Sambilan Sarjana dalam Historical Research Methodologies di Amerika Stirling United Kingdom

Terbaik Sambilan Ijazah Sarjanav dalam Historical Research Methodologies di Amerika Stirling United Kingdom 2018

Historical Research Methodologies

Tuan adalah tahap pertama siswazah kursus dan boleh diperolehi selepas anda menerima ijazah sarjana muda. Memperoleh sarjana biasanya memerlukan dua tahun pengajian sepenuh masa, yang berjumlah 36-54 kredit semester.

 

The United Kingdom Great Britain dan Ireland Utara, yang lebih dikenali sebagai United Kingdom dan Britain, adalah sebuah negara berdaulat yang terletak di luar pantai barat laut benua Eropah.Kedua-dua universiti yang paling terkenal (dan tertua) adalah Oxford dan Cambridge (sering dirujuk sebagai Oxbridge oleh ramai rakyat Britain) England juga mempunyai beberapa institusi bertaraf dunia lain, termasuk beberapa di London (terutamanya Imperial College, London School of Economics, Kolej Universiti London dan King 's College London, semua adalah sebahagian daripada Universiti London)

Stirling adalah sejarah salah satu kubu diraja Kerajaan Scotland. Kini ia menempatkan Universiti Stirling yang mempunyai antara 11 dan 12 ribu pelajar, yang mewakili lebih 80 kewarganegaraan.

Sambilan Sarjana dalam Historical Research Methodologies di Amerika Stirling di UK

Baca lebih lanjut

MRes Dalam Penyelidikan Sejarah

University of Stirling
Campus Sambilan 1 - 2  September 2018 United Kingdom Stirling

Master of Research dalam Penyelidikan Sejarah adalah satu tahun kursus yang berorientasikan penyelidikan dan membolehkan pengkhususan dalam bidang penyelidikan tertentu. Pelajar diperuntukkan penyelia individu untuk mengarahkan kajian bebas mereka dan merancang kurikulum untuk mencerminkan minat dan keperluan mereka. Pelajar harus sentiasa berhubung dengan penyelia melalui e-mel dan jadual mesyuarat yang dipersetujui untuk membincangkan karya mereka dan mengkaji draf rancangan. [+]

Pengenalan

Master of Research dalam Penyelidikan Sejarah adalah satu tahun kursus yang berorientasikan penyelidikan dan membolehkan pengkhususan dalam bidang penyelidikan tertentu. Pelajar diperuntukkan penyelia individu untuk mengarahkan kajian bebas mereka dan merancang kurikulum untuk mencerminkan minat dan keperluan mereka. Pelajar harus sentiasa berhubung dengan penyelia melalui e-mel dan jadual mesyuarat yang dipersetujui untuk membincangkan karya mereka dan mengkaji draf rancangan.

The Master's Research (MRes) direka bentuk

untuk membolehkan pelajar menjadi ahli sejarah terlatihuntuk menunjukkan kebolehan mereka untuk menjalankan penyelidikan ke peringkat kedoktoran di Stirling atau universiti lain di Britain dan di luar negara. Kedua-duanya dicapai melalui penyiapan modul pembelajaran bebas, seminar lapangan dan latihan kemahiran, di bawah pengawasan.... [-]