Sambilan Sarjana dalam Historical Research Methodologies di Amerika Stirling United Kingdom

Terbaik Sambilan Ijazah Sarjanav dalam Historical Research Methodologies di Amerika Stirling United Kingdom 2018

Historical Research Methodologies

Tuan A merujuk kepada menyempurnakan sesuatu program pengajian siswazah yang menyediakan pelajar untuk melanjutkan pengetahuan mereka mengenai subjek tertentu atau memajukan kerjaya mereka. Majoriti tuan diberikan oleh kerajaan atau awam universiti.

Pendidikan di United Kingdom adalah perkara diturunkan dengan setiap satu daripada negara-negara di United Kingdom yang mempunyai sistem yang berasingan di bawah kerajaan yang berbeza: Kerajaan UK bertanggungjawab England, dan Kerajaan Scotland, Kerajaan Wales dan Northern Ireland Eksekutif bertanggungjawab untuk Scotland , Wales dan Ireland Utara, masing-masing.

Sambilan Sarjana dalam Historical Research Methodologies di Amerika Stirling di UK

Baca lebih lanjut

Mres Dalam Penyelidikan Sejarah

University of Stirling
Campus Sambilan 1 - 2  September 2018 United Kingdom Stirling

Sarjana Penyelidikan dalam Penyelidikan Sejarah adalah kursus satu tahun iaitu penyelidikan yang berorientasikan dan membolehkan pengkhususan dalam bidang penyelidikan tertentu. Pelajar diperuntukkan penyelia individu untuk mengarahkan kajian bebas mereka dan merancang kurikulum untuk mencerminkan kepentingan dan keperluan mereka. Pelajar perlu mengekalkan hubungan dengan penyelia melalui e-mel dan jadual dipersetujui mesyuarat untuk membincangkan permohonan kerja dan kajian draf mereka. [+]

Sarjana Penyelidikan dalam Penyelidikan Sejarah adalah kursus satu tahun iaitu penyelidikan yang berorientasikan dan membolehkan pengkhususan dalam bidang penyelidikan tertentu. Pelajar diperuntukkan penyelia individu untuk mengarahkan kajian bebas mereka dan merancang kurikulum untuk mencerminkan kepentingan dan keperluan mereka. Pelajar perlu mengekalkan hubungan dengan penyelia melalui e-mel dan jadual dipersetujui mesyuarat untuk membincangkan permohonan kerja dan kajian draf mereka.

(MRes) Sarjana Penyelidikan direka

untuk membolehkan pelajar untuk menjadi ahli sejarah terlatih

DAN

untuk menunjukkan kecergasan mereka untuk menjalankan penyelidikan ke peringkat kedoktoran di Stirling atau universiti lain di Britain dan luar negara. Kedua-duanya dicapai melalui menyiapkan modul kajian, seminar bidang dan kemahiran latihan bebas, di bawah pengawasan. ... [-]