Filter
Ijazah Sarjana
Belgium Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda Ijazah Sarjanav dalam Inovasi dan Keusahawanan di Belgium

Dalam usaha untuk berjaya mendapatkan kelayakan Sarjana, anda akan perlu untuk mendapatkan beberapa kredit dengan meluluskan modul individu. Sarjana paling diajar akan mempunyai beberapa modul teras yang anda wajib lulus untuk mendapatkan kelayakan. Penilaian penyelidikan Sarjana hampir selalu sepenuhnya oleh modul disertasi tunggal atau projek.

Pelajar Sarjana dalam program Inovasi dan Keusahawanan belajar untuk membangunkan keupayaan inovasi dan pemikiran kreatif seorang pemimpin keusahawanan dalam persekitaran yang interaktif.

Belgium menawarkan berorientasikan pendidikan peringkat tinggi yang berasaskan kemahiran dan inovasi pasaran. Institusi pendidikan tinggi negara 's menawarkan interaktif di berorientasikan penyelidikan pendidikan universiti masa yang sama sebelum menyertai pasaran pekerjaan.

Sarjana dalam Inovasi dan Keusahawanan di Belgium

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

2 Hasil dalam Inovasi dan Keusahawanan, Belgium

Solvay Brussels School of Economics and Management, Université Libre de Bruxelles

Master Majalah Inovasi ... [+]

Master Majalah Inovasi

Rakan kami: MIP Politecnico di Milano:

MIP adalah sekolah perniagaan global yang diiktiraf oleh EQUIS dan AMBA. Ia disenaraikan oleh Financial Times di antara sekolah perniagaan terbaik di Eropah dan telah diiktiraf sebagai sekolah perniagaan berprestij selama lebih dari 30 tahun. Sekolah ini berfungsi dengan rangkaian syarikat awam dan swasta yang luas dan disokong oleh hubungan kuat yang dibangunkan dengan Jabatan Kejuruteraan dan Rekabentuk Politecnico di Milano.

Objektif program

Ini hanya beberapa kemahiran yang program Sarjana bertujuan untuk berkembang dalam calon:

belajar bagaimana untuk membangunkan idea perniagaan baru , dari reka bentuk konsep untuk executalt = "ion.belajar untuk memperkenalkan dan mengurus inovasi = "ion , baik secara kos efektif dan berkekalan.mengenal pasti peluang pasaran dan sosial baru bagi perniagaan baru dan sedia ada.membina rangkaian peribadi anda pengurus, pelabur, pereka, usahawan, inkubator dan perunding dari pelbagai industri dan negara.membina kemahiran dan kemahiran organisasi , dan keupayaan untuk bekerja dalam satu pasukan.... [-]
Belgium Brussels
February 2020
Sepenuh masa
1 - 1 
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Vlerick Business School

Anda mempunyai idea - kami akan mengajar anda cara berfikir dan bertindak seperti usahawan yang inovatif! Dunia perniagaan hari ini sentiasa berubah dan strategi pengurus ... [+]

Anda mempunyai idea - kami akan mengajar anda cara berfikir dan bertindak seperti usahawan yang inovatif ! Dunia perniagaan hari ini sentiasa berubah dan strategi pengurusan perlu ditakrif tanpa henti. Jadi, syarikat mencari orang yang boleh menghasilkan idea baru, menggunakan rangka kerja dan bertindak balas terhadap persekitaran yang berubah ini.

Program ini mengajar anda bagaimana untuk mengenal pasti dan menguruskan peluang perniagaan baru. Ia adalah pintu masuk kerjaya sebagai pemimpin inovatif dalam apa jua jenis syarikat-syarikat konsultasi besar, multinasional, atau perniagaan anda sendiri. Semasa lawatan gangguan ke Silicon Valley, anda akan mendapat peluang untuk melawat syarikat, pelabur dan inkubator yang inovatif.... [-]

Belgium Leuven
September 2019
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu