Sambilan Sarjana dalam Humanities di Itali

Cari anda Sambilan Ijazah Sarjanav dalam Humanities di Itali 2019

Humanities

Pengajian Sarjana peringkat melibatkan kajian khusus dalam bidang penyelidikan atau kawasan amalan profesional. Pendapatan ijazah sarjana menunjukkan tahap yang lebih tinggi penguasaan subjek. Pendapatan ijazah sarjana boleh mengambil mana-mana sahaja dari setahun untuk tiga atau empat tahun. Sebelum anda boleh lulus, anda biasanya perlu menulis dan mempertahankan tesis, kertas yang panjang yang merupakan kemuncak kepada penyelidikan khusus anda.

Pendidikan kemanusiaan boleh menyediakan pelajar untuk kerjaya seperti pendidikan, undang-undang, atau perkhidmatan awam dengan menyediakan pendekatan pelbagai disiplin dalam kajian budaya manusia. Kursus boleh merangkumi pemeriksaan sejarah, bahasa, seni, dan falsafah.

Secara rasmi dikenali sebagai Republik Itali, negara itu didapati di selatan Eropah. Bahasa rasmi adalah Itali dan modal yang kaya dengan budaya adalah Rome. Banyak universiti di dunia 's tertua terletak di Itali, khususnya Universiti Bologna (ditubuhkan pada 1088). Terdapat tiga Superior Sekolah Siswazah dengan "universiti status ", tiga institusi yang bertaraf Doktor Falsafah Kolej, yang berfungsi di peringkat ijazah dan peringkat lepasan ijazah.

Sambilan Sarjana dalam Humanities di Itali

Baca lebih lanjut
Pada masa ini tiada program untuk dipaparkan di bawah Sarjana Humanities Itali. Cuba kategori kami Sarjana Itali.

Search for similar programs here