Sambilan Sarjana dalam Humanities di Amerika Scotland United Kingdom

Terbaik Sambilan Ijazah Sarjanav dalam Humanities di Amerika Scotland United Kingdom 2018

Humanities

Ijazah Sarjana adalah ijazah akademik yang dianugerahkan kepada individu yang berjaya menunjukkan tahap yang lebih tinggi kepakaran. Terdapat dua jenis utama Masters - mengajar dan penyelidikan.

UK, United Kingdom adalah berusia lebih daripada 300 tahun dan terdiri daripada empat negara konstituen: England, Scotland, Wales dan Ireland Utara. UK telah menjadi pusat pengajian untuk 1,000 tahun yang lalu dan mempunyai banyak universiti purba dan dibezakan. Pelajar luar negara membentuk sebahagian besar daripada badan pelajar di universiti di England.

Scotland adalah di utara Great Britain dan mempunyai lebih 790 pulau. Modal ialah Edinburgh, salah satu pusat kewangan terbesar. Sistem pendidikan mereka sentiasa berbeza dari seluruh UK. Scotland mempunyai 15 universiti, ada juga yang tidak tertua di dunia.

Sambilan Sarjana dalam Humanities di Amerika Scotland di UK

Baca lebih lanjut

MLitt in Contemporary Studies

University of St Andrews
Campus September 2018 United Kingdom Saint Andrews

[+]

TOEFL iBT (Ujian Bahasa Inggeris sebagai Bahasa Asing - ujian berasaskan internet)

[-]

Kemanusiaan MPhil

University of Stirling
Campus Sambilan 12 - 24  August 2018 United Kingdom Stirling

Satu tahun Sarjana Falsafah Kemanusiaan menawarkan akademik yang ketat, satu tahun sepenuh masa satu atau dua tahun sambilan "penyediaan penyelidikan" program Sarjana tumpuan kepada minat anda, yang terdapat di seluruh pelbagai disiplin di Fakulti Sastera dan Kemanusiaan dalam program yang unik sesuai untuk penyelidikan antara disiplin. [+]

Satu tahun Sarjana Falsafah Kemanusiaan menawarkan akademik yang ketat, satu tahun sepenuh masa satu atau dua tahun sambilan "penyediaan penyelidikan" program Sarjana tumpuan kepada minat anda, yang terdapat di seluruh pelbagai disiplin di Fakulti Sastera dan Kemanusiaan dalam program yang unik sesuai untuk penyelidikan antara disiplin. Ia memberikan anda peluang untuk menjalankan sekeping panjang penyelidikan dalam program pengajian direka dengan kerjasama antara anda dengan penyelia anda (s). Ia boleh diikuti sebagai akhir dalam sendiri untuk pembangunan peribadi atau kerjaya atau sebagai batu loncatan untuk kajian kedoktoran (PhD).

Objektif kursus

The MPhil menawarkan anda peluang untuk meneruskan, program yang direka khas peribadi pengajian Sarjana dalam persekitaran yang berstruktur, disiplin, dan penyelidikan yang didorong oleh. Program ini direka bentuk untuk membolehkan anda untuk menjadi seorang penyelidik yang terlatih dalam bidang subjek Kemanusiaan, menunjukkan keupayaan yang mantap untuk kerja-kerja kendiri dan inisiatif.... [-]