Sambilan Sarjana dalam Humanities di Amerika Stirling United Kingdom

Terbaik Sambilan Ijazah Sarjanav dalam Humanities di Amerika Stirling United Kingdom 2018

Humanities

Dalam usaha untuk berjaya mendapatkan kelayakan Sarjana, anda akan perlu untuk mendapatkan beberapa kredit dengan meluluskan modul individu. Sarjana paling diajar akan mempunyai beberapa modul teras yang anda wajib lulus untuk mendapatkan kelayakan. Penilaian penyelidikan Sarjana hampir selalu sepenuhnya oleh modul disertasi tunggal atau projek.

Pendidikan di United Kingdom adalah perkara diturunkan dengan setiap satu daripada negara-negara di United Kingdom yang mempunyai sistem yang berasingan di bawah kerajaan yang berbeza: Kerajaan UK bertanggungjawab England, dan Kerajaan Scotland, Kerajaan Wales dan Northern Ireland Eksekutif bertanggungjawab untuk Scotland , Wales dan Ireland Utara, masing-masing.

Sambilan Sarjana dalam Humanities di Amerika Stirling di UK

Baca lebih lanjut

Kemanusiaan MPhil

University of Stirling
Campus Sambilan 12 - 24  August 2018 United Kingdom Stirling

Satu tahun Sarjana Falsafah Kemanusiaan menawarkan akademik yang ketat, satu tahun sepenuh masa satu atau dua tahun sambilan "penyediaan penyelidikan" program Sarjana tumpuan kepada minat anda, yang terdapat di seluruh pelbagai disiplin di Fakulti Sastera dan Kemanusiaan dalam program yang unik sesuai untuk penyelidikan antara disiplin. [+]

Satu tahun Sarjana Falsafah Kemanusiaan menawarkan akademik yang ketat, satu tahun sepenuh masa satu atau dua tahun sambilan "penyediaan penyelidikan" program Sarjana tumpuan kepada minat anda, yang terdapat di seluruh pelbagai disiplin di Fakulti Sastera dan Kemanusiaan dalam program yang unik sesuai untuk penyelidikan antara disiplin. Ia memberikan anda peluang untuk menjalankan sekeping panjang penyelidikan dalam program pengajian direka dengan kerjasama antara anda dengan penyelia anda (s). Ia boleh diikuti sebagai akhir dalam sendiri untuk pembangunan peribadi atau kerjaya atau sebagai batu loncatan untuk kajian kedoktoran (PhD).

Objektif kursus

The MPhil menawarkan anda peluang untuk meneruskan, program yang direka khas peribadi pengajian Sarjana dalam persekitaran yang berstruktur, disiplin, dan penyelidikan yang didorong oleh. Program ini direka bentuk untuk membolehkan anda untuk menjadi seorang penyelidik yang terlatih dalam bidang subjek Kemanusiaan, menunjukkan keupayaan yang mantap untuk kerja-kerja kendiri dan inisiatif.... [-]