MASTERSTUDIES

4 Ijazah Sarjanav dalam Industri Kecantikan 2020

Ijazah sarjana adalah didikan yang maju dalam bidang pengajian yang merangkumi teknik-teknik pengetahuan yang lebih khusus, penyelidikan dan analisis, dan kemahiran perniagaan. Ijazah sarjana biasanya memberi tumpuan kepada satu aspek bidang umum kajian, menjadikan graduan pakar yang berkelayakan memegang jawatan kuasa yang lebih tinggi.

Apakah Sarjana Beauty Industri? ijazah ini memberi tumpuan kepada kepakaran rambut, kuku dan penjagaan kulit. Pelajar sering belajar mengenai instrumen dan teknik untuk penjagaan badan, serta kimia yang terlibat dalam menggunakan produk untuk kulit dan rambut. Bakteriologi diajar dalam program ini supaya pelajar memahami kepentingan kebersihan untuk mencegah jangkitan di tempat kerja. Kerana ini adalah ijazah lanjutan, pelajar juga belajar tentang teknik pengurusan, rancangan perniagaan dan belanjawan, perkhidmatan pelanggan dan peraturan kerajaan.

Dengan ijazah sarjana dalam industri kecantikan, pelajar bukan sahaja menikmati gaji yang lebih tinggi dan kedudukan yang berkuasa tinggi, tetapi mereka sering juga pergi ke dalam perniagaan untuk diri mereka sendiri. Industri ini semakin berkembang dan pengurus yang baik sentiasa dalam permintaan.

kerja kursus ini mengambil masa kira-kira setahun untuk disiapkan, walaupun pelajar juga mungkin perlu mempunyai pengalaman bekerja sebagai keperluan untuk ijazah. Pelajar perlu menyelidik beberapa sekolah untuk mengetahui lebih lanjut mengenai bayaran dan jadual kursus supaya anda boleh mencari patut terbaik untuk anda.

Dengan ijazah sarjana dalam industri kecantikan, graduan sering menguruskan salun kecantikan, bertanggungjawab untuk hari ke hari berjalan seluruh pertubuhan. perkhidmatan pelanggan dan kepuasan adalah kunci untuk cosmetologists, tukang gunting rambut, ejen bakat, pereka produk dan pemaju, kakitangan jualan dan lain-lain dalam industri kecantikan, mewakilkan tugas-tugas untuk pekerja dalam jumlah yang betul dan mengikut tahap kemahiran mereka, di samping mengekalkan standard kerja.Ramai graduan mereka bentuk jadual kerja dan terus dikemaskini pada semua peraturan kesihatan.

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai apa program boleh didapati dalam industri kecantikan, cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.

4 Hasil dalam Industri Kecantikan Filter

Ijazah Sarjana Muda Komunikasi Fesyen dan Kecantikan Telva & Yo Dona (Edisi XI)

Escuela Unidad Editorial
Sarjana
Okt 2020
<
Sepenuh Masa
Sepanyol
Kampus

Sarjana Muda Komunikasi Fesyen dan Kecantikan (Telva & Yo Dona) adalah gelaran yang sah di lebih daripada 40 negara Eropah. Ijazahnya juga dikenali sebagai ijazah sarjana ...

Baca lebih lanjut

Master dalam reka bentuk dan pengurusan kesihatan dan perkhidmatan spa

University of Tartu
MA
<
Sepenuh Masa
<
2 tahun
English
Kampus

Program ini menggabungkan pengurusan dan reka bentuk produk spa, rawatan perubatan dan riadah dan kesejahteraan.

Baca lebih lanjut

Pengurusan MSc Perisa & Industri Wangian

Université Côte d’Azur (UCA)
MSc
<
Sepenuh Masa
<
2 tahun
15 Jul 2020
English
Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Kampus
Online

The MSc "Management of Flavor & Fragrance Industry" menawarkan 2 tahun latihan multidisipliner sepenuhnya dalam bahasa Inggeris. Grasse adalah modal minyak wangi global da ...

Baca lebih lanjut

Master Beauty Consulting - Satu Tahun

Uptodate Fashion Academy
Sarjana
<
Sepenuh Masa
<
6 bulan
Kampus

Kursus ini akan memberikan pandangan umum tentang pemandangan dari segi fesyen, kosmetik dan seluruh bidang kesejahteraan (mandi haba, ladang kecantikan, pusat kecergasan, dan ...

Baca lebih lanjut