MASTERSTUDIES.COM.MY

Cari anda Ijazah Sarjanav dalam Hal Ehwal Pengguna di Sepanyol

A induk ijazah 's adalah ijazah akademik siswazah. Satu mesti sudah mempunyai ijazah sarjana muda untuk memohon program sarjana 's. Kebanyakan tuan 'program ijazah s memerlukan pelajar menyelesaikan sarjana ' s tesis atau kertas penyelidikan.

Sarjana Sains dalam Hal Ehwal Pengguna adalah satu peringkat yang bertujuan untuk mengajar pelajar bagaimana untuk menguruskan pengguna organisasi. Ia menganalisis pengguna dalam persekitaran sosial dan ekonomi mereka. Ia menyediakan pengetahuan mengenai perlindungan pengguna dan memperkasakan.

Sepanyol (Sepanyol: EspaƱa) adalah perkongsian Semenanjung Iberia dengan Portugal di hujung barat Laut Mediterranean negara pelbagai. Sepanyol dianggap sebagai negara eksotik di Eropah kerana penduduk yang mesra dan gaya hidup santai. Tempoh biasa bagi kursus Universiti di Sepanyol ialah 4 tahun, kecuali Perubatan dan darjah dua, iaitu 6. bandar Madrid dan Barcelona yang terkenal di seluruh dunia untuk masakan, kehidupan malam yang meriah, dan cerita rakyat dan perayaan yang terkenal di dunia.

Sarjana dalam Hal Ehwal Pengguna di Sepanyol

2 Hasil dalam Hal Ehwal Pengguna, Sepanyol Filter

Ijazah Sarjana dalam Psikologi dan Perilaku Pengguna

EAE Business School
Kampus Sepenuh masa 12 months Oktober 2019 Sepanyol Barcelona Madrid + 1 lagi

Master of Psychology dan Consumer Behavior of EAE mempunyai objektif untuk memberi para profesional pemasaran dan pengusaha projek baru alat yang tepat untuk memahami perubahan dalam penggunaan, dalam masyarakat dan dalam ekonomi dari perspektif warga negara dia bekerja dan menggunakan, dan mendapati dalam kedua-dua aktiviti ekonomi ini sentraliti perkembangan peribadi dan sosialnya. Pengertian ini berasal dari penerapan fenomena penggunaan pelbagai paradigma sains sosial, dari segi tingkah laku kepada psikoanalisis, melalui psikologi kognitif dan analisis perilaku dan keadaan tulen melalui peluang yang disediakan oleh ketersediaan semasa yang besar ramai data mengenai tingkah laku.

Sarjana dalam Pemikiran Reka Bentuk dan Pengalaman Pelanggan

EAE Business School
Kampus Sepenuh masa 12 months Oktober 2019 Sepanyol Madrid

Sarjana Pemikiran Reka Bentuk dan Pengalaman Pelanggan bertujuan untuk mewujudkan profesional inovasi yang mempunyai alat konseptual dan praktikal untuk berjaya membangunkan proses Inovasi dan Reka Bentuk Perancangan di syarikat-syarikat, memberi tumpuan kepada penggunaan alat dan teknik metodologi, mengamalkan teknik "empati" untuk meletakkan diri mereka di kasut pelanggan yang berpotensi dan mengesan keperluan yang tidak terpenuhi, membangun kreativiti mereka, menerapkannya kepada penyelesaian masalah perniagaan sebenar dan mencerminkan profil mereka sendiri sebagai profesional inovasi berpotensi, khususnya mereka sendiri sikap dalam menghadapi risiko, kesilapan dan ketidakpastian.