Filter
Ijazah Sarjana
Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik 53 Ijazah Sarjanav dalam Sastera 2019/2020

Ijazah sarjana adalah ijazah akademik maju yang dikeluarkan kepada individu yang berkesan melengkapkan kursus yang ketat pengajian dalam sesuatu industri atau bidang. Kebanyakan program ijazah sarjana mengambil kira-kira dua tahun penuh untuk menyempurnakan dan membina pengetahuan yang diperolehi dalam program Ijazah Sarjana Muda yang berkaitan ini.

Hanya apa yang adalah Ijazah Sarjana Pengajian? Kursus komprehensif kajian bertujuan untuk mereka yang mencari untuk mengembangkan pengetahuan mereka tentang sejarah seni, kritikan budaya, kemanusiaan, teori media dan pelbagai topik yang berkaitan. Peserta dalam Sarjana Pengajian Seni program akan mengamalkan seni membuat dalam pelbagai jenis bentuk dan medium, dan akan mengambil bahagian dalam pelbagai tangan-pada aktiviti yang berkaitan dengan amalan muzium dan tempat seni dalam masyarakat moden dan bersejarah. Kawasan tambahan pengajian Sarjana dalam program Pengajian Seni umumnya termasuk amalan muzium biasa, kajian kuratorial dan kajian semula tips penulisan kritis dan kreatif dan teknik.

Graduan yang berjaya Sarjana dalam Pengajian Seni program dilengkapi untuk mengambil pelbagai peranan merentasi pelbagai luas kawasan seni yang berkaitan, dan sering mengupah lebih, dan mampu menguasai lebih banyak wang, daripada rakan-rakan mereka tanpa kajian seni maju darjah.

Kos memperolehi MA dalam Pengajian Seni berbeza-beza berdasarkan beberapa faktor, antaranya panjang program ini, kawasan geografi di mana ia diambil dan martabat keseluruhan program dan sekolah yang menawarkan ia.

Pelajar yang berjaya menamatkan Sarjana dalam program Pengajian Seni sering mencari kerja sebagai peniaga seni, kurator muzium dan pakar kuratorial, jurugambar, pereka grafik, guru seni atau dalam pelbagai jawatan yang berbeza-beza digital dan multimedia.

Jika Sarjana dalam Pengajian Seni bunyi sehingga lorong anda, direktori yang banyak Masterstudies akses 'program dan gunakan borang utama untuk mencari satu yang paling sesuai dengan keperluan anda.Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin.

 

 

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

53 Hasil dalam Sastera

International University of Catalonia

Mulakan latihan anda sebagai pengurus kebudayaan dan letakkan diri anda dalam industri baru yang mencipta pekerjaan. Program Sarjana Sarjana UIC Barcelona dalam Pengurusa ... [+]

Tahun akademik 2017-2018: edisi ke-9

Mulakan latihan anda sebagai pengurus kebudayaan dan letakkan diri anda dalam industri baru yang mencipta pekerjaan. Program Sarjana Sarjana UIC Barcelona dalam Pengurusan Seni dan Kebudayaan mengambil pendekatan praktikal, antarabangsa untuk bidang ini.

Anda akan memperoleh pengetahuan mendalam dari perspektif keusahawanan mengenai proses kerja yang terlibat dalam produk dan perkhidmatan kebudayaan. Selain mata pelajaran dalam bidang utama, program ini juga termasuk subjek yang menggalakkan kepimpinan dan penggunaan teknologi baru.

Pelajar juga mempelajari tentang dinamika kerja dua jalan pengkhususan: seni visual dan warisan budaya, dan industri budaya kreatif. Matlamatnya ialah untuk memastikan anda memperoleh profil pelbagai guna, pelbagai disiplin supaya anda boleh bekerja dalam bidang kebudayaan, institusi dan projek budaya. Program tuan ini berkait rapat dengan kota Barcelona, ​​yang menawarkan panorama budaya kelas pertama dan banyak projek antarabangsa.... [-]

Sepanyol Barcelona
Permintaan Maklumat
English,Sepanyol
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Bath Spa University

Seni dan Reka Bentuk MRes adalah langkah pertama yang semulajadi ke arah PhD, dan juga boleh menjadi laluan anda untuk menghasilkan produk baru atau badan kerja untuk pas ... [+]

Membangunkan kemahiran yang anda perlukan untuk mencipta dan mengekalkan kerjaya yang berjaya dengan penyelidikan Master dalam Seni dan Reka bentuk.

Bina kurikulum unik anda sendiri menggunakan modul Seni dan Reka Bentuk Guru yang ditawarkan.

Mendapat manfaat daripada kepakaran kakitangan kami yang aktif dalam penyelidikan, termasuk alat pakar, bengkel, dan ruang.

Inovasi, mencerminkan dan mengambil risiko - menjadi pengamal dan pelajar sepanjang hayat, berdaya maju, berkemampuan.

Seni dan Reka Bentuk MRes adalah langkah pertama yang semulajadi ke arah PhD, dan juga boleh menjadi laluan anda untuk menghasilkan produk baru atau badan kerja untuk pasaran.

Anda akan berpeluang untuk membangunkan idea berani anda - dari produk komersil hingga pameran seni rupa - sambil memperoleh ijazah pascasiswazah.... [-]

United Kingdom Bath
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
London South Bank University

Seorang penyelia, pakar dalam bidang mereka, akan menyokong pembangunan projek penyelidikan anda. Ditawarkan sepenuh masa dan sambilan. ... [+]

Sekolah Seni Kreatif dan Industri Kreatif mempunyai komitmen utama untuk mendapatkan biasiswa dan penyelidikan. Kami mengiktiraf kepentingannya dalam peruntukan kursus asas, terutamanya di peringkat pascasiswazah, dan dalam membangunkan pemindahan perindustrian dan pengetahuan dengan sektor media, seni dan kreatif.

Semua pelajar penyelidikan didaftarkan dalam program Kecekapan Siswazah LSBU. Di samping itu, anda boleh melakukan latihan kaedah penyelidikan dari kursus MA dan MSc yang relevan, serta mengambil bahagian dalam acara dan aktiviti pakar, yang memastikan budaya penyelidikan yang inklusif dan berkembang.

Penyelidikan gunaan kami menangani isu dunia nyata dan merangkumi pelbagai metodologi dan pendekatan, termasuk penyelidikan berasaskan praktik, kerja empirik terhadap khalayak dan teks, dan analisis berasaskan teori. Baca blog Penyelidikan Seni dan Kreatif Industri untuk maklumat terkini mengenai aktiviti penyelidikan.... [-]

United Kingdom London
Oktober 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Ca' Foscari University of Venice

Program ini diajar sepenuhnya dalam bahasa Inggeris dan melatih pakar-pakar dalam pemuliharaan warisan budaya dengan pendekatan interdisipliner yang kuat (kimia, fizik, b ... [+]

PELUANG KERJAYA

Graduan boleh mencari pekerjaan dengan organisasi awam dan swasta serta perniagaan dan makmal yang mengkhususkan diri dalam pemulihan dan pemuliharaan. Mereka juga boleh meneruskan pengajian di peringkat kedoktoran dalam sains kimia. Peluang kerjaya yang mungkin termasuk:

• Juruteknik Muzium

• Pemulihan

• Perunding budaya

• Pembangunan teknologi pemulihan

ADMISI

• Calon mesti dinilai untuk mengesahkan pemilikan mereka dalam kurikulum minimum dan keperluan pengalaman.

• Pengetahuan tahap B2 bahasa Inggeris yang disahkan diperlukan.

KURSUS TERMASUK:

Makmal KompetensiKaedah Analisis Dan Aplikasi Dengan MakmalAplikasi Sains Komputer Kepada Warisan BudayaGeologi Gunaan Untuk Warisan BudayaBahan Inovatif Untuk PemuliharaanKaedah Kimia Dan Teknologi Untuk Bahan Warisan Budaya... [-]
English
Sepenuh masa
2 - 2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Erasmus School of History, Culture and Communication - Erasmus University Rotterdam

Dalam program Arts Sarjana, Budaya dan Masyarakat kita mengajar anda kemahiran untuk memberi nasihat dan menjadi sebahagian daripada organisasi budaya. Selepas tamat peng ... [+]

Sarjana dalam Pengajian Seni dan Budaya dengan pengkhususan dalam Seni, Budaya dan Masyarakat

Mengapa memilih Seni, Budaya dan Masyarakat di Rotterdam?

Dalam program Arts Sarjana, Budaya dan Masyarakat kita mengajar anda kemahiran untuk memberi nasihat dan menjadi sebahagian daripada organisasi budaya. Selepas tamat pengajian, anda akan menjadi pakar untuk dirujuk untuk pengetahuan mengenai pemasaran budaya, atau untuk lebih memahami cita rasa dan motivasi penonton.

Seni, Budaya dan Masyarakat menawarkan pendekatan yang unik yang menggabungkan mod masa kini pengeluaran, pengedaran dan penggunaan seni dan budaya di luar dan di sempadan kebudayaan kebangsaan. Anda dilatih untuk membayangkan kemungkinan baru dan mewujudkan model baru untuk organisasi seni dan budaya, menggunakan pandangan canggih ke dasar, pemasaran, penonton dan pendidikan.... [-]

Belanda Rotterdam
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
ESCAC - Escuela superior de Cinema y Audivisuales de catalunya

Tuan ini menimbulkan objektif pedagogi asas latihan pelajar dalam pencapaian cadangan artistik berdasarkan skrip sinematografi melalui semua fasa pembangunannya. ... [+]

Mengenai Guru

Tuan ini menimbulkan objektif pedagogi asas latihan pelajar dalam pencapaian cadangan artistik berdasarkan skrip sinematografi melalui semua fasa pembangunannya.

Untuk tujuan ini, alat-alat yang diperlukan diletakkan untuk menangani dengan ketat dengan prosedur yang diperlukan dalam definisi naratif visual filem, serta ciri-ciri teknis dari kraf arah seni dan pelaksanaannya.

Siapa yang patut hadir

Graduan dalam Seni Halus, Senibina, Komunikasi Audiovisual, Seni, Reka Bentuk, Sejarah Seni, Reka Bentuk Set. Profesional dari sektor filem atau videografi yang ingin memperdalam pengetahuan mereka mengenai arah seni sinematografi.

kecekapanObjektifnya adalah untuk membuat hubungan dengan pelajar dengan proses kerja seorang pengarah seni.Melatih pelajar supaya dapat menjalankan cadangan artistik berdasarkan skrip sinematografi.Belajar untuk mendefinisikan secara mendatar naratif filem, dari sudut pandangan dan penciptaan watak.Tahu fasa pembangunan sesuatu projek, dan dapatkan alat dan prosedur yang diperlukan untuk membuahkan hasil.Struktur... [-]
Sepanyol Barcelona
Permintaan Maklumat
Sepanyol
1 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Sapienza University of Rome

Program Sarjana Sains dan Teknologi untuk Pemuliharaan Warisan Budaya melatih pakar dalam Arkeologi dan Sains Pemuliharaan. Program ini menyediakan pelajar dengan kemahir ... [+]

Program Sarjana Sains dan Teknologi untuk Pemuliharaan Warisan Budaya melatih pakar dalam Arkeologi dan Sains Pemuliharaan. Program ini menyediakan pelajar dengan kemahiran pakar dalam pencirian pelbagai analitik dari pelbagai bahan yang berkaitan dengan arkeologi dan warisan budaya, kaedah saintifik dan teknologi canggih dalam kajian pemuliharaan.

6 ECTS dalam kemanusiaan dan disiplin ekonomi (contohnya, museologi, sejarah pemulihan dan teknik pengeluaran seni, dan undang-undang warisan kebudayaan)

Keperluan bahasa minimum bahasa adalah tahap B2 (IELTS).

[-]
Itali Rome
Oktober 2019
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Seeway - Barcelona

Ijazah Sarjana Fesyen dan Periklanan Fotografi membentangkan persekitaran yang ideal untuk penjanaan profesional yang relevan yang mampu menjana trend berdasarkan keperib ... [+]

Ijazah Sarjana Fesyen dan Periklanan Fotografi membentangkan persekitaran yang ideal untuk penjanaan profesional yang relevan yang mampu menjana trend berdasarkan keperibadian kreatif mereka sendiri. Semangat Master ini, yang melampaui fotografi tulen dan merangkumi pelbagai kompetensi dari bidang-bidang lain dan disiplin dunia gaya dan komunikasi, timbul dari keinginan untuk menggabungkan permintaan pasaran tenaga kerja dalam penentuan nilai terus-menerus dengan aspirasi individu dan visi setiap peserta. Paksi pengkhususan adalah Fotografi Fesyen dan Gaya Hidup, dalam pertemuan dan persilangan dengan Arah Art.

Program ini, yang berorientasikan kepada kreativiti dan inovasi, meliputi semua aspek penting yang diperlukan untuk mengendalikan konsep, pembangunan dan merealisasikan projek-projek visual komersial, pengiklanan dan peribadi, kualiti professional dan dengan cap pengarang yang kuat.... [-]

Sepanyol Barcelona
Oktober 2019
Sepanyol
Sambilan
9 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Universidade de Évora

Sarjana dalam amalan Artistik dalam Seni Visual diarahkan untuk mengkaji isu-isu yang meningkat oleh pemikiran kontemporari tentang amalan seni dan artistik. Penyelidikan ... [+]

Gambaran keseluruhan

Sarjana dalam amalan Artistik dalam Seni Visual diarahkan untuk mengkaji isu-isu yang meningkat oleh pemikiran kontemporari tentang amalan seni dan artistik. Penyelidikan difokuskan untuk membangun penerokaan kreatif tentang apa yang hari ini dan bagaimana anda boleh menggunakan alat teori, pembingkaian konseptual, instrumen teknologi dan tindakan praktikal untuk menghasilkan objek seni. Latihan ini difikirkan oleh tiga bidang: pengetahuan teori seni, kritikan, dan sejarah, kemahiran praktikal untuk mencipta, merekabentuk dan membangunkan projek. Pelajar memperoleh keupayaan untuk menguruskan soalan melalui pelbagai disiplin: Disiplin teoretikal yang bertujuan untuk mempersiapkan praxis seni pelajar; Teoretikal dan praktikal disiplin yang menggabungkan amalan seni, contoh, dan perbincangan mengenai isu-isu teoritis yang melatih amalan seni; Disiplin makmal mengenai amalan teknikal dan teknologi, membolehkan pelajar menggunakan alat yang penting untuk prestasi artistik. Maklumat yang disediakan dan strategi tutorial disasarkan kepada kepentingan khusus pelajar yang ingin meningkatkan percubaan formal dan ciptaan ikonografi yang sesuai dengan parameter dan kategori wilayah kompleks seni kontemporari.... [-]

Portugal Evora
Oktober 2019
Sepenuh masa
3 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
IED – Istituto Europeo di Design Venice

Edisi ke-7 - Perkembangan terkini dalam dunia seni dan budaya, di satu pihak, menyaksikan Artis dan profesional lain yang terlibat dalam bidang yang berurusan dengan pern ... [+]

KURSUS INI DIBUKA DALAM BAHASA INGGRIS.

Perkembangan terbaru dalam dunia seni dan budaya, di satu pihak, menyaksikan Artis dan profesional lain yang terlibat dalam bidang yang berurusan dengan karya kreatif dan perniagaan kerja mereka. Di pihak yang lain, idea dan fungsi budaya berkembang ke arah kebaikan dan perkhidmatan awam yang lebih sedar dan berstruktur, memerlukan profesional dengan pendekatan keusahawanan dan tumpuan terhadap kesedaran sosial dan kemampanan.

Kursus Master dalam Perniagaan untuk Seni dan Budaya menyediakan pelajar dengan latar belakang teoretikal dan praktikal yang kuat yang membolehkan mereka memulakan dari idea dan menentukan pelan perniagaan yang berkesan yang akan menjadikan idea itu berfungsi dan menghasilkan inovasi berharga. Terima kasih kepada ajaran yang dibuat khas yang menyokong kelas dengan bimbingan yang khusus, para peserta belajar bagaimana untuk merancang dan mengurus projek seni atau kebudayaan secara keseluruhannya. Pada akhir Master, adalah mungkin untuk memulakan kerjaya dalam institusi kebudayaan swasta dan awam, untuk melancarkan perniagaan atau merancang projek untuk keuntungan tidak.... [-]

Itali Venice
Januari 2020
English
Sepenuh masa
6 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Estonian Academy of Arts

Estonian Academy of Arts menawarkan program Sarjana dalam Reka Bentuk dan Kraf, yang dihantar dalam bahasa Inggeris. Para pelajar memasuki program yang sama tetapi juga m ... [+]

Reka Bentuk dua tahun

Pelajar memasuki program yang sama tetapi juga memilih pengkhususan. Pelajar yang belajar dalam Reka Bentuk

Reka bentuk

seramikseni dan reka bentuk kacabarang kemas dan tukang besireka bentuk tekstilseni kulit dan reka bentukrekaan fesyen

Disiplin reka bentuk dan kraf berasaskan bahan mempunyai pandangan dan falsafah yang unik, dan Estonian Academy of Arts adalah salah satu tempat di dunia yang memungkinkan untuk belajar di beberapa bidang ini di peringkat MA. Setiap siswazah MA harus menjadi yang terbaik di dunia dalam sesuatu - sama ada dalam menghasilkan produk yang bijak, mempunyai kedudukan artistik yang unik atau mendemonstrasikan penyelidikan berasaskan bahan secara mendalam. Rekaan... [-]

Estonia Tallinn
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
ESCP Europe Business School

Peluncur dalam bidang pengurusan seni dan budaya, Specialized Master® dalam Pengurusan aktiviti kebudayaan dan kesenian ini menawarkan kelebihan tambahan gelaran berganda ... [+]

Permohonan untuk Pengambilan 2019 ditutup. Permohonan untuk pengambilan 2020 akan dibuka bermula pada bulan Oktober 2019.

Peluncur dalam bidang pengurusan seni dan kebudayaan, Specialized Master® dalam Pengurusan aktiviti kebudayaan dan kesenian ini menawarkan kelebihan tambahan gelaran berganda: ijazah Spesialis Master® dari ESCP Europe dan Master di II livello Università Ca ' Foscari Venezia. Oleh itu, program ini berlangsung dari September hingga Disember di Venice dan dari Januari hingga Mac di Kampus Paris kami.

Ciri-ciri utama

ESCP Europe Master adalah program berorientasikan profesional dalam bidang pengurusan khusus yang direka untuk pelajar pascasarjana dengan matlamat kerjaya yang jelas dan mengetuai pengkhususan atau kemahiran ganda sebagai tindak balas kepada permintaan korporat untuk pengurus yang berkelayakan tinggi.... [-]

Perancis Paris Itali Venice
Sept. 2020
English,Perancis,Itali
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Srishti Institute of Art, Design and Technology

Program Seni Kontemporer di peringkat Guru menegaskan bertemu dengan orang awam - di muzium atau dataran awam, yang dimulakan sendiri atau dianjurkan oleh kurator - untuk ... [+]

Visi

Amalan Seni Kontemporer berubah secara dramatik.

Kekuatan kreatif artis bukan sahaja menghasilkan artifak tetapi juga untuk melaksanakan dan mengaktifkan telah memperluaskan peluang bagi artis untuk memasuki bidang yang pelbagai. Artis bertindak balas terhadap pemerhatian dunia yang kita tinggalkan, menerjemahkan pengalaman ke dalam pengeluaran seni dan campur tangan. Menggabungkan genre dan media-contohnya lukisan dengan rakaman bunyi, atau seni tanah dengan video - mewujudkan konteks baru untuk mengembangkan bidang amalan seni.

Program Seni Kontemporer di peringkat Guru menegaskan bertemu dengan orang awam - di muzium atau di lapangan awam, dimulakan diri sendiri atau diorganisasikan oleh kurator - untuk membuat kerangka untuk riwayat praktik individu. Dialog dengan fakulti Srishti, pengamal dari seluruh dunia, arkitek, ahli hortikultur, saintis, pereka dan lebih banyak mengembangkan platform untuk membina amalan dan rangkaian seni sepanjang hayat. Membuat dan berfikir kritis adalah asas kepada matlamat program.... [-]

India Bengaluru
Julai 2020
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
IUAD Accademia della Moda

Kursus pakar dua tahun dalam Seni ... [+]

Kursus pakar dua tahun dalam Seni

ia ditujukan terutamanya kepada pelajar, siswazah dan mahasiswa dalam kursus humanistik atau komunikasi dan pemasaran, yang berniat untuk mengkhususkan diri dalam arah Art atau Copywriting, yang diketuai oleh profesional dalam sektor ini.

Kursus pengajian andaSaya tahunajaran II tahunUjian Akhir Eksperimen dan kerja untuk belajar

Kaedah Akademi terdiri daripada 30% kuliah dan 70% permohonan praktikal. Pelajar akan bekerja di makmal terbuka di mana mereka boleh melakukan percubaan dan belajar, dengan simulasi kelas situasi sebenar, contohnya pencapaian prototaip untuk pelanggan.

Ujian dan projek akhir

Pada akhir tempoh dua tahun, pensyarah akan menilai jalan anda untuk membolehkan anda mengakses peperiksaan akhir, yang terdiri daripada menyampaikan projek anda.... [-]

Itali Naples
Oktober 2019
Itali
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University Bourgogne Franche-Comté (UBFC)

Ijazah Sarjana Muda Digital Manusia Digital bertujuan untuk menyediakan kecekapan peringkat tinggi dalam buku-buku yang jarang dan awal dengan tujuan untuk menyediakan ke ... [+]

Garis Panduan Program

Ijazah Sarjana Muda Digital Manusia Digital bertujuan untuk menyediakan kecekapan peringkat tinggi dalam buku-buku yang jarang dan awal dengan tujuan untuk menyediakan keupayaan untuk bekerja dalam perdagangan buku atau dalam pemuliharaan dan pendigitan buku yang jarang, bersama dengan kepakaran humaniora digital yang membolehkan seseorang mengawasi pendigitalan, akses dalam talian, dan projek animasi 3D, antara lain.

Penerangan Program

Ijazah sarjana dua tahun diajar dalam bahasa Inggeris (80 peratus) dan Perancis (20 peratus).

Subjek yang diajar termasuk bibliografi deskriptif (huraian buku langka dan awal); sejarah buku dan tulisan; teori dan amalan kemanusiaan digital; pengurusan komuniti; sains komputer (TEI, XML, penciptaan pangkalan data dan pengurusan, pengimejan digital, teknologi 3D); dan latihan asas dalam bahasa klasik.... [-]

Perancis Besançon
Permintaan Maklumat
English,Perancis
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu