MASTERSTUDIES.COM.MY

Terbaik Ijazah Sarjanav in Venice di Itali 2019

A induk ijazah 's adalah ijazah akademik siswazah. Satu mesti sudah mempunyai ijazah sarjana muda untuk memohon program sarjana 's. Kebanyakan tuan 'program ijazah s memerlukan pelajar menyelesaikan sarjana ' s tesis atau kertas penyelidikan.

Pendapatan ijazah lanjutan seperti Master yang menawarkan keupayaan untuk meningkatkan set kemahiran anda dan mungkin meningkatkan peluang pekerjaan anda pada masa yang sama. program Master boleh ditawarkan dalam talian atau separuh masa, jadi pelajar boleh melanjutkan pelajaran mereka dalam cara yang mudah untuk mereka.

 

Secara rasmi dikenali sebagai Republik Itali, negara itu didapati di selatan Eropah. Bahasa rasmi adalah Itali dan modal yang kaya dengan budaya adalah Rome. Banyak universiti di dunia 's tertua terletak di Itali, khususnya Universiti Bologna (ditubuhkan pada 1088). Terdapat tiga Superior Sekolah Siswazah dengan "universiti status ", tiga institusi yang bertaraf Doktor Falsafah Kolej, yang berfungsi di peringkat ijazah dan peringkat lepasan ijazah.

Salah satu daripada bandar-bandar yang paling indah di Itali, Venice terkenal dengan cuaca yang baik dan pelancongan. Walau bagaimanapun, tidak ramai yang mengetahui tentang sistem pendidikan yang berkualiti tinggi di universiti seperti Ca 'Foscari Universiti Venice Venice dan Universiti.

Ijazah Sarjanav in Venice di Itali

Hasil Filter

ReADs - Menguasai Seni Bina dan Rekaan Runcit untuk Tujuan Sosial dan Komersial

IUAV University of Architecture in Venice, Italy
Kampus Sepenuh masa 1 tahun Permintaan Maklumat Itali Venice

ReADs adalah Program Pengkhususan Siswazah peringkat 1 untuk siswazah baru dan profesional yang ingin memperoleh kemahiran asas untuk membina dan merekabentuk ruang RETAIL, seni bina dan pengalaman untuk tempat komersial dan sosial.

Erasmus Mundus Master dalam Model dan Kaedah Ekonomi Kuantitatif QEM

Master Economics: Erasmus Mundus Master QEM - Models and Methods of Quantitative Economics
Kampus Sepenuh masa 2 tahun Permintaan Maklumat Perancis Paris Sepanyol Barcelona Jerman Bielefeld Itali Venice + 6 lagi

Master Erasmus Mundus Model dan Kaedah Ekonomi Kuantitatif (QEM) adalah program ijazah sarjana antarabangsa yang diluluskan oleh Kesatuan Eropah yang diajar sepenuh masa selama dua tahun di Perancis, Jerman, Itali dan Sepanyol.

Ijazah Sarjana Pengurusan

Ca' Foscari University of Venice
Kampus Sepenuh masa 2 tahun Oktober 2019 Itali Venice

Program ijazah dalam Pengurusan ini membolehkan anda memperoleh ijazah untuk memperkenalkan anda kepada organisasi awam dan swasta yang berurusan dengan keadaan apa saja yang mungkin timbul dalam keadaan ekonomi antarabangsa. Selaras dengan kurikulum yang dipilih (Perakaunan dan Kewangan, Pengurusan Antarabangsa dan Inovasi dan Pemasaran), graduan dari program Ijazah Sarjana dalam Pengurusan akan dapat bekerja dalam industri yang terlibat dengan strategi, inovasi, pemasaran, pentadbiran, kewangan korporat dan kawalan pengurusan.

Ijazah Sarjana Sains Pemuliharaan dan Teknologi untuk Warisan Budaya

Ca' Foscari University of Venice
Kampus Sepenuh masa 2 cari doktor jurisprudens anda Oktober 2019 Itali Venice

Program ijazah Sarjana ini melatih para ahli dalam pemuliharaan warisan budaya dengan pengetahuan ilmiah disiplin yang kuat (kimia, fizik, biologi, sains komputer, geologi) dan pengalaman tangan dengan teknologi pemuliharaan yang inovatif. Sebaik sahaja anda lulus, anda akan menjadi saintis pemuliharaan, ahli teknikal dan saintifik dalam pemuliharaan warisan budaya. Anda akan tahu bagaimana untuk merekabentuk dan menggunakan teknologi pemulihan dan pemuliharaan baru, membangun dan merekabentuk projek-projek pencegahan dan pemangkasan dan menjalankan penyiasatan artifak untuk dalam konteks pemuliharaan.

Ijazah Sarjana Sains dan Teknologi Bio dan Nanomaterials

Ca' Foscari University of Venice
Kampus Sepenuh masa 2 cari doktor jurisprudens anda Oktober 2019 Itali Venice

Program Ijazah Sarjana ini menyediakan mereka yang berminat dengan teknologi nano yang mempunyai pendidikan multidisiplin yang kuat dalam sains, kimia dan biologi bahan, menyiapkan mereka untuk menjadi tokoh profesional yang mampu merekabentuk, mensintesis dan mencipta bahan nano dan bio yang baru dan inovatif. Anda akan menghadiri kelas dan makmal mengenai cara menyediakan nano dan biomaterial dan khususnya ciri kimia fizikal, sifat mereka, kaedah penyediaan dan aplikasi mereka.

Ijazah Sarjana dalam Kimia dan Teknologi Berkelanjutan

Ca' Foscari University of Venice
Kampus Sepenuh masa 2 cari doktor jurisprudens anda Oktober 2019 Itali Venice

Program Sarjana ini melatih ahli kimia profesional yang mampu mengembangkan idea-idea asal dan merancang proses baru dalam bidang penyelidikan atau dalam konteks penerapan / perindustrian. Program ini bersifat interdisipliner dan menawarkan banyak peluang tangan, membolehkan anda memohon jawatan teknikal atau intelektual, untuk bekerja dengan tahap autonomi yang besar dan mungkin juga memimpin projek atau struktur. Anda akan dapat bekerja dalam penyelidikan dan pembangunan, program jaminan kualiti, kawalan pengeluaran. Program ini mempunyai pendekatan yang unik untuk kimia mampan dan hijau, memberikan anda pengetahuan mendalam mengenai interaksi antara pengeluaran kimia dan alam sekitar.

Ijazah Sarjana Sains Bahasa

Ca' Foscari University of Venice
Kampus Sepenuh masa 2 cari doktor jurisprudens anda Oktober 2019 Itali Venice

Kursus ini menawarkan pelajar bahasa asing yang terpilih, dipilih dari bahasa-bahasa berikut: Bahasa Albania, Arab, Czech, Inggeris, Perancis, Jerman, Bahasa Itali (LIS, termasuk bahasa isyarat sentuhan), Portugis moden, Portugis, Portugis dan Portugis , Romania, Rusia, Serbo-Croatian dan Sepanyol. Bergantung kepada jalan yang dipilih, anda juga akan dapat menganalisis pelbagai bidang pengajian dengan pendekatan komparatif yang mendalam: tema dan alat pengajaran untuk mengajar bahasa Itali kepada orang asing dan bahasa asing untuk bahasa Itali; alat penyelidikan lanjutan untuk analisis gangguan bahasa dan pengambilalihan linguistik dalam hal pekak dan bilingualisme, analisis formal bahasa, teknologi baru untuk kajian bahasa dan linguistik, budaya dan kesusasteraan dalam fase-fasa yang berbeza dari perkembangan mereka dan sejarah-diakronik evolusi bahasa yang dipilih.

Tahun Persiapan Universiti - Yayasan dan Tahun Jambatan

Ca' Foscari University of Venice
Kampus Sepenuh masa 1 cari doktor jurisprudens anda Oktober 2019 Itali Venice

Bagi pelajar yang mempunyai latar belakang sekolah kurang dari 12 tahun, atau ingin mendapatkan kredit dalam mata pelajaran tertentu atau ingin meningkatkan kebolehan mereka dalam bahasa Itali dan / atau bahasa Inggeris, Ca 'Foscari School for International Education (SIE) menawarkan dua penyediaan program yang membantu mereka merapatkan jurang: Tahun Asas dan Jambatan Tahun

Ijazah Sarjana Melintasi Mediterranean: ke arah Pelaburan dan Integrasi (MIM)

Ca' Foscari University of Venice
Kampus Sepenuh masa 2 tahun Oktober 2019 Itali Venice

Ditawarkan bersama dengan Universiti Paul-Valéry of Montpellier (UPVM) dan dengan kerjasama Université de Strasbourg, Sousse dan Meknès, Kursus Ijazah Sarjana Melintasi Mediterranean: ke arah Pelaburan dan Integrasi (MIM) akan membolehkan anda memperoleh pengetahuan mendalam tentang negara-negara pantai selatan Mediterranean dan interaksi mereka dengan Eropah Kontemporari. Dalam dua tahun pengajian yang akan berlaku di antara Itali, Perancis, Tunisia atau Maghribi, anda akan memperoleh kemahiran interdisipliner yang berkaitan dengan kajian mengenai penghijrahan di wilayah Mediterranean dan pengantaraan antarbudaya, kemahiran sejarah dan sosial, alatan analisis kualitatif dan kuantitatif, teknik penyelidikan lapangan dan analisis data yang dikumpulkan dan kemahiran perancangan Eropah. Perhatian khusus akan diberikan kepada pembangunan kemahiran linguistik anda, khususnya dalam bahasa Ibrani, Arab dan Maghribi. Setelah menamatkan pengajian anda, diploma berganda diberikan dari UNIVE dan UPVM.

Ijazah Sarjana dalam Bahasa dan Sastera Eropah, Amerika dan Pascokarki

Ca' Foscari University of Venice
Kampus Sepenuh masa 2 tahun Oktober 2019 Itali Venice

Kursus ini memberikan kemahiran untuk memajukan anda dalam bidang bahasa, kesusasteraan, dan budaya di negara pasca-kolonial Eropah dan Amerika, dan dibahagikan kepada kurikulum yang berbeza (Pengajian Amerika, Pengajian Perancis, Pengajian Jerman, Pengajian Iberia, Kajian Slavik dan Balkan). Semasa pengajian, anda akan mengembangkan kemahiran maju dalam sejarah bahasa sastera dan budaya tamadun yang dipelajari. Anda akan memperoleh kecekapan yang kuat dalam salah satu bahasa yang dikaji. Antarabangsa adalah sifat tersendiri kursus ini kerana kerjasama dengan universiti asing yang membolehkan anda mendapatkan ijazah bersama atau diploma berganda.

Ijazah Sarjana dalam Hubungan Antarabangsa Perbandingan

Ca' Foscari University of Venice
Kampus Sepenuh masa 2 tahun Oktober 2019 Itali Venice

Kursus ini unik untuk Itali kerana kajiannya mengenai Hubungan Antarabangsa berkaitan dengan bahasa dan budaya asing, undang-undang dan ekonomi antarabangsa. Anda akan tenggelam dalam kajian linguistik dan budaya di Eropah, Asia dan dunia Atlantik, khas tradisi Ca 'Foscari. Kursus ini akan memberi anda latihan linguistik yang kukuh, undang-undang dan ekonomi, serta kajian perbandingan mendalam dalam bidang politik, budaya, geografi dan sosiologi menerusi program-program pengajian di kawasan geopolitik tertentu. Kemahiran yang diperoleh akan membolehkan anda mengambil fungsi dan tanggungjawab di pejabat dan badan antarabangsa, syarikat swasta yang beroperasi di pasaran antarabangsa, pentadbiran awam dan entiti wilayah, badan kebangsaan dan antarabangsa dalam kerjasama antarabangsa, di pejabat konsular, institusi, entiti, agensi dan yayasan.

Ijazah Sarjana dalam Ekonomi dan Kewangan

Ca' Foscari University of Venice
Kampus Sepenuh masa 2 tahun Oktober 2019 Itali Venice

Kursus ini menawarkan tiga kurikulum untuk mengasah pengetahuan ekonomi dan kewangan anda: satu kursus dalam ekonomi kuantitatif yang diajar sepenuhnya dalam bahasa Inggeris yang membolehkan anda belajar di luar negara dengan program Erasmus Mundus atau melakukan kursus (satu dalam bahasa Itali dan satu dalam bahasa Inggeris) yang mengkhususkan diri dalam bidang utama Pengurusan adalah perbankan, kewangan, dan insurans (contohnya pinjaman, kewangan, perbendaharaan, sekuriti, organisasi, perancangan, kawalan dalaman) dan pengurusan pelaburan kewangan. Terima kasih kepada penguasaan alat penafsiran ekonomi dan kewangan yang telah anda peroleh, anda boleh bercita-cita untuk menubuhkan diri anda dengan kedudukan tanggungjawab di syarikat swasta dan badan awam negara dan antarabangsa.

Master khusus dalam Pengurusan Aktiviti Kebudayaan dan Artistik

ESCP Europe Business School
Kampus Sepenuh masa 1 tahun Sept. 2019 Perancis Paris Itali Venice + 2 lagi

Peluncur dalam bidang pengurusan seni dan budaya, Specialized Master® dalam Pengurusan aktiviti kebudayaan dan kesenian ini menawarkan kelebihan tambahan gelaran berganda: ijazah Sarjana Khusus dari ESCP Europe dan Master di II livello dari Università Ca ' Foscari Venezia. Program ini, oleh itu, berlangsung dari September hingga Disember di Venice dan dari Januari hingga Mac di Kampus Paris kami.

Program Sarjana Eropah dalam Hak Asasi Manusia dan Pendemokrasian (E.MA)

The European Inter-University Centre for Human Rights and Democratisation (EIUC)
Kampus Sepenuh masa 1 tahun Oktober 2019 Itali Venice

E.MA menawarkan pengalaman pembelajaran dan pengalaman manusia yang unik melalui program Sarjana Satu tahun intensif yang diartikan dalam dua semester: Semester Pertama di Venice (Itali), dan Semester Kedua di salah satu daripada 41 universiti rakan kongsi di EU.

Sarjana dalam Amalan Kuratorial

IED – Istituto Europeo di Design Venice
Kampus Sepenuh masa 12 bulan Januari 2020 Itali Venice

Edisi ke-3 - Hari ini, seni kontemporari memerlukan banyak kemahiran kerana ada konteks artistik dan bahasa. Sedangkan latar belakang budaya yang padat sama pentingnya dengan kemahiran pengurusan dan komunikasi, yang lebih penting lagi bagi Kurator Abad ke-21 adalah untuk membina rangkaian hubungan yang stabil untuk membuat projek kuratorial yang nyata dan dapat diperluas secara meluas. Atas sebab ini, terima kasih kepada prestij dan kedudukan unik kota Venice, para peserta mempunyai peluang untuk terlibat secara kritis dan aktif dalam perdebatan semasa dalam amalan kuratorial dan seni kontemporari dan beroperasi dalam konteks Biennale, inkubator untuk kecemerlangan dan inovasi. Kursus ini membawa pelajar praktikal mempelajari tugas Kurator dalam semua bentuknya, juga terima kasih kepada Fakulti antarabangsa yang merangkumi beberapa profesional yang paling terkenal di dunia seni. Dengan cara ini, para peserta dapat mengetahui kaedah kurikulum bahawa institusi seperti Peggy Guggenheim Collection, Fondation Pinault, Fondazione La Biennale di Venezia dan Christie akan dikenakan.