Sambilan Sarjana dalam Humanities di Itali

Cari anda Sambilan Ijazah Sarjanav dalam Humanities di Itali 2018

Humanities

Ijazah Sarjana memberikan anda peluang untuk sama ada melanjutkan pemahaman anda tentang sesuatu soalan atau dilaksanakan dengan cara menggunakan yang sama sekali berbeza kemahiran yang telah diperolehi daripada ijazah sarjana muda anda sebelum ini.

Itali, secara rasmi Republik Itali, ialah sebuah republik berparlimen kesatuan dalam Kesatuan Eropah, yang terletak di Eropah Selatan. Di utara, ia bersempadan dengan Perancis, Switzerland, Austria, dan Slovenia sepanjang Alps.

Sambilan Sarjana dalam Humanities di Itali

Baca lebih lanjut

Sarjana dalam Kemanusiaan Digital dan Pengetahuan Digital (DHDK)

University of Bologna
Campus October 2018 Itali Bologna

Program ijazah antarabangsa dalam Ilmu Kemanusiaan Digital dan Pengetahuan Digital (DHDK) menawarkan kurikulum lintas disiplin yang dirancang untuk memupuk hubungan yang dekat antara kemanusiaan dan sains perwakilan dan pemprosesan maklumat dan pengetahuan. [+]

Program ijazah antarabangsa dalam Ilmu Kemanusiaan Digital dan Pengetahuan Digital (DHDK) menawarkan kurikulum lintas disiplin yang dirancang untuk memupuk hubungan yang dekat antara kemanusiaan dan sains perwakilan dan pemprosesan maklumat dan pengetahuan.

Hasil pembelajaran

Terutama direka untuk pelajar yang memegang ijazah tiga tahun dalam bidang kemanusiaan, program ini disampaikan dalam bahasa Inggeris dan mensasarkan mereka yang ingin meneroka bidang kajian sastera, bahasa, sejarah dan budaya serta seni, menggunakan model, sistem dan kaedah pengiraan untuk mewakili dan memproses data, maklumat dan pengetahuan.

Pada akhir program, pelajar akan dapat menguruskan keseluruhan kitaran reka bentuk dan perancangan objek budaya digital heterogen dan kompleks: dari konsep kepada teori dan metodologi untuk memanipulasi mereka, dan penggunaan mereka oleh pengguna akhir.... [-]