Sambilan Sarjana dalam Humanities di Hong Kong

Cari anda Sambilan Ijazah Sarjanav dalam Humanities di Hong Kong 2018

Humanities

Ijazah Sarjana memberikan anda peluang untuk sama ada melanjutkan pemahaman anda tentang sesuatu soalan atau dilaksanakan dengan cara menggunakan yang sama sekali berbeza kemahiran yang telah diperolehi daripada ijazah sarjana muda anda sebelum ini.

Hong Kong, yang ditemui di pantai selatan China, negara ini adalah salah satu daripada dua Kawasan Pentadbiran Khas di Republik China. Pendidikan Hong Kong 's yang lebih tinggi diletakkan dalam struktur England dan juga sistem antarabangsa. Ia diuruskan oleh negara 's Biro Pendidikan.

Sambilan Sarjana dalam Humanities di Hong Kong

Baca lebih lanjut

MPhil Dalam Kemanusiaan

The Hong Kong University of Science and Technology
Campus Sambilan 2 - 4  September 2018 Hong Kong

Program MPhil menyediakan latihan untuk pelajar yang berhasrat untuk meneruskan kerjaya dalam pengajaran dan penyelidikan. Ia boleh menjadi akhir dalam sendiri atau berkhidmat sebagai persediaan untuk ijazah penyelidikan PhD. Kursus dan menyiapkan tesis yang diperlukan. [+]

Ia boleh menjadi akhir dalam sendiri atau berkhidmat sebagai persediaan untuk ijazah penyelidikan PhD. Pelajar boleh mengkhusus dalam bidang linguistik, sastera, sejarah dan antropologi, atau falsafah dan agama. Kursus dan menyiapkan tesis yang diperlukan.

penyelidikan Foci

Tarikh Akhir Permohonan

Sila layari di sini untuk maklumat lanjut.

.

[-]