Filter
Ijazah Sarjana
Itali Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Ijazah Sarjanav di Itali 2019

Itali terkenal dengan pelbagai perkara yang paling indah dalam hidup; wain, besar makanan, fesyen, seni bina, seni, filem, sastera, dan sudah tentu, bahasa Itali menarik. Itali juga mempunyai sejarah yang kaya dengan pendidikan tinggi dan negara ini telah menjadi peneraju dalam membangunkan dan mengguna pakai standard baru untuk pengajian tinggi Eropah. Bayangkan menghabiskan dua tahun belajar untuk ijazah sarjana di Itali! Selain pendidikan yang cemerlang, pelajar akan bersenang-senang dalam pengalaman budaya yang Itali tawarkan - segala-galanya daripada runtuhan purba untuk opera dan teknologi moden.

Pendidikan tinggi Itali mempunyai dua komponen - universiti dan bukan universiti. Universiti termasuk kira-kira 60 universiti awam dibahagikan kepada universiti swasta, universiti khusus untuk pelajar antarabangsa, dan sekolah-sekolah khusus.Tidak universiti menawarkan program dalam pelbagai subjek seperti seni halus, bahasa, pendidikan dan bidang-bidang khusus seperti kajian ketenteraan. Universiti dicirikan oleh penyelidikan di samping pendidikan, manakala bukan-universiti memberi tumpuan kepada menyediakan pelajar untuk kerjaya yang khusus.

Sejak tahun 2005, Itali telah menggunakan sistem darjah tiga kitaran, menganugerahkan bersamaan sarjana muda, sarjana dan ijazah kedoktoran. Ijazah sarjana dinamakan "LAUREA Specialistica (LS)." Lebih daripada 100 jenis program-program yang boleh didapati.

Kemasukan ke program sarjana memerlukan kitaran / ijazah sarjana muda yang pertama dan kecekapan dalam Itali. Sesetengah program seperti pendidikan dan seni, juga memerlukan peperiksaan pintu masuk. Sejak prosedur kemasukan yang berbeza-beza, pelajar prosepctive perlu mengkaji semula keperluan bagi setiap program.

Tuisyen di universiti-universiti awam adalah rendah, bermula di sekitar € 1,000 setiap tahun, walaupun program sarjana cenderung untuk menjalankan agak tinggi, dan tuisyen di institusi swasta adalah lebih tinggi. Satu program induk yang biasa memerlukan dua tahun pengajian sepenuh masa dan 120 ek kredit. Walau bagaimanapun, biasiswa boleh didapati secara meluas untuk kedua-dua pelajar Itali dan antarabangsa dan ditawarkan oleh setiap institusi individu.

Terdapat banyak Master menarik di Itali darjah, dengan semakin ramai daripada mereka yang diajar dalam bahasa Inggeris. Sama ada anda mahu untuk mengkaji Fesyen, Reka Bentuk, Pengurusan, Sains, Ekonomi, Psikologi, Pemasaran, Kejuruteraan, atau subjek yang berbeza sama sekali, anda akan menemui sesuatu yang menarik minat anda di Itali. Pelajar yang mengikuti Ijazah Sarjana di Itali mendapat manfaat bukan sahaja daripada kemudahan fakulti dan akademik yang cemerlang, tetapi juga dari badan pelajar antarabangsa yang membawa banyak perspektif kepada persekitaran pembelajaran.Lebih daripada 100,000 pelajar antarabangsa mengambil kelas di Itali setiap tahun. Dengan kelas akademik yang ketat dan reputasi dunia untuk penyelidikan berkualiti tinggi, pelajar sarjana akan mencari persekitaran yang mesra tetapi berdisiplin yang menggalakkan rasa ingin tahu dan inovasi.

Itali adalah salah satu negara yang paling perindustrian di dunia, jadi individu yang mempunyai ijazah sarjana akan mendapati banyak peluang pekerjaan untuk lepasan ijazah dalam kedua-dua industri dan institusi penyelidikan. Industri Itali utama termasuk automotif, kimia, tenaga, pertanian, fesyen dan pelancongan.

Ambil beberapa minit untuk mengenali peluang-peluang pendidikan yang menarik Itali tawarkan dengan menyemak imbas maklumat di bawah. Selepas mengkaji semula maklumat yang, jika anda mempunyai soalan tambahan mengenai sebuah universiti atau program tertentu, sila hubungi institusi secara langsung.

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

Hasil

POLI.design

Sarjana Pengkhususan dalam Reka Bentuk dan Teknologi Warna, yang diadakan dengan kerjasama Associazione Italiana Colore, bertujuan untuk menyediakan latihan lanjutan kepa ... [+]

Kursus ini akan dihantar dalam bahasa Inggeris.

Sarjana Pengkhususan dalam Reka Bentuk dan Teknologi Warna , yang diadakan dengan kerjasama Associazione Italiana Colore, bertujuan untuk menyediakan latihan lanjutan kepada para profesional, untuk membolehkan mereka memahami dan mengurus banyak isu-isu teknologi dan reka bentuk, selalunya merentasi banyak bidang disiplin, tipikal semua sektor profesional dan penyelidikan di mana penggunaan dan pengurusan warna adalah penting. Contoh-contoh bidang pengeluaran tersebut termasuk reka bentuk produk industri, seni bina dalaman, komunikasi, fesyen, hiburan, dan perancangan bandar. Perhatian khusus akan dibayar untuk menganalisis dan merumuskan pemanfaatan, kawalan, ideasi, organisasi dan perancangan melalui penggunaan warna. Akibatnya, warna tidak diperlakukan sebagai sifat mudah objek atau permukaan, tetapi sebagai cara ekspresi dan reka bentuk persepsi yang mendasari dan interaksi dengan realiti.... [-]

Itali Milan
Oktober 2019
English
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
IFDA Italian Fashion & Design Academy

Pereka adalah jantung sistem fesyen, tetapi bukan lagi hanya kreatif yang menarik lukisan dan warna: bakat tulen dan sederhana tidak lagi cukup saat ini kerana pereka tid ... [+]

Reka Bentuk Koleksi Kapsul

Koleksi kapsul adalah koleksi kecil pakaian yang terhad dan mudah ditukar ganti.

Pereka adalah jantung sistem fesyen, tetapi bukan lagi hanya kreatif yang menarik lukisan dan warna: bakat tulen dan sederhana tidak lagi cukup saat ini kerana pereka tidak hanya mencipta pakaian tetapi juga gaya hidup.

Beberapa profesional fesyen yang terlibat:

Luca Zacco (Penyelaras fesyen Versace)Emiliano Rinaldi (pengarah Art La Perla)Simona Polli (Pengarah majalah WHITE)Maurizio Cinà (pengasas bersama "Persatuan Pembeli", bekas AD Frankie Morello)Ornella Rigoletti (pembuat corak kanan Valentino, Armani, Ungaro, Richmond, Montana)

Objektif Kursus

Sarjana dalam Fesyen Reka Bentuk Evolution bertujuan untuk melatih para profesional muda yang mampu merancang dan melaksanakan idea dan koleksi mereka sendiri dan berkolaborasi dengan pereka lain sebagai perunding fesyen.... [-]

Itali Milan
November 2019
English,Itali
Sepenuh masa
10 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
CIES - International Centre for Sports Studies

Dianjurkan oleh CIES - International Center for Sport Studies, dengan kerjasama tiga universiti, De Montfort University di Leicester (England), SDA Bocconi of Management ... [+]

Master FIFA - Master Antarabangsa dalam Pengurusan, Undang-Undang dan Kemanusiaan Sukan

Dianjurkan oleh Pusat Antarabangsa untuk Pengajian Sukan (CIES) dengan kerjasama tiga universiti, De Montfort University di Leicester (England), SDA Bocconi of Management of Management di Milan (Itali) dan University of Neuchâtel (Switzerland), FIFA Master in Management , Undang-Undang dan Kemanusiaan Sukan diwujudkan untuk mempromosikan pendidikan pengurusan dalam dunia sukan. Ia telah dibangunkan untuk menjadi program siswazah terbaik yang membangunkan semua pengurus yang dapat menangani dunia sukan yang semakin kompleks.

Gambar: Edisi ke-18 FIFA Master di Rumah FIFA disambut baik oleh Presiden FI... [-]
Itali Milan
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
MIB Trieste School of Management

Ijazah Sarjana adalah program induk yang merangsang dan lengkap (sepenuh masa, 12 bulan), menyediakan kecekapan untuk memajukan kerjaya dalam Insurans, Perundingan ... [+]

Sarjana dalam Insurans

Mengapa mengambil Master dalam Pengurusan Insurans dan Risiko?

Master telah dibangunkan dengan sokongan langsung pemimpin syarikat dalam Insurans, Kewangan, dan Perundingan (Allianz, Generali, KPMG, EY, dll), menyumbang kepada kesedarannya dari pemilihan calon untuk menentukan kurikulum dan penempatan pekerjaan.

Master dalam Insurans kami Eduniversal telah mendapat ranking berdasarkan beberapa faktor seperti: gaji, pendapat Perekrut Antarabangsa, pekerjaanKerjayaBidang pekerjaan: Insurans, Perundingan, Penasihat Perniagaan, Perkhidmatan Kewangan, Perbankan, Pengurusan Risiko.

Peranan Profesional: Pengurus Risiko, Penaja Jamin, Aktuari, Perunding... [-]

Itali Trieste
Oktober 2019
English
Sepenuh masa
12 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Mamaself+

MaMaSELF adalah kursus Master Antarabangsa dua tahun dalam Sains Bahan yang diajar sepenuhnya dalam bahasa Inggeris, menyampaikan pelbagai gelaran Sarjana, dan diiktiraf ... [+]

Sarjana Sains BahanTuan kecemerlangan

MaMaSELF adalah kursus Sarjana Antarabangsa dua tahun dalam Sains Bahan yang diajar sepenuhnya dalam bahasa Inggeris, menyampaikan pelbagai gelaran Sarjana, dan diiktiraf sebagai pembentukan Eropah yang cemerlang dalam bidang ini sejak tahun 2007.

Program bersama meliputi asas-asas Bahan (struktur dan dinamik bahan pekat, dan kimia, sifat mekanik dan fizikal bahan). Mamaself juga bercadang untuk memberi tumpuan kepada aplikasi berkaitan tenaga (penukaran tenaga, penyimpanan, dan kecekapan, nanomaterial, geomaterials, bahan pintar). Satu matlamat utama program Mamaself adalah untuk menjelaskan penggunaan "Kemudahan besar-besaran" untuk pencirian dan perkembangan bahan.... [-]

Itali Turin
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
CIS - Scuola per La Gestione D'Impresa

Master International Management adalah kursus latihan dalam Pengurusan Am yang menyediakan teknik dan metodologi yang tipikal dari ekonomi dan pengurusan perniagaan, deng ... [+]

Master International Management adalah kursus latihan dalam Pengurusan Am yang menyediakan teknik dan metodologi yang tipikal dari ekonomi dan pengurusan perniagaan, dengan tumpuan khusus pada pengantarabangsaan perniagaan. Master adalah bertujuan untuk graduan muda yang ingin memperoleh pengetahuan dan kemahiran yang diperlukan untuk beroperasi dalam konteks antarabangsa.

Ia dianjurkan oleh CIS - Sekolah Pengurusan Perniagaan Unindustria Reggio Emilia, yang telah beroperasi selama lebih dari 30 tahun dalam latihan dan pembangunan projek untuk ekonomi Emilia.

Asfor - Persatuan Itali untuk Latihan Pengurusan diakreditasi.

Kursus Master dirancang berdasarkan keperluan profesional yang diungkapkan oleh syarikat-syarikat wilayah untuk membuat penilaian yang menguntungkan bagi pencalonan untuk menyelesaikan latihan dan penempatan kerja seterusnya.... [-]

Itali Reggio Emilia
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Padova

Program siswazah ini melatih pemaju perniagaan masa depan dengan minda keusahawanan dan pendekatan terbuka melalui pemerolehan pengetahuan, kompetensi, dan rangka kerja y ... [+]

Program siswazah ini melatih pemaju perniagaan masa depan dengan minda keusahawanan dan pendekatan terbuka melalui pemerolehan pengetahuan, kompetensi, dan rangka kerja yang berguna untuk menyokong peningkatan dan pertumbuhan firma yang bertindak dalam senario digital semasa dan bekerja dalam suasana global.

Penerangan kursus

Kursus ini membolehkan para peserta untuk menguasai proses pembangunan perniagaan - dalam bentuk trajektori yang semakin berkembang dari firma sedia ada atau permulaan baru - dari pelbagai perspektif.

Di satu pihak, kursus ini memberikan pemahaman mendalam mengenai model perniagaan dan proses penciptaan nilai yang berkaitan dengan senario persaingan global dinamik, pengurusan pelbagai pasaran, dan peluang yang ditawarkan oleh teknologi digital.... [-]

Itali Padua
Oktober 2019
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Swiss School of Management, Rome Italy

Program Sarjana yang unik ini adalah sejenisnya. Ia berbeza dari program Pengurusan Mewah yang lain, yang mempunyai komponen yang kuat dalam isu-isu praktikal, merangkumi ... [+]

Master of Luxury Management, Inovasi, dan Penjenamaan

Walaupun krisis ekonomi global, jualan barangan mewah melonjak ke seluruh dunia. Lebih daripada simbol, barangan mewah menunjukkan kejayaan, kelebihan, keistimewaan, rasa, dan impian. Pasaran mewah bergantung pada pengurus untuk memahami, pramugari, dan mengembangkan sektor yang unik ini.

Master dalam Pengurusan, Inovasi dan Penjenamaan kami direka khas untuk para pelajar yang bercita-cita untuk kerjaya dalam sektor pengurusan mewah di pasaran global yang dinamik sekarang ini.

Memahami dinamik dan keistimewaan pengurusan mewah yang memberi perhatian khusus kepada masa depan adalah fokus Master ini.

Program ini mengagihkan 60 ECTS dalam tahun akademik penuh. Ia menampilkan lawatan syarikat-syarikat utama jenama dan pengeluar Barang Mewah di Itali, Pensyarah Pelawat, Penyelidikan Saintifik dan latihan lapangan dan latihan Kepimpinan. Program ini akan dijalankan dalam bahasa Inggeris. Fakulti terdiri daripada para profesional antarabangsa yang berpusat di kota Rom atau dekat dengannya.... [-]

Itali Rome
Oktober 2019
English
Sambilan
1 - 2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Deusto: Deusto Business School

MBI adalah Sarjana Eksekutif, mengajar dengan kerjasama Cambridge Judge Business School dan Orkestra (Basque Institut Daya Saing). Program ini adalah unik dalam bidangnya ... [+]

Penerangan Program

MBI adalah Sarjana Eksekutif, mengajar dengan kerjasama Cambridge Judge Business School dan Orkestra (Basque Institut Daya Saing). Program ini adalah unik dalam bidangnya, mengintegrasikan teori dan amalan dan mengukuhkan idea inovasi melalui tindakan.

Ia membolehkan peserta untuk mencari peluang-peluang perniagaan baru, meningkatkan pembangunan dan pelaksanaan idea strategik, mewujudkan budaya yang menggalakkan inovasi, memudahkan integrasi R + D + I, membangunkan projek inovasi untuk syarikat mereka dan menukar diri menjadi pemimpin yang boleh memandu inovasi dalam syarikat mereka. Kursus ini terdiri daripada 6 modul selama seminggu intensif di pelbagai lokasi.... [-]

Itali Florence
Sept. 2019
English,Sepanyol,Perancis
Sambilan
9 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
The European Inter-University Centre for Human Rights and Democratisation (EIUC)

E.MA menawarkan pengalaman pembelajaran dan pengalaman manusia yang unik melalui program Sarjana Satu tahun intensif yang diartikan dalam dua semester: Semester Pertama d ... [+]

Kemasukan kepada edisi 2019/2020 Program Sarjana Eropah dalam Hak Asasi Manusia dan Demokrasi (EMA) masih terbuka: tarikh akhir - 15 April. EMA dicipta dengan sokongan Kesatuan Eropah dan 41 universiti yang mengambil bahagian dari semua negara anggota EU .

Program Master Eropah dalam Hak Asasi Manusia dan Demokrasi (EMA) dianjurkan oleh Pusat Inter-Universiti Eropah untuk Hak Asasi Manusia dan Demokrasi ( EIUC ) . Ia adalah kursus satu tahun intensif yang bertujuan untuk mendidik 90 orang profesional setiap tahun dalam bidang hak asasi manusia dan pendemokrasian. Ijazah Sarjana juga merupakan pendekatan aksi dan berorientasikan dasar untuk pembelajaran yang menggabungkan perspektif perundangan, politik, sejarah, antropologi, dan falsafah dengan aktiviti membina kemahiran, dan kajian mendalam bidang-bidang berikut: Institusi, Mekanisme dan Piawaian Hak Asasi Manusia ; Hak Asasi Manusia dalam Konteks: Perspektif Sejarah, Falsafah, Keagamaan dan Antropologi; Globalisasi, Pembangunan dan Hak Asasi Manusia; Membina dan Melindungi Demokrasi; Hak Asasi Manusia, Keamanan dan Keamanan.... [-]

Itali Venice
Oktober 2019
English
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University Of Genoa (Università Degli Studi Di Genova)

Kursus ini bertujuan untuk melatih para pakar yang mengetahui cara menggabungkan aspek profesional dan budaya Hydrography dan Oceanography dengan teknik tinjauan alam sek ... [+]

Ringkasan

Kursus ini bertujuan untuk melatih para pakar yang mengetahui cara menggabungkan aspek profesional dan budaya Hydrography dan Oceanography dengan teknik tinjauan alam sekitar marin yang paling inovatif.

Ia adalah satu-satunya kursus Ijazah Sarjana Itali yang menyediakan pakar-pakar dalam hidrografi dan oseanografi dalam persekitaran antarabangsa dan mematuhi piawaian Piawaian Kompetensi Lembaga Antarabangsa, FIG / IHO / ICA Hidrographic Kategori A Kategori Kursus.

Belajar dengan melakukanAnalisis, kawalan, dan pengurusan persekitaran semula jadi dan buatan manusia.Kajian langsung dan jauh terhadap persekitaran; pengurusan rangkaian data (Geomatics).Langkah-langkah saiz fizikal jisim air laut, model numerik cuaca-oseanografi.Pengeluaran kartografi tematik dan nautika.Perspektif kerjayaInstitut penyelidikan dan pendidikan; Kawasan; Perbandaran, Pihak Berkuasa Pelabuhan; Taman teknologi, Institut hidrografi marin; Perkhidmatan hidrologi.Perniagaan kejuruteraan maritim, sumber, penerokaan, pemasangan kabel, dan saluran paip, pengorekan, kartografi, pemantauan alam sekitar.... [-]
Itali Genoa
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Accademia Costume & Moda

Pereka Barang Kemas Fesyen bekerja untuk Industri Mewah, untuk dunia tukang emas, dan untuk Sistem Fesyen, mencipta dan mereka bentuk Aksesori eksklusif. Pereka bentuk me ... [+]

Dalam Perkongsian dengan Instituto Gemmologico Nazionale

Garis Besar

Pereka Barang Kemas Fesyen bekerja untuk Industri Mewah, untuk dunia tukang emas, dan untuk Sistem Fesyen, mencipta dan mereka bentuk Aksesori eksklusif. Pereka bentuk menukarkan idea kreatif ke dalam realiti pengeluaran melalui pengetahuan mendalam tentang semua prosedur yang wajar dan bantuan kompetensi yang merangkumi tradisi untuk inovasi.

Matlamat Ijazah ini adalah untuk mendidik dan melatih pereka permata profesional yang memberikan mereka pengetahuan tentang perkembangan gaya dan metodologi dalam pelbagai bidang Rekabentuk Jewel. Kursus ini akan memberi tumpuan kepada Reka Bentuk Haute Couture dan Perhiasan Perindustrian, Accessorise dan Wristwatch melalui prosedur berikut: Laluan inovatif mengenai perancangan dan reka bentuk nisbah Saya Memahami bahasa deskriptif Saya Pengenalpastian sasaran I Latihan keusahawanan I Penggunaan bahan dan teknik alternatif dan heterogen pelajar dengan menggabungkan penyediaan teoretikal dan praktikal yang dijalankan di makmal dalaman dan luaran, akan menafsirkan semula bahan dan teknik tradisional).... [-]

Itali Rome
November 2019
English,Itali
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
LUISS Business School

Satu program latihan unik yang bertujuan untuk graduan muda yang termotivasi untuk menjadi pengurus global. t menggabungkan teori dengan amalan, jambatan akademik dan ind ... [+]

Terbaik Ijazah Sarjanav di Itali 2019.

Master dalam Pengurusan Antarabangsa (MIM) adalah program unik yang bertujuan untuk siswazah muda yang bermotivasi untuk menjadi pengurus global. Ia menggabungkan teori dengan amalan, jambatan akademik dan industri dan mengintegrasikan kemahiran keras dan lembut. Program MIM menggabungkan kursus tradisional dengan Makmal Pembelajaran untuk mempromosikan pemikiran kritikal dan mendorong pelajar untuk berfikir secara sistematik mengenai tugas-tugas kultur dan intelektual.

OBJEKTIF

Program ini mendedahkan pelajar kepada ahli akademik dan eksekutif yang berpengalaman untuk membangunkan kemahiran perniagaan yang diperlukan untuk beroperasi dalam konteks antarabangsa. The LUISS Business School MIM Program akan membina semangat anda untuk kecemerlangan dan membawa anda keluar dari zon selesa anda. Anda akan mempelajari konsep dan rangka kerja pengurusan dan menerapkannya kepada situasi dunia sebenar. Calon yang ideal adalah dinamik dan berpikiran terbuka, bersemangat tentang cabaran antarabangsa dan bersedia bekerja dengan kohort multi-budaya dan pelbagai.... [-]

Itali Rome
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
12 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
IAAD Istituto D'Arte Applicata e Design

Jabatan IAAD "Arkitek Badan Kereta" yang pertama di Itali dibuka di Turin pada tahun 1978. Sejak tahun 2008 ia berhak mengingat Andrea Pininfarina. ... [+]

Jabatan IAAD "Arkitek Badan Kereta" yang pertama di Itali dibuka di Turin pada tahun 1978. Sejak tahun 2008 ia berhak mengingat Andrea Pininfarina.

Pengkhususan dalam reka bentuk Pengangkutan berkaitan dengan kajian cara utama pengangkutan dengan fokus pada sistem mobiliti dan kelestarian alam sekitar.

Turin adalah ibukota dunia reka bentuk automotif yang tidak dapat dipertikaikan dan salah satu pusat kecemerlangan dalam industri automotif antarabangsa: pengeluaran hebat Fiat, Lancia, Alfa Romeo dan Ferrari, reka bentuk Giugiaro dan Pininfarina, Bertone, inovasi automotif Centro Ricerche Fiat, teknologi robotik DEA, Comau dan Rambaudi, inovasi Oksigen (mobiliti alternatif elektrik), belum lagi satu aktiviti satelit besar yang berfungsi bukan sahaja Fiat, tetapi hampir semua pengeluar kereta utama di Eropah dan dunia. Untuk mengesahkan hari ini juga syarikat reka bentuk China memilih Turin sebagai tempat duduk Eropah. Terima kasih kepada rantaian bekalan yang penting ini, jabatan rekabentuk Pengangkutan IAAD diapit oleh sekumpulan syarikat rakan kongsi penting baik awam dan swasta, yang menyumbang kepada pengaktifan projek penyelidikan, ceramah khas, bengkel dan seminar, lawatan syarikat, aktiviti pendidikan dan latihan.... [-]

Itali Turin
Permintaan Maklumat
English,Itali
Sepenuh masa
10 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
IED – Istituto Europeo di Design Torino

Edisi ke-17 - Kursus Sarjana dalam Reka Bentuk Pengangkutan menawarkan orang yang mempunyai semangat yang hebat untuk kereta peluang untuk terlibat dengan kuat dalam tekn ... [+]

KURSUS INI DIBUKA DALAM BAHASA INGGRIS.

Edisi ke-17 - Kursus Sarjana dalam Reka Bentuk Pengangkutan menawarkan orang yang mempunyai semangat yang hebat untuk kereta peluang untuk terlibat dengan kuat dalam teknik reka bentuk kereta. Ia mengambil pelajar di teras dunia reka bentuk, membuat mereka belajar tentang pemikiran inovatif dan bagaimana untuk mendekati, membangun dan memuktamadkan reka bentuk kereta luaran dan interior kereta.

Turin adalah bandar yang sempurna untuk kursus ini, kerana ia adalah ibukota dunia reka bentuk kereta, dan ia adalah tempat kelahiran rumah-rumah reka bentuk yang paling penting dan syarikat kereta Itali. Bandar ini menawarkan peluang untuk mendapatkan keseluruhan rangkaian Pereka Kereta untuk datang ke IED yang berkongsi kebolehan mereka dengan pelajar kami untuk kelas, ceramah, bengkel atau untuk merekrut bakat muda.... [-]

Itali Turin
Mac 2020
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu