MASTERSTUDIES.COM.MY

Terbaik Ijazah Sarjanav di Itali 2019/2020

Itali terkenal dengan pelbagai perkara yang paling indah dalam hidup; wain, besar makanan, fesyen, seni bina, seni, filem, sastera, dan sudah tentu, bahasa Itali menarik. Itali juga mempunyai sejarah yang kaya dengan pendidikan tinggi dan negara ini telah menjadi peneraju dalam membangunkan dan mengguna pakai standard baru untuk pengajian tinggi Eropah. Bayangkan menghabiskan dua tahun belajar untuk ijazah sarjana di Itali! Selain pendidikan yang cemerlang, pelajar akan bersenang-senang dalam pengalaman budaya yang Itali tawarkan - segala-galanya daripada runtuhan purba untuk opera dan teknologi moden.

Pendidikan tinggi Itali mempunyai dua komponen - universiti dan bukan universiti. Universiti termasuk kira-kira 60 universiti awam dibahagikan kepada universiti swasta, universiti khusus untuk pelajar antarabangsa, dan sekolah-sekolah khusus.Tidak universiti menawarkan program dalam pelbagai subjek seperti seni halus, bahasa, pendidikan dan bidang-bidang khusus seperti kajian ketenteraan. Universiti dicirikan oleh penyelidikan di samping pendidikan, manakala bukan-universiti memberi tumpuan kepada menyediakan pelajar untuk kerjaya yang khusus.

Sejak tahun 2005, Itali telah menggunakan sistem darjah tiga kitaran, menganugerahkan bersamaan sarjana muda, sarjana dan ijazah kedoktoran. Ijazah sarjana dinamakan "LAUREA Specialistica (LS)." Lebih daripada 100 jenis program-program yang boleh didapati.

Kemasukan ke program sarjana memerlukan kitaran / ijazah sarjana muda yang pertama dan kecekapan dalam Itali. Sesetengah program seperti pendidikan dan seni, juga memerlukan peperiksaan pintu masuk. Sejak prosedur kemasukan yang berbeza-beza, pelajar prosepctive perlu mengkaji semula keperluan bagi setiap program.

Tuisyen di universiti-universiti awam adalah rendah, bermula di sekitar € 1,000 setiap tahun, walaupun program sarjana cenderung untuk menjalankan agak tinggi, dan tuisyen di institusi swasta adalah lebih tinggi. Satu program induk yang biasa memerlukan dua tahun pengajian sepenuh masa dan 120 ek kredit. Walau bagaimanapun, biasiswa boleh didapati secara meluas untuk kedua-dua pelajar Itali dan antarabangsa dan ditawarkan oleh setiap institusi individu.

Terdapat banyak Master menarik di Itali darjah, dengan semakin ramai daripada mereka yang diajar dalam bahasa Inggeris. Sama ada anda mahu untuk mengkaji Fesyen, Reka Bentuk, Pengurusan, Sains, Ekonomi, Psikologi, Pemasaran, Kejuruteraan, atau subjek yang berbeza sama sekali, anda akan menemui sesuatu yang menarik minat anda di Itali. Pelajar yang mengikuti Ijazah Sarjana di Itali mendapat manfaat bukan sahaja daripada kemudahan fakulti dan akademik yang cemerlang, tetapi juga dari badan pelajar antarabangsa yang membawa banyak perspektif kepada persekitaran pembelajaran.Lebih daripada 100,000 pelajar antarabangsa mengambil kelas di Itali setiap tahun. Dengan kelas akademik yang ketat dan reputasi dunia untuk penyelidikan berkualiti tinggi, pelajar sarjana akan mencari persekitaran yang mesra tetapi berdisiplin yang menggalakkan rasa ingin tahu dan inovasi.

Itali adalah salah satu negara yang paling perindustrian di dunia, jadi individu yang mempunyai ijazah sarjana akan mendapati banyak peluang pekerjaan untuk lepasan ijazah dalam kedua-dua industri dan institusi penyelidikan. Industri Itali utama termasuk automotif, kimia, tenaga, pertanian, fesyen dan pelancongan.

Ambil beberapa minit untuk mengenali peluang-peluang pendidikan yang menarik Itali tawarkan dengan menyemak imbas maklumat di bawah. Selepas mengkaji semula maklumat yang, jika anda mempunyai soalan tambahan mengenai sebuah universiti atau program tertentu, sila hubungi institusi secara langsung.

Hasil Filter

Sarjana dalam Reka Bentuk Perkhidmatan

POLI.design
Kampus Sepenuh masa 1 tahun Oktober 2019 Itali Milan

Master Pengkhususan dalam Reka Bentuk Perkhidmatan direka khas sebagai tindak balas terhadap peningkatan permintaan para profesional yang dapat menangani kompleksitas merancang perkhidmatan. Untuk mencapai matlamat ini, Pengkhususan mengintegrasikan teori umum dengan metodologi dan pengalaman tangan yang bertujuan untuk mewujudkan penyelesaian sistemik, kompleks yang menggabungkan komponen material dan tidak material.

FIFA Master - Master Antarabangsa dalam Pengurusan, Undang-undang dan Kemanusiaan Sukan

CIES - International Centre for Sports Studies
Kampus Sepenuh masa 1 tahun Sept. 2020 Switzerland Neuchâtel United Kingdom Leicester Itali Milan + 4 lagi

Dianjurkan oleh CIES - International Center for Sport Studies, dengan kerjasama tiga universiti, De Montfort University di Leicester (England), SDA Bocconi of Management of Management di Milan (Itali) dan University of Neuchâtel (Switzerland), FIFA Master in Management , Undang-Undang dan Kemanusiaan Sukan diwujudkan untuk mempromosikan pendidikan pengurusan dalam dunia sukan.

Sarjana dalam Evolusi Reka Bentuk Fesyen

IFDA Italian Fashion & Design Academy
Kampus Sepenuh masa 10 bulan November 2019 Itali Milan

Pereka adalah jantung sistem fesyen, tetapi bukan lagi hanya kreatif yang menarik lukisan dan warna: bakat tulen dan sederhana tidak lagi cukup saat ini kerana pereka tidak hanya mencipta pakaian tetapi juga gaya hidup.

Sarjana dalam Pengurusan Hospitaliti Antarabangsa

Up Level School of Management
Kampus 136 jam November 2019 Itali Naples Rome Milan + 1 lagi

Program Master dalam Pengurusan Hospitaliti di peringkat Up adalah kursus profesional dalam industri pengurusan hotel yang membolehkan para pelajar memperoleh pengetahuan yang diperlukan untuk memenuhi jawatan pengurus.

Pengurusan Antarabangsa Master

CIS - Scuola per La Gestione D'Impresa
Kampus Sepenuh masa 1 tahun Permintaan Maklumat Itali Reggio Emilia

Master International Management adalah kursus latihan dalam Pengurusan Am yang menyediakan teknik dan metodologi yang tipikal dari ekonomi dan pengurusan perniagaan, dengan tumpuan khusus pada pengantarabangsaan perniagaan.

Sarjana dalam Insurans

MIB Trieste School of Management
Kampus Sepenuh masa 12 bulan Oktober 2019 Itali Trieste

Ijazah Sarjana adalah program induk yang merangsang dan lengkap (sepenuh masa, 12 bulan), menyediakan kecekapan untuk memajukan kerjaya dalam Insurans, Perundingan

Kursus ijazah Sarjana dalam Kewangan dan Insurans

University of Calabria
Kampus Sepenuh masa 2 tahun Oktober 2019 Itali Rende

Master dalam Kewangan dan Insurans menyediakan pelajar dengan pengetahuan yang mendalam untuk reka bentuk dan pengurusan produk kewangan dan insurans yang kompleks, untuk memahami organisasi pasaran kewangan, untuk definisi dan pengurusan sistem keselamatan sosial dan untuk mengukur risiko yang berkaitan dengan kewangan individu dan produk insurans. Kurikulum menawarkan kursus lanjutan dalam kewangan matematik, ekonometrik kewangan, matematik untuk hayat dan tiada insurans hayat, ekonomi pasaran kewangan, undang-undang kewangan dan insurans. Pada akhir kursus, siswazah dalam Kewangan dan Insurans mempunyai kemahiran untuk bekerja di institusi kewangan dan insurans swasta, pihak berkuasa yang mengawal institusi pasaran, pencen awam, atau sebagai perunding bagi penilaian dan pengurusan produk yang kompleks dan risiko melekat pada mereka. Kursus ini juga membolehkan pencapaian kelayakan, tertakluk kepada persaingan, aktuari.

Master dalam inovasi perniagaan (MBI)

University of Deusto: Deusto Business School
Kampus Sambilan 9 bulan

MBI adalah Sarjana Eksekutif, mengajar dengan kerjasama Cambridge Judge Business School dan Orkestra (Basque Institut Daya Saing). Program ini adalah unik dalam bidangnya, mengintegrasikan teori dan amalan dan mengukuhkan idea inovasi melalui tindakan. Ia membolehkan peserta untuk mencari peluang-peluang perniagaan baru, meningkatkan pembangunan dan pelaksanaan idea strategik, mewujudkan budaya yang menggalakkan inovasi, memudahkan integrasi R + D + I, membangunkan projek inovasi untuk syarikat mereka dan menukar diri menjadi pemimpin yang boleh memandu inovasi dalam syarikat mereka. Kursus ini terdiri daripada 6 modul selama seminggu intensif di pelbagai lokasi.

Sarjana Pengurusan Mewah, Inovasi dan Penjenamaan di Rom, Itali

Swiss School of Management, Rome Italy
Kampus Sambilan 1 - 2 tahun Oktober 2019 Itali Rome

Program Sarjana yang unik ini adalah sejenisnya. Ia berbeza dari program Pengurusan Mewah yang lain, yang mempunyai komponen yang kuat dalam isu-isu praktikal, merangkumi bukan sahaja pihak pengurusan tetapi juga cara yang inovatif untuk membangunkan konsep baru penjenamaan dan penciptaan nilai. Lawatan syarikat juga dipertimbangkan dalam program ini.

Diploma dan Sarjana dalam Pengajian Eropah Lanjutan

Fondazione Collegio Europeo di Parma
Kampus Sepenuh masa 2 semester Oktober 2019 Itali Parma

Diploma dan Sarjana Universiti dalam Pengajian Eropah Lanjutan bertujuan untuk menjadi batu loncatan untuk meningkatkan kecekapan seseorang dalam bidang undang-undang, ekonomi dan dasar Kesatuan Eropah, untuk memberikan alat untuk membina kerjaya antarabangsa. Program kajian interdisipliner dan berbilang bahasa ini bertujuan untuk menyediakan kemahiran khusus mengenai struktur dan fungsi Kesatuan Eropah dan dasarnya.

Program Sarjana Eropah dalam Hak Asasi Manusia dan Pendemokrasian (E.MA)

The European Inter-University Centre for Human Rights and Democratisation (EIUC)
Kampus Sepenuh masa 1 tahun Oktober 2019 Itali Venice

E.MA menawarkan pengalaman pembelajaran dan pengalaman manusia yang unik melalui program Sarjana Satu tahun intensif yang diartikan dalam dua semester: Semester Pertama di Venice (Itali), dan Semester Kedua di salah satu daripada 41 universiti rakan kongsi di EU.

Sarjana dalam Hydrografi dan Oseanografi

University Of Genoa (Università Degli Studi Di Genova)
Kampus Sepenuh masa 2 tahun Permintaan Maklumat Itali Genoa

Kursus ini bertujuan untuk melatih para pakar yang mengetahui cara menggabungkan aspek profesional dan budaya Hydrography dan Oceanography dengan teknik tinjauan alam sekitar marin yang paling inovatif. Ia adalah satu-satunya kursus Ijazah Sarjana Itali yang menyediakan pakar-pakar dalam hidrografi dan oseanografi dalam persekitaran antarabangsa dan mematuhi piawaian Piawaian Kompetensi Lembaga Antarabangsa, FIG / IHO / ICA Hidrographic Kategori A Kategori Kursus.

Sarjana dalam Pengurusan Antarabangsa

LUISS Business School
Kampus Sepenuh masa 12 bulan Permintaan Maklumat Itali Rome

Satu program latihan unik yang bertujuan untuk graduan muda yang termotivasi untuk menjadi pengurus global. t menggabungkan teori dengan amalan, jambatan akademik dan industri dan mengintegrasikan kemahiran keras dan lembut.

Sarjana Ekonomi dan Kewangan

University of Padova
Kampus Sepenuh masa 2 tahun Oktober 2019 Itali Padua

Ijazah Sarjana dalam Ekonomi dan Kewangan dua tahun kami bertujuan untuk membangunkan keupayaan untuk memahami fenomena ekonomi dan kewangan, pengetahuan teknikal ahli untuk menafsirkan dan mengurus isu-isu kewangan yang rumit, dan membangun dan menilai dasar-dasar awam.

Sarjana Akademik dalam Reka Bentuk Inovasi Fabrik

Accademia Costume & Moda
Kampus Sepenuh masa 1 tahun Feb. 2020 Itali Rome

Sarjana Akademik dalam Reka Bentuk Inovasi Fabrik ditujukan kepada graduan yang sanggup memperkaya kurikulum mereka dengan laluan belajar yang memberi tumpuan kepada budaya, inovasi penyelidikan kreativiti dan pembangunan fabrik, salah satu bidang yang paling mencabar dan berkembang pesat dalam industri fesyen keseluruhan. Penerokaan kreatif dalam tekstil memerlukan campuran pengetahuan dan kebolehan yang kompleks yang disertai dengan latar belakang budaya yang mendalam, baik dalam bidang tertentu, dalam fesyen dan seni secara umum. Kursus induk memusatkan keseluruhan laluan pengajian mengenai tema inovasi dengan perhatian khusus kepada kemampanan.