Sarjana di Israel

Terbaik Ijazah Sarjanav di Israel 2018

Sarjana

Israel adalah sebuah negara yang muda, tetapi sejarah orang Israel dijejaki dari zaman beribu-ribu tahun. Israel dan bangsa Israel selalu dikaitkan dengan kata-kata, dan wujud suatu tuntutan bahawa seluruh sejarah Israel menumpukan seluruh buku dan ilmu. Ini adalah salah satu sebab mengapa pendidikan yang lebih tinggi daripada Israel dihargai di seluruh dunia dan graduan biasanya don 't mempunyai sebarang masalah mendapatkan pekerjaan yang baik. Dengan Sarjana Israel, pelajar boleh mengalami program akademik terkemuka digabungkan dengan sejarah dan budaya.

Israel adalah rumah kepada universiti-universiti bertaraf dunia dan Master yang cemerlang dalam program Israel. Banyak Sarjana dalam program Israel diajar dalam bahasa Inggeris, yang menjadikan peluang kepada pelajar yang lebih besar dan menarik pelajar antarabangsa dari seluruh dunia.Pelajar boleh memilih program Sarjana Israel dalam bidang-bidang seperti kajian keamanan dan konflik, perniagaan, sains politik, kejuruteraan, bioteknologi, dan pengajian agama, untuk menamakan beberapa.

Klik pada pautan di bawah untuk mengetahui mengenai pelbagai program Master di Israel yang ditawarkan di beberapa universiti terkemuka di negara ini!

Baca lebih lanjut

Máster en Literatura y Arqueología Bíblica

Universidad Pontificia De Salamanca
Campus Sepenuh masa September 2018 Israel Jerusalem

La Biblia es, ante todo, un libro religioso. Contiene una serie de escritos en los que la tradición judía primero y la cristiana después han reconocido la palabra de Dios. [+]

Descripción del programa

La Biblia es, ante todo, un libro religioso. Contiene una serie de escritos en los que la tradición judía primero y la cristiana después han reconocido la palabra de Dios. Pero la Biblia es también una importante fuente histórica de las raíces culturales de occidente. Este master, que se imparte en Salamanca y en Jerusalén, ofrece la posibilidad de familiarizarse con los textos bíblicos y con su contexto vital a través de un contacto directo con los escenarios en que nacieron.

Objetivos

Proporcionar un acceso crítico y riguroso a la Biblia a través de un dominio instrumental de sus lenguas, la práctica de la exégesis de sus textos y el conocimiento del contexto en que éstos nacieron. Especial énfasis en el conocimiento del contexto, sobre todo desde el punto de vista de la arqueología... [-]


Executive Master in Emergency & Disaster Management (EMPH)

Tel Aviv University - International Office
Campus Sepenuh masa Sambilan October 2018 Israel Tel Aviv + 1 lagi

[+]

A Pengakuan Kesihatan (untuk diisi oleh pemohon) dan Borang Perubatan (untuk diisi oleh doktor berlesen). Kedua-dua bentuk tidak wajib sementara fail pemohon ditandakan sebagai 'Di bawah Kajian,' tetapi amat disyorkan untuk dihantar dalam secepat mungkin.

Tarikh Akhir Permohonan: kemasukan Rolling, Maximum 25 pelajar bagi setiap kohort.

Kos dan pembiayaan

Tuition Tahunan: $ 18,500

TAU International komited untuk menjadikan pendidikan kepada semua pelajar, tanpa mengira latar belakang kewangan mereka, dan beberapa sumber pembiayaan yang ada, termasuk bantuan mengikut keperluan tuisyen, pelan pembayaran tertangguh, dan biasiswa luar. TAU juga mengambil bahagian dalam program pinjaman pelajar persekutuan Amerika Syarikat. Lihat maklumat yang menyeluruh kami pada pilihan pembiayaan bagi pemohon antarabangsa.... [-]