MASTERSTUDIES.COM.MY

Terbaik Ijazah Sarjanav in Florence di Itali 2019/2020

Florence merupakan sebuah bandar yang mempunyai sejarah yang panjang dan menarik dan merupakan perniagaan dan fesyen terkemuka pusat semasa. Ia telah berubah menjadi sebuah bandar moden penuh dengan budaya. Pelajar yang mengikuti Ijazah Sarjana Florence boleh mencari pelbagai aktiviti bagi melengkapkan pengalaman pendidikan siswazah mereka, seperti melawat tapak keagamaan dan bersejarah, mengagumi seni, meneroka muzium, makan malam pada masakan yang hebat, dan membeli-belah.

Institusi akademik bertaraf dunia dalam Florence menawarkan seperti pelbagai program yang mana-mana pelajar yang ingin Sarjana Florence akan mencari program ijazah yang sepadan dengan kepentingan akademik dan profesional mereka. Beberapa Sarjana dalam program Florence adalah dalam bidang seperti fesyen, perniagaan, komunikasi, pelancongan, kajian budaya, dan kewangan, di kalangan beberapa orang lain. Dengan Sarjana Florence, pelajar boleh menggabungkan pendidikan siswazah yang sangat baik dengan budaya dan rangsangan intelektual.

Ketahui lebih lanjut mengenai Sarjana Florence dengan membaca melalui program-program di bawah. Anda boleh mendapatkan ijazah yang anda telah mencari!

Hasil Filter

Sarjana dalam Seni Visual

Florence Classical Arts Academy
Kampus Sepenuh masa 2 tahun Oktober 2019 Itali Florence

Program ini tersedia untuk seniman profesional Rusia yang sedang berlatih di lapangan, bertujuan meningkatkan tahap teknikal mereka dan meluaskan kepakaran mereka. Terdapat biasiswa separa dan penuh yang diedarkan mengikut persaingan tahunan.

Sarjana dalam pengurusan perkhidmatan muzium

Palazzo Spinelli Group
Kampus Sepenuh masa 1500 jam Permintaan Maklumat Itali Florence

Tujuan kursus ini adalah untuk menyediakan graduan dengan kemahiran untuk mereka bentuk, mengurus dan melaksanakan perkhidmatan muzium, bertindak balas kepada permintaan pasaran untuk mereka yang mempunyai keupayaan pengurusan tertentu.

Sarjana dalam pemuliharaan seni dan pemulihan

Palazzo Spinelli Group
Kampus Sepenuh masa 1500 jam Permintaan Maklumat Itali Florence

Masters ini bertujuan untuk menyediakan pemohon yang berhasrat untuk bekerja di sektor Warisan Budaya. Pelajar akan mempunyai peluang untuk membangunkan pendekatan yang pragmatik dan praktikal dengan tema-tema yang berkaitan dengan warisan budaya, pemeliharaan dan pemuliharaan melalui satu siri hands-on pengalaman di tapak pemulihan dan makmal digabungkan dengan kajian langsung karya seni dan sesi latihan praktikal dalam perusahaan dan institusi .

Program MFA dalam Barang Kemas dan Hiasan Kontemporari

ALCHIMIA Contemporary Jewellery School
Kampus Sepenuh masa 2 tahun Permintaan Maklumat Itali Florence

Program MFA Alchimia berkembang selama dua tahun dengan tujuan untuk memperluas dan memperdalam pengetahuan dan kemahiran pelajar dalam reka bentuk perhiasan berasaskan studio. Program ini bertujuan untuk menjana pemahaman kritikal dalam dan disiplin, mengukuhkan pendekatan dan kedudukan artistik individu, dan menyiasat kemungkinan baru untuk pemasaran dan promosi.

Sarjana dalam Rekabentuk dan Pengurusan Jenama: Makanan, Wain dan Pelancongan

IED – Istituto Europeo di Design Florence
Kampus Sepenuh masa 11 bulan Feb. 2020 Itali Florence

Dari teknik penjenamaan untuk reka bentuk perkhidmatan, matlamat kursus Master dalam Rekabentuk dan Pengurusan Jenama: makanan, wain, dan pelancongan adalah untuk membantu pelajar dan profesional muda untuk membangunkan kemahiran mereka sebagai Pengurus masa depan industri horeca, mengintegrasikan wain dan pelancongan makanan ke dalam tawaran gaya hidup. Kursus yang diadakan di Florence dan Barcelona, menyediakan kemahiran transversal dalam reka bentuk perkhidmatan yang digunakan untuk perhotelan dan pelancongan, dengan fokus khusus mengenai makanan di Barcelona dan penerokaan menegak sektor wain di Florence. Catalunya dan Tuscany membina strategi penjenamaan mereka pada nilai teritorial sebagai kunci untuk keunikan global. Terima kasih kepada Guru ini, pelajar mempunyai kemungkinan untuk bereksperimen dengan metodologi pengurusan penjenamaan dan projek yang berbeza bahawa dua destinasi pelancongan paling penting di Eropah berjaya digunakan.

Sarjana Pengurusan Seni

IED – Istituto Europeo di Design Florence
Kampus Sepenuh masa 11 bulan Feb. 2020 Itali Florence

Edisi ke 8 - Kursus Master dalam Pengurusan Seni adalah kursus interdisipliner penuh 11-bulan, yang benar-benar diketengahkan oleh formula perjalanan yang unik. Pelan kajian berlaku di tiga lokasi berprestij yang berbeza, Florence, Rom, dan Venice, untuk melibatkan pelajar dalam lawatan besar seni kontemporari, dengan tumpuan pada pekerjaan masa depan.

Sarjana Perniagaan Fesyen

IED – Istituto Europeo di Design Florence
Kampus Sepenuh masa 10 bulan Feb. 2020 Itali Florence

Edisi ke-8 - Sarjana Perniagaan Fesyen direka untuk profesional dan graduan yang ingin memperoleh kemahiran peringkat tinggi dalam teknologi baru yang digunakan untuk komunikasi fesyen. Buaian fesyen terima kasih kepada acara Pitti, Florence diiktiraf di seluruh dunia sebagai pusat industri fesyen Itali dan proses pengeluaran secara keseluruhannya, dari bahan mentah hingga objek yang dipaparkan fesyen. Kursus ini menggabungkan teknologi maju, teknik tradisional, dan kraf yang memihak kepada produk dan perkhidmatan komunikasi yang inovatif. Selain itu, Sara Maino (Editor Kanan Vogue Italia) adalah penyelaras saintifik sekolah. Peluang Kerjaya - Pada akhir Master, Pengurus Perniagaan Fesyen boleh bekerja untuk acara fesyen, perhubungan awam, perniagaan fesyen, iklan, dan pejabat akhbar. Pelajar dapat mencari pekerjaan sebagai Ahli Pakar, Pakar Fesyen, Pakar Pemasaran Fesyen, Kreatif dalam pengiklanan dan Perunding untuk media baru.

Master of Furniture Design

The Florence Institute of Design International
Kampus Sepenuh masa 1 tahun Oktober 2019 Itali Florence

The Florence Institute of Design International
Kampus Sepenuh masa 1 tahun Oktober 2019 Itali Florence

Sarjana Rekabentuk Dalaman

The Florence Institute of Design International
Kampus Sepenuh masa 1 tahun Oktober 2019 Itali Florence

Sarjana dalam Makmal Senibina Antarabangsa

STAR Studium ArchitecturAe Florence Design School
Kampus Sepenuh masa 1 tahun Oktober 2019 Itali Florence

Senibina berkualiti tinggi sentiasa mengandungi rujukan kepada senibina global Sejarah dan Kontemporari. Itali adalah tempat terbaik untuk penerokaan asal Seni Bina dan pada masa yang sama pemerhatian reka bentuk avant-garde dalam karya baru arkitek kelas dunia yang menakjubkan.

Master Antarabangsa dalam Perancangan dan Pengurusan Projek Eropah

Pixel
Kampus Sepenuh masa 5 bulan Oktober 2019 Itali Florence

Objektif Master dalam Perancangan dan Pengurusan Projek Eropah adalah untuk menyediakan peserta dengan kemahiran untuk berjaya bekerja di bidang kerjasama antarabangsa, melalui penggunaan program pendanaan Eropah.

Master dalam inovasi perniagaan (MBI)

University of Deusto: Deusto Business School
Kampus Sambilan 9 bulan

MBI adalah Sarjana Eksekutif, mengajar dengan kerjasama Cambridge Judge Business School dan Orkestra (Basque Institut Daya Saing). Program ini adalah unik dalam bidangnya, mengintegrasikan teori dan amalan dan mengukuhkan idea inovasi melalui tindakan. Ia membolehkan peserta untuk mencari peluang-peluang perniagaan baru, meningkatkan pembangunan dan pelaksanaan idea strategik, mewujudkan budaya yang menggalakkan inovasi, memudahkan integrasi R + D + I, membangunkan projek inovasi untuk syarikat mereka dan menukar diri menjadi pemimpin yang boleh memandu inovasi dalam syarikat mereka. Kursus ini terdiri daripada 6 modul selama seminggu intensif di pelbagai lokasi.