Sambilan Sarjana dalam Historical Research Methodologies di UK

Cari anda Sambilan Ijazah Sarjanav dalam Historical Research Methodologies di UK 2018

Historical Research Methodologies

Manfaat Sarjana melampaui meningkatkan potensi pendapatan anda. Mereka boleh menyediakan anda dengan kemahiran peribadi dan profesional untuk mempercepatkan pembangunan anda. Mereka juga adalah peluang untuk membezakan diri anda daripada rakan-rakan anda, ramai daripada mereka akan mempunyai sama A-level dan kelayakan ijazah.

UK, United Kingdom adalah berusia lebih daripada 300 tahun dan terdiri daripada empat negara konstituen: England, Scotland, Wales dan Ireland Utara. UK telah menjadi pusat pengajian untuk 1,000 tahun yang lalu dan mempunyai banyak universiti purba dan dibezakan. Pelajar luar negara membentuk sebahagian besar daripada badan pelajar di universiti di England.

Sambilan Sarjana dalam Historical Research Methodologies di UK

Baca lebih lanjut

MRes Dalam Penyelidikan Sejarah

University of Stirling
Campus Sambilan 1 - 2  September 2018 United Kingdom Stirling

Master of Research dalam Penyelidikan Sejarah adalah satu tahun kursus yang berorientasikan penyelidikan dan membolehkan pengkhususan dalam bidang penyelidikan tertentu. Pelajar diperuntukkan penyelia individu untuk mengarahkan kajian bebas mereka dan merancang kurikulum untuk mencerminkan minat dan keperluan mereka. Pelajar harus sentiasa berhubung dengan penyelia melalui e-mel dan jadual mesyuarat yang dipersetujui untuk membincangkan karya mereka dan mengkaji draf rancangan. [+]

Pengenalan

Master of Research dalam Penyelidikan Sejarah adalah satu tahun kursus yang berorientasikan penyelidikan dan membolehkan pengkhususan dalam bidang penyelidikan tertentu. Pelajar diperuntukkan penyelia individu untuk mengarahkan kajian bebas mereka dan merancang kurikulum untuk mencerminkan minat dan keperluan mereka. Pelajar harus sentiasa berhubung dengan penyelia melalui e-mel dan jadual mesyuarat yang dipersetujui untuk membincangkan karya mereka dan mengkaji draf rancangan.

The Master's Research (MRes) direka bentuk

untuk membolehkan pelajar menjadi ahli sejarah terlatihuntuk menunjukkan kebolehan mereka untuk menjalankan penyelidikan ke peringkat kedoktoran di Stirling atau universiti lain di Britain dan di luar negara. Kedua-duanya dicapai melalui penyiapan modul pembelajaran bebas, seminar lapangan dan latihan kemahiran, di bawah pengawasan.... [-]