MASTERSTUDIES.COM.MY

Terbaik Ijazah Sarjanav di Amerika Ravenna di Itali 2019/2020

Manfaat Sarjana melampaui meningkatkan potensi pendapatan anda. Mereka boleh menyediakan anda dengan kemahiran peribadi dan profesional untuk mempercepatkan pembangunan anda. Mereka juga adalah peluang untuk membezakan diri anda daripada rakan-rakan anda, ramai daripada mereka akan mempunyai sama A-level dan kelayakan ijazah.

A Master ialah program akademik siswazah peringkat yang mengambil masa selama dua tahun di luar ijazah sarjana muda menerima. Sarjana ditawarkan dalam banyak kepakaran yang berbeza, dan bergantung kepada sekolah, mereka juga boleh ditawarkan dalam talian atau secara peribadi. Pendapatan Master yang boleh membawa kepada peluang pekerjaan yang meningkat bagi graduan.

 

 

Itali, secara rasmi Republik Itali, ialah sebuah republik berparlimen kesatuan dalam Kesatuan Eropah, yang terletak di Eropah Selatan. Di utara, ia bersempadan dengan Perancis, Switzerland, Austria, dan Slovenia sepanjang Alps.

Ijazah Sarjanav di Amerika Ravenna di Itali

Hasil Filter

Sarjana dalam Penilaian dan Pengurusan Alam Sekitar: Pengurusan Air dan Pantai

University of Bologna
Kampus Sepenuh masa 2 tahun

WACOMA EMJMD menggalakkan kecemerlangan akademik melalui pelaksanaan program pengajaran yang bertujuan untuk membangunkan pemahaman umum dan mendalami pengetahuan ilmiah dalam bidang ekosistem air dan pesisir yang penting, mencabar dan terus berkembang.

Sarjana Sains untuk Pemuliharaan - Pemulihan Warisan Budaya

University of Bologna
Kampus Sepenuh masa 2 tahun

Kursus ini bertujuan untuk pendidikan dan latihan Saintis Pemuliharaan, seorang saintis yang mempunyai pengetahuan mengenai kimia, fizik, biologi, geologi dan informatika yang digunakan untuk warisan budaya dan pengetahuan selanjutnya dalam pemuliharaan (etika, sejarah, nilai budaya, teknologi sejarah, masa lalu dan sekarang teknologi pemuliharaan dan amalan, aspek sains khusus, dan sebagainya).

Sarjana dalam Kerjasama Antarabangsa mengenai Hak Asasi Manusia dan Warisan Antarbudaya

University of Bologna
Kampus Sepenuh masa 2 tahun

Program ini menawarkan latihan interdisipliner dan berorientasikan masalah yang mantap kepada pelajar siswazah dengan pelbagai latar belakang yang merancang untuk bekerja dalam bidang kerjasama dan pembangunan antarabangsa.

Sarjana Kejuruteraan Luar Pesisir

University of Bologna
Kampus Sepenuh masa 2 tahun

Program Sarjana dalam Kejuruteraan OffShore membentuk profesional yang berkelayakan yang mampu bekerja dalam rangka reka bentuk dan operasi struktur, sistem dan proses luar pesisir, dan menguasai teknologi penggerak utama untuk mengeksploitasi sumber luar pesisir.

Sarjana Kejuruteraan Proses dan Sistem Bangunan: Pemulihan Bangunan Bersejarah

University of Bologna
Kampus Sepenuh masa 2 tahun

Kurikulum antarabangsa HBR dibina untuk memenuhi keperluan profesional baru, dengan memberi tumpuan kepada diagnosis keadaan pemuliharaan dan definisi prosedur untuk penyatuan dan pemulihan artifak bersejarah.