Filter
Ijazah Sarjana
Itali Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Ijazah Sarjanav di Itali 2019/2020

Itali terkenal dengan pelbagai perkara yang paling indah dalam hidup; wain, besar makanan, fesyen, seni bina, seni, filem, sastera, dan sudah tentu, bahasa Itali menarik. Itali juga mempunyai sejarah yang kaya dengan pendidikan tinggi dan negara ini telah menjadi peneraju dalam membangunkan dan mengguna pakai standard baru untuk pengajian tinggi Eropah. Bayangkan menghabiskan dua tahun belajar untuk ijazah sarjana di Itali! Selain pendidikan yang cemerlang, pelajar akan bersenang-senang dalam pengalaman budaya yang Itali tawarkan - segala-galanya daripada runtuhan purba untuk opera dan teknologi moden.

Pendidikan tinggi Itali mempunyai dua komponen - universiti dan bukan universiti. Universiti termasuk kira-kira 60 universiti awam dibahagikan kepada universiti swasta, universiti khusus untuk pelajar antarabangsa, dan sekolah-sekolah khusus.Tidak universiti menawarkan program dalam pelbagai subjek seperti seni halus, bahasa, pendidikan dan bidang-bidang khusus seperti kajian ketenteraan. Universiti dicirikan oleh penyelidikan di samping pendidikan, manakala bukan-universiti memberi tumpuan kepada menyediakan pelajar untuk kerjaya yang khusus.

Sejak tahun 2005, Itali telah menggunakan sistem darjah tiga kitaran, menganugerahkan bersamaan sarjana muda, sarjana dan ijazah kedoktoran. Ijazah sarjana dinamakan "LAUREA Specialistica (LS)." Lebih daripada 100 jenis program-program yang boleh didapati.

Kemasukan ke program sarjana memerlukan kitaran / ijazah sarjana muda yang pertama dan kecekapan dalam Itali. Sesetengah program seperti pendidikan dan seni, juga memerlukan peperiksaan pintu masuk. Sejak prosedur kemasukan yang berbeza-beza, pelajar prosepctive perlu mengkaji semula keperluan bagi setiap program.

Tuisyen di universiti-universiti awam adalah rendah, bermula di sekitar € 1,000 setiap tahun, walaupun program sarjana cenderung untuk menjalankan agak tinggi, dan tuisyen di institusi swasta adalah lebih tinggi. Satu program induk yang biasa memerlukan dua tahun pengajian sepenuh masa dan 120 ek kredit. Walau bagaimanapun, biasiswa boleh didapati secara meluas untuk kedua-dua pelajar Itali dan antarabangsa dan ditawarkan oleh setiap institusi individu.

Terdapat banyak Master menarik di Itali darjah, dengan semakin ramai daripada mereka yang diajar dalam bahasa Inggeris. Sama ada anda mahu untuk mengkaji Fesyen, Reka Bentuk, Pengurusan, Sains, Ekonomi, Psikologi, Pemasaran, Kejuruteraan, atau subjek yang berbeza sama sekali, anda akan menemui sesuatu yang menarik minat anda di Itali. Pelajar yang mengikuti Ijazah Sarjana di Itali mendapat manfaat bukan sahaja daripada kemudahan fakulti dan akademik yang cemerlang, tetapi juga dari badan pelajar antarabangsa yang membawa banyak perspektif kepada persekitaran pembelajaran.Lebih daripada 100,000 pelajar antarabangsa mengambil kelas di Itali setiap tahun. Dengan kelas akademik yang ketat dan reputasi dunia untuk penyelidikan berkualiti tinggi, pelajar sarjana akan mencari persekitaran yang mesra tetapi berdisiplin yang menggalakkan rasa ingin tahu dan inovasi.

Itali adalah salah satu negara yang paling perindustrian di dunia, jadi individu yang mempunyai ijazah sarjana akan mendapati banyak peluang pekerjaan untuk lepasan ijazah dalam kedua-dua industri dan institusi penyelidikan. Industri Itali utama termasuk automotif, kimia, tenaga, pertanian, fesyen dan pelancongan.

Ambil beberapa minit untuk mengenali peluang-peluang pendidikan yang menarik Itali tawarkan dengan menyemak imbas maklumat di bawah. Selepas mengkaji semula maklumat yang, jika anda mempunyai soalan tambahan mengenai sebuah universiti atau program tertentu, sila hubungi institusi secara langsung.

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

Hasil

POLI.design

Master Pengkhususan dalam Reka Bentuk Perkhidmatan direka khas sebagai tindak balas terhadap peningkatan permintaan para profesional yang dapat menangani kompleksitas mer ... [+]

Terbaik Ijazah Sarjanav di Itali 2019/2020.

Master dalam Reka Bentuk Perkhidmatan adalah program latihan antarabangsa - diajar sepenuhnya dalam bahasa Inggeris - memberi tumpuan kepada pendekatan berpusatkan pengguna dan perkembangan idea perkhidmatan dari penyelidikan kontekstual untuk prototyping.

Idea keseluruhan di sebalik Master berasal dari kesedaran mengenai perubahan penting yang telah terjadi dalam pembangunan dan penyampaian perkhidmatan dan produk oleh syarikat dan organisasi sektor awam, dan kesan radikal yang dihasilkan oleh perubahan ini atas kemahiran profesional dan kemampuan korporat .

Oleh itu, penting untuk melatih para profesional yang boleh membina dan mengurus pengalaman dan interaksi perkhidmatan fizikal dan maya yang baru .... [-]

Itali Milan
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
IFDA Italian Fashion & Design Academy

Pereka adalah jantung sistem fesyen, tetapi bukan lagi hanya kreatif yang menarik lukisan dan warna: bakat tulen dan sederhana tidak lagi cukup saat ini kerana pereka tid ... [+]

Reka Bentuk Koleksi Kapsul

Koleksi kapsul adalah koleksi kecil pakaian yang terhad dan mudah ditukar ganti.

Pereka adalah jantung sistem fesyen, tetapi bukan lagi hanya kreatif yang menarik lukisan dan warna: bakat tulen dan sederhana tidak lagi cukup saat ini kerana pereka tidak hanya mencipta pakaian tetapi juga gaya hidup.

Beberapa profesional fesyen yang terlibat:

Luca Zacco (Penyelaras fesyen Versace)Emiliano Rinaldi (pengarah Art La Perla)Simona Polli (Pengarah majalah WHITE)Maurizio Cinà (pengasas bersama "Persatuan Pembeli", bekas AD Frankie Morello)Ornella Rigoletti (pembuat corak kanan Valentino, Armani, Ungaro, Richmond, Montana)

Objektif Kursus

Sarjana dalam Fesyen Reka Bentuk Evolution bertujuan untuk melatih para profesional muda yang mampu merancang dan melaksanakan idea dan koleksi mereka sendiri dan berkolaborasi dengan pereka lain sebagai perunding fesyen.... [-]

Itali Milan
November 2019
English,Itali
Sepenuh masa
10 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
CIES - International Centre for Sports Studies

Dianjurkan oleh CIES - International Center for Sport Studies, dengan kerjasama tiga universiti, De Montfort University di Leicester (England), SDA Bocconi of Management ... [+]

Master FIFA - Master Antarabangsa dalam Pengurusan, Undang-Undang dan Kemanusiaan Sukan

Dianjurkan oleh Pusat Antarabangsa untuk Pengajian Sukan (CIES) dengan kerjasama tiga universiti, De Montfort University di Leicester (England), SDA Bocconi of Management of Management di Milan (Itali) dan University of Neuchâtel (Switzerland), FIFA Master in Management , Undang-Undang dan Kemanusiaan Sukan diwujudkan untuk mempromosikan pendidikan pengurusan dalam dunia sukan. Ia telah dibangunkan untuk menjadi program siswazah terbaik yang membangunkan semua pengurus yang dapat menangani dunia sukan yang semakin kompleks.

Gambar: Edisi ke-18 FIFA Master di Rumah FIFA disambut baik oleh Presiden FI... [-]
Itali Milan
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Ferrari Fashion School

Sarjana dalam Fesyen Fotografi didedikasikan kepada mereka yang ghairah tentang Fotografi dan Fesyen dan mempunyai tujuan utama menggambarkan secara terperinci proses dan ... [+]

Sarjana dalam Fesyen Fotografi didedikasikan kepada mereka yang ghairah tentang Fotografi dan Fesyen dan mempunyai tujuan utama menggambarkan secara terperinci proses dan metodologi untuk menetapkan pemotretan Fashion dan portfolio yang sangat profesional.

Pelajar akan mempelajari keseluruhan proses kerja, dari penciptaan Moodboard dan Storyboard, kepada organisasi pasukan kreatif, kepada Styling, dari pilihan lokasi untuk merealisasikan portfolio, laman web dan rangkaian sosial, dengan bekerjasama dengan angka profesional yang berbeza seperti Artis Make-up, Hair Stylist, Pereka Fesyen, Agensi dan Model dan lain-lain.

Objektif Kursus

Master Fotografi Fesyen ini bertujuan untuk mereka yang mempunyai minat untuk Fotografi dan Fesyen, dan matlamatnya adalah untuk menggambarkan secara terperinci proses dan kaedah kerja untuk mewujudkan pemotretan fesyen profesional dan pengeluaran portfolio yang sangat profesional.... [-]

Itali Milan
Januari 2020
English
Sepenuh masa
9 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Calabria

Master dalam Kewangan dan Insurans menyediakan pelajar dengan pengetahuan yang mendalam untuk reka bentuk dan pengurusan produk kewangan dan insurans yang kompleks, untuk ... [+]

Sarjana Kewangan dan Insurans Dua Tahun (120 ECTS)

Master dalam Kewangan dan Insurans menyediakan pelajar dengan pengetahuan yang mendalam untuk reka bentuk dan pengurusan produk kewangan dan insurans yang kompleks, untuk memahami organisasi pasaran kewangan, untuk definisi dan pengurusan sistem keselamatan sosial dan untuk mengukur risiko yang berkaitan dengan kewangan individu dan produk insurans.

Kurikulum menawarkan kursus lanjutan dalam kewangan matematik, ekonomi kewangan, matematik untuk kehidupan dan insurans tanpa hayat, ekonomi pasaran kewangan, undang-undang kewangan dan insurans. Pada akhir kursus, siswazah dalam Kewangan dan Insurans mempunyai kemahiran untuk bekerja di institusi kewangan dan insurans swasta, pihak berkuasa yang mengawal institusi pasaran, pencen awam, atau sebagai perunding bagi penilaian dan pengurusan produk yang kompleks dan risiko melekat pada mereka. Kursus ini juga membolehkan pencapaian kelayakan, tertakluk kepada persaingan, aktuari.... [-]

Itali Rende
Oktober 2019
English,Itali
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
School of Sustainability

Program 10 bulan yang komprehensif dengan pendekatan berasaskan praktik mengenai reka bentuk yang mampan dan kelestarian alam sekitar dalam konteks profesional Arkitek MC ... [+]

TINJAUAN

Program 10 bulan yang komprehensif dengan pendekatan berasaskan praktik mengenai reka bentuk yang mampan dan kelestarian alam sekitar dalam konteks profesional Arkitek MC, disokong oleh lawatan tapak industri, perjalanan kajian projek, mesyuarat pelanggan dan komuniti.

Bahagian 1

3 BULAN

Kursus Tiga Yayasan

KANDUNGAN UNTUK SEMUA PROJEK MENYAMBUNGKAN KURSUS PENGURUSAN DAN MASTERCLASSES

Titik persamaan

memohon pemahaman tentang prinsip, strategi dan teknik analitikal reka bentuk alam sekitar untuk masalah reka bentuk dunia sebenar

Amalan Terkemuka

untuk memberikan keupayaan dan potensi profesional rekaan "untuk menerajui profesional, dalam praktik dan dalam projek... [-]

Itali Bologna
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
10 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Deusto: Deusto Business School

MBI adalah Sarjana Eksekutif, mengajar dengan kerjasama Cambridge Judge Business School dan Orkestra (Basque Institut Daya Saing). Program ini adalah unik dalam bidangnya ... [+]

Penerangan Program

MBI adalah Sarjana Eksekutif, mengajar dengan kerjasama Cambridge Judge Business School dan Orkestra (Basque Institut Daya Saing). Program ini adalah unik dalam bidangnya, mengintegrasikan teori dan amalan dan mengukuhkan idea inovasi melalui tindakan.

Ia membolehkan peserta untuk mencari peluang-peluang perniagaan baru, meningkatkan pembangunan dan pelaksanaan idea strategik, mewujudkan budaya yang menggalakkan inovasi, memudahkan integrasi R + D + I, membangunkan projek inovasi untuk syarikat mereka dan menukar diri menjadi pemimpin yang boleh memandu inovasi dalam syarikat mereka. Kursus ini terdiri daripada 6 modul selama seminggu intensif di pelbagai lokasi.... [-]

Itali Florence
Sept. 2020
English,Sepanyol,Perancis
Sambilan
9 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Swiss School of Management, Rome Italy

Program Sarjana yang unik ini adalah sejenisnya. Ia berbeza dari program Pengurusan Mewah yang lain, yang mempunyai komponen yang kuat dalam isu-isu praktikal, merangkumi ... [+]

Master of Luxury Management, Inovasi, dan Penjenamaan

Walaupun krisis ekonomi global, jualan barangan mewah melonjak ke seluruh dunia. Lebih daripada simbol, barangan mewah menunjukkan kejayaan, kelebihan, keistimewaan, rasa, dan impian. Pasaran mewah bergantung pada pengurus untuk memahami, pramugari, dan mengembangkan sektor yang unik ini.

Master dalam Pengurusan, Inovasi dan Penjenamaan kami direka khas untuk para pelajar yang bercita-cita untuk kerjaya dalam sektor pengurusan mewah di pasaran global yang dinamik sekarang ini.

Memahami dinamik dan keistimewaan pengurusan mewah yang memberi perhatian khusus kepada masa depan adalah fokus Master ini.

Program ini mengagihkan 60 ECTS dalam tahun akademik penuh. Ia menampilkan lawatan syarikat-syarikat utama jenama dan pengeluar Barang Mewah di Itali, Pensyarah Pelawat, Penyelidikan Saintifik dan latihan lapangan dan latihan Kepimpinan. Program ini akan dijalankan dalam bahasa Inggeris. Fakulti terdiri daripada para profesional antarabangsa yang berpusat di kota Rom atau dekat dengannya.... [-]

Itali Rom
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 tahun
Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Up Level School of Management

Program Master dalam Pengurusan Hospitaliti di peringkat Up adalah kursus profesional dalam industri pengurusan hotel yang membolehkan para pelajar memperoleh pengetahuan ... [+]

Mengenai program Master dalam Pengurusan Hospitaliti

Program Master dalam Pengurusan Hospitaliti di peringkat Up adalah kursus profesional dalam industri pengurusan hotel yang membolehkan para pelajar memperoleh pengetahuan yang diperlukan untuk memenuhi jawatan pengurus. Pada akhir kursus, sekolah memberikan internship di Hotel-hotel penting, yang akan membantu anda meningkatkan kerjaya anda dan menjadi Pengurus Hotel, Pusat Konvensyen atau Pengurus Acara, atau memilih peranan anda dalam salah satu bidang berikut:

OperasiJualan dan pemasaranSumber ManusiaKewanganMengapa memilih Master dalam Pengurusan Hospitaliti?

Master dalam Pengurusan Hospitaliti direka untuk memenuhi syarat sebagai latihan kecemerlangan: formula inovatif untuk profesional yang layak.... [-]

Itali Milan
November 2019
English
136 jam
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Accademia Costume & Moda

Master dalam Seni dan Kraf Designer Kostum ini bekerjasama dengan kedai kostum, kilang kasut, solek, dan makmal gaya rambut, millineries Rom dan rumah reka bentuk permata ... [+]

Garis Besar

Peranan perancang kostum adalah asas di rumah opera dan di pawagam: seorang artis yang tahu sejarah dan tradisi kostum, akarnya, tafsiran antropologi dan psikologi, cadangan emosi, bahawa melalui ciptaannya menentukan ukuran masa di mana cerita itu mengambil tempat, psikologi watak, dengan saksama mencerminkan apa yang dinyatakan dalam muzik.

Kursus Master ini melatih para profesional sebagai pereka kostum, pereka kostum perunding, kosmetik profesional yang mampu bekerja di peringkat kebangsaan dan antarabangsa sejak graduan dapat menganalisis dan kreatif mentafsirkan tema, melakukan penyelidikan sejarah yang mendalam; merealisasikan lakaran kostum, kain sampel, ikuti pembuatan, aksesori reka bentuk, solek dan wig yang diperlukan untuk pengeluaran.... [-]

Itali Rom
November 2019
English,Itali
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
LUISS Business School

Master mempunyai matlamat untuk membentuk profesional muda yang berminat untuk menghadapi cabaran kewangan yang semakin kompleks. ... [+]

Terbaik Ijazah Sarjanav di Itali 2019/2020.

Hari ini pengurusan sumber kewangan dan hubungan dengan pasaran kewangan dan pelabur adalah objektif kritikal untuk firma, institusi kewangan dan organisasi lain. Peranan strategik Kewangan Korporat menjadi semakin penting kerana perhatian yang lebih besar yang ditugaskan oleh pengurus untuk meningkatkan modal, perancangan kewangan, pengurusan risiko dan aktiviti pelaburan. Persekitaran kewangan semasa memerlukan kemahiran dan kompetensi baru untuk bersaing dengan permintaan para profesional yang berjaya pada masa-masa perubahan pesat.

OBJEKTIF

Program ini menyediakan anda untuk menghadapi cabaran kewangan yang semakin kompleks, memberikan pengetahuan dan kemahiran teknikal yang mantap, serta kecekapan transversal yang diperlukan untuk menguruskan situasi kewangan yang rumit dalam persekitaran antarabangsa. Anda akan memperoleh pengetahuan menyeluruh tentang alat konseptual dan empirik untuk menanggapi cabaran kewangan yang muncul dan mewujudkan peluang baru.... [-]

Itali Rom
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
12 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
CIS - Scuola per La Gestione D'Impresa

Master International Management adalah kursus latihan dalam Pengurusan Am yang menyediakan teknik dan metodologi yang tipikal dari ekonomi dan pengurusan perniagaan, deng ... [+]

Master International Management adalah kursus latihan dalam Pengurusan Am yang menyediakan teknik dan metodologi yang tipikal dari ekonomi dan pengurusan perniagaan, dengan tumpuan khusus pada pengantarabangsaan perniagaan. Master adalah bertujuan untuk graduan muda yang ingin memperoleh pengetahuan dan kemahiran yang diperlukan untuk beroperasi dalam konteks antarabangsa.

Ia dianjurkan oleh CIS - Sekolah Pengurusan Perniagaan Unindustria Reggio Emilia, yang telah beroperasi selama lebih dari 30 tahun dalam latihan dan pembangunan projek untuk ekonomi Emilia.

Asfor - Persatuan Itali untuk Latihan Pengurusan diakreditasi.

Kursus Master dirancang berdasarkan keperluan profesional yang diungkapkan oleh syarikat-syarikat wilayah untuk membuat penilaian yang menguntungkan bagi pencalonan untuk menyelesaikan latihan dan penempatan kerja seterusnya.... [-]

Itali Reggio Emilia
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
MIB Trieste School of Management

Kursus MBA separuh masa dan khusus dalam bahasa Itali, memberi tumpuan kepada kecekapan dan pengalaman maju Insurans dan Kewangan. ... [+]

MIB-leaderboard-executive-master-in-insurance-finance-emif" src="//cdn01.masterstudies.com/element_db/42/42064_mib-leaderboard-executive-master-in-insurance-finance-emif.jpg" alt="mib-leaderboard-executive-master-in-insurance-finance-emif" />

Kursus MBA paruh waktu diadakan di bahasa Itali dan diusahakan dengan kerjasama Allianz SpA dan Generali Group; kini telah dibuka ke pasaran. Ia bertujuan untuk berpotensi tinggi dan eksekutif dalam Insurans

Program

MBA Eksekutif dalam Insurans

Serta mengkaji aspek teknikal produk insurans utama, perhatian besar diberikan kepada bidang seperti Organisasi, Pemasaran, HR dan Strategi .

Untuk melihat butiran lanjut, sila buka maklumat EMIF dalam bahasa Itali.... [-]

Itali Trieste
Permintaan Maklumat
Itali
Sambilan
24 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Fondazione Collegio Europeo di Parma

Diploma dan Sarjana Universiti dalam Pengajian Eropah Lanjutan bertujuan untuk menjadi batu loncatan untuk meningkatkan kecekapan seseorang dalam bidang undang-undang, ek ... [+]

Diploma dan Sarjana dalam Pengajian Eropah LanjutanKerjaya Kelas Dunia Anda Bermula di ParmaYayasan Kolej Parma dari Eropah

The European College of Parma Foundation adalah institut pendidikan pascasiswazah yang telah aktif selama lebih dari 30 tahun dalam bidang Advanced European Studies.

Objektif Kursus

Diploma dan Sarjana Universiti dalam Pengajian Eropah Lanjutan bertujuan untuk menjadi batu loncatan untuk meningkatkan kecekapan seseorang dalam bidang undang-undang, ekonomi dan dasar Kesatuan Eropah, untuk memberikan alat untuk membina kerjaya antarabangsa.

Program kajian interdisipliner dan berbilang bahasa ini bertujuan untuk menyediakan kemahiran khusus mengenai struktur dan fungsi Kesatuan Eropah dan dasarnya.... [-]

Itali Parma
Permintaan Maklumat
English,Itali,Perancis
Sepenuh masa
2 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
The European Inter-University Centre for Human Rights and Democratisation (EIUC)

E.MA menawarkan pengalaman pembelajaran dan pengalaman manusia yang unik melalui program Sarjana Satu tahun intensif yang diartikan dalam dua semester: Semester Pertama d ... [+]

Kemasukan kepada edisi 2019/2020 Program Sarjana Eropah dalam Hak Asasi Manusia dan Demokrasi (EMA) masih terbuka: tarikh akhir - 15 April. EMA dicipta dengan sokongan Kesatuan Eropah dan 41 universiti yang mengambil bahagian dari semua negara anggota EU .

Program Master Eropah dalam Hak Asasi Manusia dan Demokrasi (EMA) dianjurkan oleh Pusat Inter-Universiti Eropah untuk Hak Asasi Manusia dan Demokrasi ( EIUC ) . Ia adalah kursus satu tahun intensif yang bertujuan untuk mendidik 90 orang profesional setiap tahun dalam bidang hak asasi manusia dan pendemokrasian. Ijazah Sarjana juga merupakan pendekatan aksi dan berorientasikan dasar untuk pembelajaran yang menggabungkan perspektif perundangan, politik, sejarah, antropologi, dan falsafah dengan aktiviti membina kemahiran, dan kajian mendalam bidang-bidang berikut: Institusi, Mekanisme dan Piawaian Hak Asasi Manusia ; Hak Asasi Manusia dalam Konteks: Perspektif Sejarah, Falsafah, Keagamaan dan Antropologi; Globalisasi, Pembangunan dan Hak Asasi Manusia; Membina dan Melindungi Demokrasi; Hak Asasi Manusia, Keamanan dan Keamanan.... [-]

Itali Venice
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu