Filter
Ijazah Sarjana
Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik 16 Ijazah Sarjanav dalam Inovasi dan Keusahawanan 2019

Ia mengambil masa satu set khas kemahiran untuk startup perniagaan atau projek yang baru. Tidak semua orang mempunyai bakat atau keberanian untuk meneroka yang tidak diketahui. Mereka yang mempunyai Ijazah Sarjana dan Inovasi Keusahawanan dilengkapi dengan pengetahuan dan latihan syarikat perlu membangunkan idea kepada peluang dan mencapai pasaran baru.

 

Apakah Sarjana Inovasi dan Keusahawanan? Ia adalah ijazah lanjutan yang meningkatkan kemahiran profesional perniagaan yang berbakat di luar peringkat siswazah. Ia juga memberi tumpuan kepada mewujudkan pemimpin-pemimpin yang sanggup mengambil risiko dan meneroka idea-idea baru. Kursus sering kali terdiri daripada kajian semula topik asas perniagaan termasuk struktur organisasi, kewangan, ekonomi dan undang-undang. Topik Advanced menangani membangunkan rancangan perniagaan, pengurusan projek, penyelidikan, pembangunan produk dan pemasaran strategik. Pelajar boleh memilih untuk memberi tumpuan kepada industri tertentu atau teknologi.

 

Sebagai graduan, pelajar bersedia untuk menilai idea-idea baru dan pilih yang paling menguntungkan untuk perkembangan lanjut. Program-program ini meningkatkan komunikasi dan pemikiran keupayaan graduan dengan menumpukan usaha untuk mewujudkan rancangan dan melihat projek hingga selesai. Langkah-langkah untuk kejayaan inovasi dipelajari, dan pelajar dapat mencipta, menjual dan melancarkan idea-idea perniagaan baru. Pelajar tahu bagaimana untuk mendapatkan pembiayaan dan bergerak melalui perangkap proses kawal selia.

 

Kos Sarjana dalam program Inovasi dan Keusahawanan berbeza bergantung kepada universiti. Individu yang berminat perlu menghubungi jabatan kemasukan institusi pilihan mereka untuk mendapatkan butiran mengenai bayaran dan tuisyen. Kebanyakan program akan memerlukan sekurang-kurangnya dua tahun penuh pengajian. Kos hidup dan kos bahan juga perlu dirancang terlebih dahulu.

 

Setelah tamat program mereka, graduan bersedia untuk memasuki tenaga kerja sebagai pengurus projek dan penyelidik. Ramai mencari pekerjaan dengan syarikat-syarikat teknologi membimbing pembangunan perisian dan perkakasan alat-alat baru. Lain lebih suka bekerja secara bebas dan mampu memulakan dan menguruskan syarikat mereka sendiri. Sesetengah mencari kerja yang bermanfaat sebagai penganalisis dan perunding.

 

Ia adalah penting untuk mempertimbangkan seberapa banyak pilihan yang mungkin sebelum membuat keputusan mengenai program. Bagi pelajar antarabangsa dan profesional yang bekerja, universiti dalam talian menawarkan pendidikan berkualiti yang sesuai dengan gaya hidup dalam batasan. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin.

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Other options within this field of study:

16 Results in Inovasi dan Keusahawanan

Tecnológico de Monterrey - ITESM

Pada masa kini, kejayaan dalam organisasi bergantung kepada keupayaan mereka untuk menyesuaikan diri dengan persekitaran yang sangat berubah, mencipta pasaran baru, menja ... [+]

Kepentingan Inovasi untuk Pembangunan Perniagaan

Pada masa kini, kejayaan dalam organisasi bergantung kepada keupayaan mereka untuk menyesuaikan diri dengan persekitaran yang sangat berubah, mencipta pasaran baru, menjana dan memimpin strategi baru.

Untuk terus berdaya saing, organisasi perlu berinovasi dan mencipta nilai komersial dengan menghasilkan produk, proses dan perkhidmatan baru, dalam model yang mengenalpasti pelbagai inovasi dan pendekatan strategik yang paling sesuai.

Ini memerlukan latihan orang dan pasukan kreatif yang menghasilkan nilai dan mempunyai visi yang mengarahkan mereka untuk mencari peluang baru.

ditujukan kepadaProfesional yang berminat untuk memperoleh pengetahuan yang diperlukan untuk meningkatkan daya saing dalam organisasi mereka melalui inovasi.Profesional yang bertanggungjawab dalam definisi strategi untuk pembangunan organisasi.Usahawan mencari penyelesaian praktikal yang mengubah dan memastikan masa depan yang makmur untuk organisasi.Perunding yang ingin menawarkan alternatif penyelesaian baru untuk masalah yang belum diselesaikan atau tidak dihadapi.Objektif programKenal pasti peluang untuk menjana nilai dalam organisasi.Belajar untuk bekerja dengan cara yang pelbagai disiplin untuk menyelesaikan masalah melalui proses dan teknik inovasi.Menggalakkan budaya inovasi untuk menjana kelebihan daya saing yang mampan.Menguruskan proses inovasi dari generasi idea, penyebarannya dan penilaian impaknya.Asumsikan inovasi sebagai proses sistematik, berorientasikan kepada tindakan dan memberi tumpuan kepada penyelesaian keperluan asas manusia, kebajikan dan kesedaran diri.kurikulum... [-]
Mexico Morelia
April 2019
Sepenuh masa
Sambilan
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Exeter Business School

MSc baru dalam Pengurusan Keusahawanan dan Inovasi akan memberikan anda pemahaman teoritis mengenai pemula permulaan dan teknologi terkini, serta kemahiran praktikal untu ... [+]

Jika anda ingin membangunkan permulaan anda sendiri, lancarkan platform digital besar yang akan datang, mengembangkan perniagaan keluarga yang sedia ada, gunakan inovasi sebagai pemangkin untuk perubahan dalam organisasi multinasional, atau buat usaha sosial untuk mempunyai kesan positif maksimum, maka ini kursus adalah untuk anda.

MSc baru dalam Pengurusan Keusahawanan dan Inovasi akan memberikan anda pemahaman teoritis mengenai pemula permulaan dan teknologi terkini, serta kemahiran praktikal untuk menavigasi masa depan yang kompleks dan memacu pertumbuhan perniagaan yang pesat. Program ini direka untuk membina kemahiran perniagaan anda untuk membolehkan anda menguruskan ketidakpastian, membangunkan inisiatif yang mantap, dan memacu pertumbuhan perniagaan yang dipercepat dalam usaha anda yang dipilih.... [-]

United Kingdom Exeter
September 2019
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Free University of Bozen - Bolzano

Matlamat program dua tahun ini adalah untuk menyediakan pelajar dengan pemahaman teori pepejal tentang mata pelajaran keusahawanan dan ekonomi, yang memberi tumpuan kepad ... [+]

Dapatkan pengetahuan perniagaan terkemuka mengenai permulaan dan inovasi dari kami. Hidupkan idea anda ke dalam permulaan anda!

Matlamat program dua tahun ini adalah untuk menyediakan pelajar dengan pemahaman teori pepejal tentang mata pelajaran keusahawanan dan ekonomi, yang memberi tumpuan kepada dua aspek: bagaimana membina syarikat baru dan bagaimana membangun inovasi dalam sebuah syarikat. Bidang yang mencirikan kajian keusahawanan termasuk menubuhkan pelan perniagaan, menganalisis sumber manusia, ekonomi dan kewangan yang diperlukan untuk menubuhkan perniagaan dan memahami bagaimana untuk mengenal peluang pasaran. Inovasi difahami secara meluas sebagai penciptaan dan penerapan kemahiran baru yang digunakan untuk pembangunan produk, proses pengurusan dan strategi kompetitif.... [-]

Itali Bolzano
October 2019
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Munich Business School

Program pengajian Inovasi Master dan Keusahawanan menyediakan pengetahuan perniagaan yang maju di samping membolehkan anda mengembangkan minda keusahawanan dan melengkapk ... [+]

Program pengajian Inovasi Master dan Keusahawanan menyediakan pengetahuan perniagaan yang maju di samping membolehkan anda mengembangkan minda keusahawanan dan melengkapkan anda dengan kemahiran dan alat yang sesuai untuk berjaya menggunakan idea inovatif anda untuk berlatih.

Di samping itu, format unik dan pendekatan holistik, interdisipliner program pengajian membolehkan anda meneroka bidang baru dan subjek yang sangat topikal yang menjadikan Inovasi Master dan Keusahawanan sebagai pengalaman yang benar-benar unik.

Dengan cara ini, anda berkembang menjadi usahawan yang bertanggungjawab dengan pemahaman budaya yang luas dan keperibadian yang kuat.

Inovasi Master dan Keusahawanan Master Sekilas... [-]
Jerman Munich
September 2019
Sepenuh masa
18 - 24 
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Padova

Program siswazah ini melatih pemaju perniagaan masa depan dengan minda keusahawanan dan pendekatan terbuka melalui pemerolehan pengetahuan, kompetensi, dan rangka kerja y ... [+]

Program siswazah ini melatih pemaju perniagaan masa depan dengan minda keusahawanan dan pendekatan terbuka melalui pemerolehan pengetahuan, kompetensi, dan rangka kerja yang berguna untuk menyokong peningkatan dan pertumbuhan firma yang bertindak dalam senario digital semasa dan bekerja dalam suasana global.

Penerangan kursus

Kursus ini membolehkan para peserta untuk menguasai proses pembangunan perniagaan - dalam bentuk trajektori yang semakin berkembang dari firma sedia ada atau permulaan baru - dari pelbagai perspektif.

Di satu pihak, kursus ini memberikan pemahaman mendalam mengenai model perniagaan dan proses penciptaan nilai yang berkaitan dengan senario persaingan global dinamik, pengurusan pelbagai pasaran, dan peluang yang ditawarkan oleh teknologi digital.... [-]

Itali Padua
October 2019
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Johns Hopkins University, Advanced Academic Programs

Program Johns Hopkins Master of Biotechnology Enterprise dan Keusahawanan bertujuan untuk para profesional bioteknologi yang menginginkan karier di luar makmal dalam orga ... [+]

Program Johns Hopkins Master of Biotechnology Enterprise dan Keusahawanan bertujuan untuk para profesional bioteknologi yang menginginkan karier di luar makmal dalam organisasi bioteknologi yang ada atau bagi mereka yang bermimpi untuk memulakan perusahaan bioteknologi baru.

Program baru yang menarik ini menyatukan asas sains yang kuat dengan perusahaan bioteknologi dan keusahawanan, menyediakan tempat pendidikan yang unik untuk para saintis untuk lebih memahami keseluruhan perusahaan bioteknologi dan isu yang unik kepada industri.

Kurikulum ini akan memberi anda asas asas disiplin untuk menangani perusahaan dan cabaran-cabaran yang dihadapi organisasi dalam industri bioteknologi. Program ini melengkapkan saintis dengan alat dan pengetahuan yang diperlukan untuk mengkomersialkan idea produk mereka dan / atau mengurus organisasi bioteknologi. Graduan akan sangat sesuai untuk pelbagai peluang pekerjaan, terutamanya peranan pengurusan dan kepimpinan dalam bidang bioteknologi.... [-]

Amerika Syarikat Washington
September 2019
Sambilan
1 - 5 
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Vlerick Business School

Anda mempunyai idea - kami akan mengajar anda cara berfikir dan bertindak seperti usahawan yang inovatif! Dunia perniagaan hari ini sentiasa berubah dan strategi pengurus ... [+]

Anda mempunyai idea - kami akan mengajar anda cara berfikir dan bertindak seperti usahawan yang inovatif ! Dunia perniagaan hari ini sentiasa berubah dan strategi pengurusan perlu ditakrif tanpa henti. Jadi, syarikat mencari orang yang boleh menghasilkan idea baru, menggunakan rangka kerja dan bertindak balas terhadap persekitaran yang berubah ini.

Program ini mengajar anda bagaimana untuk mengenal pasti dan menguruskan peluang perniagaan baru. Ia adalah pintu masuk kerjaya sebagai pemimpin inovatif dalam apa jua jenis syarikat-syarikat konsultasi besar, multinasional, atau perniagaan anda sendiri. Semasa lawatan gangguan ke Silicon Valley, anda akan mendapat peluang untuk melawat syarikat, pelabur dan inkubator yang inovatif.... [-]

Belgium Leuven
September 2019
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
emlyon business school

Mengapa membawa bersama keusahawanan dan pengurusan inovasi? Logik inovasi dan keusahawanan semakin menjadi sebahagian daripada paradigma yang sama dalam refleksi dan tin ... [+]

Mengikuti cabaran inovasi keusahawanan.

Mengapa membawa bersama keusahawanan dan pengurusan inovasi? Logik inovasi dan keusahawanan semakin menjadi sebahagian daripada paradigma yang sama dalam refleksi dan tindakan. Inovasi tidak lagi didorong oleh unit penyelidikan sahaja

Master Specialis dalam Pengurusan Keusahawanan dan Inovasi diletakkan di sekitar pengetahuan profesional utama: inovasi dan pembangunan perniagaan baru dalam konfigurasi permulaan atau aktiviti baru syarikat sedia ada, dengan memasukkan dalam logik ini. menstrukturkan semua perundingan sokongan perniagaan, kepakaran dan sokongan dalam inovasi keusahawanan.

Lebih daripada latihan keusahawanan atau khusus Master ® dalam pengurusan inovasi, program yang menggabungkan kedua-dua dimensi membolehkan pelajar dengan projek-projek yang berbeza (bukan memberi tumpuan kepada bidang inovasi, atau sebaliknya dinamik keusahawanan berorientasikan) d untuk belajar bersama dan mengintegrasikan perspektif yang lebih global . Integrasi dan gabungan ini akan dihargai oleh perekrut masa depan dan akan membuat perbezaan dalam kualiti penggunaan projek profesional masa depan anda.... [-]

Perancis Lyon
September 2019
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
EAE Business School

Master dalam Keusahawanan dan Inovasi direka untuk menyelidiki kunci-kunci di mana keusahawanan didasarkan sebagai cara berfikir, melakukan dan menjadi, dengan perhatian ... [+]

Master dalam Keusahawanan dan Inovasi direka untuk menyelidiki kunci-kunci di mana keusahawanan didasarkan sebagai cara berfikir, melakukan dan menjadi, dengan perhatian khusus untuk kerja berpasukan dan menyelesaikan masalah untuk mewujudkan nilai baru Kajian dan amalan keusahawanan membantu individu membangun kemahiran peribadi penting dalam bidang seperti kreativiti dan kepimpinan, serta mengukuhkan keyakinan diri.

Apakah keusahawanan atau keusahawanan?

Keusahawanan telah lama dianggap sebagai faktor penting untuk memajukan kemakmuran ekonomi masyarakat dan individu. Keusahawanan menambah nilai melalui aktiviti perniagaan baru dan melalui inovasi yang mengoptimumkan sumber, proses, industri dan peluang, yang seterusnya mewujudkan nilai perniagaan, serta kekayaan sosial dan individu yang lebih besar.... [-]

Sepanyol Barcelona Madrid
April 2019
Sepenuh masa
12 
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Université de Nantes

Program ini menyediakan pelajar dengan asas teori pepejal dalam pengurusan sains dan pengurusan inovasi untuk membangunkan pemahaman tentang inovasi dan dinamik keusahawa ... [+]

Program ini menyediakan pelajar dengan asas teori pepejal dalam pengurusan sains dan pengurusan inovasi untuk membangunkan pemahaman tentang inovasi dan dinamik keusahawanan. Kursus ini diajar dalam bahasa Inggeris oleh pensyarah Perancis dan Vietnam. Semasa program ini, para pelajar mempunyai peluang untuk dirujuk oleh pakar yang bekerja dan mempromosikan pusat Inovasi seperti Technopark, Dewan Perniagaan dan Industri, persatuan kerjaya, bank, dan persatuan pelaburan risiko.

Kata kunci: pengurusan profesional inovasi / pengamal inovasi dengan projek-projek / meneroka inovasi / konseptual Hanoi, kerjasama antara pelajar, profesor dan profesional / kreativiti untuk mencabar pelbagai jenis nilai: daripada berkongsi ekonomi, sosial dan alam sekitar ke dalam dunia ekonomi.... [-]

Vietnam Hanoi
September 2019
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
EU Business School

Dalam landskap perniagaan yang sentiasa berubah oleh pasaran yang semakin kompetitif, minda keusahawanan 'amat penting bagi para pengurus untuk membawa perubahan dan pert ... [+]

Dalam landskap perniagaan yang sentiasa berubah oleh pasaran yang semakin kompetitif, minda keusahawanan 'amat penting bagi para pengurus untuk membawa perubahan dan pertumbuhan kreatif. Program ini meneroka komponen utama inovasi dan penciptaan usaha baru dan memberikan wawasan ke atas usaha keusahawanan dan keadaan di mana ia boleh ditanam dengan berkesan. Dengan menumpukan kepada pembangunan pemikiran kreatif dan kemahiran eksekutif, anda akan menemui cabaran dan penyelesaian keusahawanan sambil mengambil peluang untuk menilai dan mengonsepkan model perniagaan.

Tempoh: Tiga istilah / satu tahun (60 kredit)

Lokasi: Barcelona, ​​Geneva, Montreux, Online

Bahasa Pengajaran: Bahasa Inggeris... [-]

Sepanyol Barcelona Switzerland Geneva Montreux Switzerland Online  + 2 Lagi
October 2019
Sepenuh masa
Campus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Solvay Brussels School of Economics and Management, Université Libre de Bruxelles

Master Majalah Inovasi ... [+]

Master Majalah Inovasi

Rakan kami: MIP Politecnico di Milano:

MIP adalah sekolah perniagaan global yang diiktiraf oleh EQUIS dan AMBA. Ia disenaraikan oleh Financial Times di antara sekolah perniagaan terbaik di Eropah dan telah diiktiraf sebagai sekolah perniagaan berprestij selama lebih dari 30 tahun. Sekolah ini berfungsi dengan rangkaian syarikat awam dan swasta yang luas dan disokong oleh hubungan kuat yang dibangunkan dengan Jabatan Kejuruteraan dan Rekabentuk Politecnico di Milano.

Objektif program

Ini hanya beberapa kemahiran yang program Sarjana bertujuan untuk berkembang dalam calon:

belajar bagaimana untuk membangunkan idea perniagaan baru , dari reka bentuk konsep untuk executalt = "ion.belajar untuk memperkenalkan dan mengurus inovasi = "ion , baik secara kos efektif dan berkekalan.mengenal pasti peluang pasaran dan sosial baru bagi perniagaan baru dan sedia ada.membina rangkaian peribadi anda pengurus, pelabur, pereka, usahawan, inkubator dan perunding dari pelbagai industri dan negara.membina kemahiran dan kemahiran organisasi , dan keupayaan untuk bekerja dalam satu pasukan.... [-]
Belgium Brussels Itali Milan
February 2020
Sepenuh masa
1 - 1 
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
ESCP Europe Business School

Usahawan memainkan peranan utama dalam struktur korporat sebagai pemula, pemangkin dan pencipta nilai ditambah. Pengurus kini harus menjadi usahawan dan pemaju perniagaan ... [+]

Keusahawanan dan Inovasi adalah di tengah-tengah pembaharuan ekonomi masyarakat. Menjadi seorang usahawan adalah langkah semula jadi untuk kebanyakan tetapi keputusan yang sukar kerana lebih daripada pekerjaan, ia adalah "cara hidup".

Setelah melengkapkan Specialized Master® dalam Inovasi dan Keusahawanan, peserta mempunyai perspektif mendalam yang membolehkan mereka untuk mereka bentuk, membina dan menyelia projek-projek pembangunan dalam kerjaya mereka. Program Specialized Masters® ini diuruskan dan diajarkan oleh para profesor dan profesional yang ghairah tentang keusahawanan dan yang berkongsi banyak alat dan pengalaman bidang. Bagi ramai, program Master ini merupakan batu loncatan untuk karier keusahawanan yang cemerlang. Specialized Master® ini menyediakan usahawan peringkat tinggi untuk bertindak dalam persekitaran yang sering kabur dan tidak menentu.... [-]

Perancis Paris
September 2019
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
The University of Wollongong in Dubai

Ia direka untuk pengurus atau mereka yang bercita-cita untuk meneruskan kerjaya dalam peranan berkaitan inovasi terutama dalam organisasi kerajaan, perniagaan dan bukan k ... [+]

Sarjana Perniagaan (Inovasi

Ia direka untuk pengurus atau mereka yang bercita-cita untuk meneruskan kerjaya dalam peranan berkaitan inovasi terutama dalam organisasi kerajaan, perniagaan, dan bukan keuntungan. Program ini akan membolehkan anda mengalami dunia inovasi dan keusahawanan yang menjadi sebahagian daripada kejayaan organisasi. Kursus ini bertujuan untuk individu yang mempunyai minda keusahawanan, usahawan telah menjalankan perniagaan mereka sendiri atau pekerja dalam organisasi besar yang ingin memupuk budaya inovasi dan kreativiti.

Tempoh

18 - 24 bulan

Pengambilan Spring - Februari Musim panas - Jun Musim luruh - September

Yuran tuisyen AED 8,967 USD 2,443 (Termasuk VAT 5%)... [-]

Emiriah Arab Bersatu Dubai
June 2019
Sepenuh masa
18 - 24 
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Bahcesehir University

ENI direka untuk memberi inspirasi kepada individu kreatif dengan minat untuk memulakan atau mengembangkan usaha inovatif yang mempunyai potensi untuk memberi impak yang ... [+]

PENGURUSAN KEAHLIAN DAN INOVASI (ENGLISH, THESIS, WEEKEND)Profil Program

ENI direka untuk memberi inspirasi kepada individu kreatif dengan minat untuk memulakan atau mengembangkan usaha inovatif yang mempunyai potensi untuk memberi impak yang besar kepada industri dan ekonomi. Kami menawarkan pelajar pengetahuan dan kemahiran untuk dan melaksanakan idea-idea baru untuk membuat / mengurus usaha baru, membangunkan amalan pengurusan baru dan mewujudkan persekitaran sokongan yang mendorong inovasi. Program ini menyediakan keupayaan profesional bukan sahaja kepada bakal usahawan tetapi juga untuk "profesional keusahawanan".

Kelayakan dianugerahkan

Para pelajar yang berjaya menyempurnakan program ini dianugerahkan Ijazah Sarjana Keusahawanan dan Inovasi.... [-]

Turki Istanbul
September 2019
Sepenuh masa
3 - 4 
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu