang ditawarkan dalam mana-mana bidang pengajian.

Sambilan Sarjana dalam Sastera di Australia

Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini: 

Penapis

Curtin University
Perth , Australia

Kursus kontemporari dan reka bentuk kontemporari Curtin akan membantu anda mencapai tahap kepakaran yang lebih tinggi, melalui gabungan teori dan unit berasaskan projek.

Kursus kontemporari dan reka bentuk kontemporari Curtin akan membantu anda mencapai tahap kepakaran yang lebih tinggi, melalui gabungan teori dan unit berasaskan projek. -
Kursus Eksekutif
Sepenuh masa
2 tahun
English
24 Feb 2020
23 Jan 2020
Campus
 
Australian Institute of Music
Sydney , Australia + 1 Lagi

Memperkukuhkan pemikiran anda dengan strategi keusahawanan yang mantap.

Memperkukuhkan pemikiran anda dengan strategi keusahawanan yang mantap. -
Kursus Eksekutif
Sepenuh masa
Sambilan
2 tahun
English
Sept. 2020
Campus