Sambilan Sarjana dalam Humanities di UK

Cari anda Sambilan Ijazah Sarjanav dalam Humanities di UK 2019

Humanities

Ijazah Sarjana memberikan anda peluang untuk sama ada melanjutkan pemahaman anda tentang sesuatu soalan atau dilaksanakan dengan cara menggunakan yang sama sekali berbeza kemahiran yang telah diperolehi daripada ijazah sarjana muda anda sebelum ini.

Kajian kemanusiaan adalah pelbagai disiplin dan melibatkan pembelajaran mengenai subjek budaya termasuk seni, muzik, bahasa, kesusasteraan, dan sejarah. Pelajar program-program ini boleh memilih untuk menumpukan kajian mereka terhadap disiplin tertentu atau mengambil pendekatan yang baik untuk pendidikan kemanusiaan mereka.

Pendidikan di United Kingdom adalah perkara diturunkan dengan setiap satu daripada negara-negara di United Kingdom yang mempunyai sistem yang berasingan di bawah kerajaan yang berbeza: Kerajaan UK bertanggungjawab England, dan Kerajaan Scotland, Kerajaan Wales dan Northern Ireland Eksekutif bertanggungjawab untuk Scotland , Wales dan Ireland Utara, masing-masing.

Sambilan Sarjana dalam Humanities di UK

Baca lebih lanjut
Pada masa ini tiada program untuk dipaparkan di bawah Sarjana Humanities United Kingdom. Cuba kategori kami Sarjana United Kingdom.

Search for similar programs here