Sambilan Sarjana dalam Humanities di Amerika Stirling United Kingdom

Terbaik Sambilan Ijazah Sarjanav dalam Humanities di Amerika Stirling United Kingdom 2018

Humanities

Dalam usaha untuk berjaya mendapatkan kelayakan Sarjana, anda akan perlu untuk mendapatkan beberapa kredit dengan meluluskan modul individu. Sarjana paling diajar akan mempunyai beberapa modul teras yang anda wajib lulus untuk mendapatkan kelayakan. Penilaian penyelidikan Sarjana hampir selalu sepenuhnya oleh modul disertasi tunggal atau projek.

The United Kingdom Great Britain dan Ireland Utara, yang lebih dikenali sebagai United Kingdom dan Britain, adalah sebuah negara berdaulat yang terletak di luar pantai barat laut benua Eropah.Kedua-dua universiti yang paling terkenal (dan tertua) adalah Oxford dan Cambridge (sering dirujuk sebagai Oxbridge oleh ramai rakyat Britain) England juga mempunyai beberapa institusi bertaraf dunia lain, termasuk beberapa di London (terutamanya Imperial College, London School of Economics, Kolej Universiti London dan King 's College London, semua adalah sebahagian daripada Universiti London)

Stirling adalah sejarah salah satu kubu diraja Kerajaan Scotland. Kini ia menempatkan Universiti Stirling yang mempunyai antara 11 dan 12 ribu pelajar, yang mewakili lebih 80 kewarganegaraan.

Sambilan Sarjana dalam Humanities di Amerika Stirling di UK

Baca lebih lanjut

Kemanusiaan MPhil

University of Stirling
Campus Sambilan 12 - 24  August 2018 United Kingdom Stirling

Satu tahun Sarjana Falsafah Kemanusiaan menawarkan akademik yang ketat, satu tahun sepenuh masa satu atau dua tahun sambilan "penyediaan penyelidikan" program Sarjana tumpuan kepada minat anda, yang terdapat di seluruh pelbagai disiplin di Fakulti Sastera dan Kemanusiaan dalam program yang unik sesuai untuk penyelidikan antara disiplin. [+]

Satu tahun Sarjana Falsafah Kemanusiaan menawarkan akademik yang ketat, satu tahun sepenuh masa satu atau dua tahun sambilan "penyediaan penyelidikan" program Sarjana tumpuan kepada minat anda, yang terdapat di seluruh pelbagai disiplin di Fakulti Sastera dan Kemanusiaan dalam program yang unik sesuai untuk penyelidikan antara disiplin. Ia memberikan anda peluang untuk menjalankan sekeping panjang penyelidikan dalam program pengajian direka dengan kerjasama antara anda dengan penyelia anda (s). Ia boleh diikuti sebagai akhir dalam sendiri untuk pembangunan peribadi atau kerjaya atau sebagai batu loncatan untuk kajian kedoktoran (PhD).

Objektif kursus

The MPhil menawarkan anda peluang untuk meneruskan, program yang direka khas peribadi pengajian Sarjana dalam persekitaran yang berstruktur, disiplin, dan penyelidikan yang didorong oleh. Program ini direka bentuk untuk membolehkan anda untuk menjadi seorang penyelidik yang terlatih dalam bidang subjek Kemanusiaan, menunjukkan keupayaan yang mantap untuk kerja-kerja kendiri dan inisiatif.... [-]