$close

Penapis

Lihat Hasil

Ijazah Sarjanav dalam Hartanah di Amerika Robina Australia

Tuan adalah tahap pertama siswazah kursus dan boleh diperolehi selepas anda menerima ijazah sarjana muda. Memperoleh sarjana biasanya memerlukan dua tahun pengajian sepenuh masa, yang berjumlah 36-54 kredit semester.  Sebenar harta dan pembinaan profesional hari ini memerlukan strategik, kemahiran analitikal, dan kepimpinan. Kajian Harta Tanah membantu anda untuk membina kerjaya anda dalam b… Baca lebih lanjut

Tuan adalah tahap pertama siswazah kursus dan boleh diperolehi selepas anda menerima ijazah sarjana muda. Memperoleh sarjana biasanya memerlukan dua tahun pengajian sepenuh masa, yang berjumlah 36-54 kredit semester.

Sebenar harta dan pembinaan profesional hari ini memerlukan strategik, kemahiran analitikal, dan kepimpinan. Kajian Harta Tanah membantu anda untuk membina kerjaya anda dalam bidang pembangunan lestari, teknik bangunan hijau dan sebagainya.

Australia mempunyai tujuh daripada 100 institusi bahagian pengajian tinggi di dunia! Australia duduk di atas orang-orang seperti Jerman, Belanda dan Jepun, meletakkan kelapan di Universiti 2012 U21 Ranking Negara Sistem Pengajian Tinggi.

Baca Ringkas
Baca lebih lanjut tentang pengajian di Australia
$format_list_bulleted Penapis
Susun mengikut:
Disyorkan Terkini Tajuk
Bond University
Robina, Australia

The Master Penilaian dan Pembangunan Hartanah menyediakan anda dengan pelbagai kemahiran yang boleh digunakan untuk pasaran hartanah global.

The Master Penilaian dan Pembangunan Hartanah menyediakan anda dengan pelbagai kemahiran yang boleh digunakan untuk pasaran hartanah global. -
Sarjana
Sepenuh Masa
English
Kampus
 
Bond University
Robina, Australia

The Master Penilaian dan Pembangunan Hartanah (Profesional) menyediakan anda dengan pelbagai kemahiran yang boleh digunakan untuk pasaran hartanah global.

The Master Penilaian dan Pembangunan Hartanah (Profesional) menyediakan anda dengan pelbagai kemahiran yang boleh digunakan untuk pasaran hartanah global. -
Sarjana
Sepenuh Masa
English
Kampus