MASTERSTUDIES.COM.MY

Cari anda Ijazah Sarjanav dalam Hal Ehwal Pengguna di Jerman

Tuan A merujuk kepada menyempurnakan sesuatu program pengajian siswazah yang menyediakan pelajar untuk melanjutkan pengetahuan mereka mengenai subjek tertentu atau memajukan kerjaya mereka. Majoriti tuan diberikan oleh kerajaan atau awam universiti.

Ijazah Sarjana Hal Ehwal Pengguna bercadang untuk mengajar para pelajar mengenai perlindungan pengguna dan memperkasakan. Ia memberi tumpuan kepada pengguna sosial dan persekitaran ekonomi. Ini mewujudkan pakar-pakar dalam pengurusan hal ehwal pengguna yang berharga untuk mana-mana organisasi yang menyediakan perkhidmatan atau produk.

Jerman adalah destinasi hebat untuk scholarsand antarabangsa mempunyai sistem pendidikan tinggi yang berkualiti tinggi. Nilai tahap ini pendidikan telah bertambah baik dengan ekonomi yang kukuh Jerman 's. Pelajar luar negara menikmati taraf hidup yang sangat baik dalam persekitaran yang selamat dan selamat. Berlin ialah ibu kota.

Sarjana dalam Hal Ehwal Pengguna di Jerman

1 Hasil dalam Hal Ehwal Pengguna, Jerman Filter

Program sarjana Eropah dalam hal ehwal pengguna (eureca)

TUM (Technische Universität München) Business School
Kampus Sepenuh masa 2 years Oktober 2019 Jerman Freising Munich + 1 lagi

Hal Ehwal Pengguna adalah satu bidang di seluruh dunia semakin meningkat dalam penyelidikan dan pendidikan tinggi. Ia menganalisis pengguna dalam persekitaran ekonomi, sosial dan ekologi mereka. Kajian "Perlunya Siswazah Pendidikan di Hal Ehwal Pengguna di Kesatuan Eropah" menggariskan permintaan daripada sektor korporat dan kerajaan serta persatuan pengguna bagi graduan pendidikan tinggi dalam bidang ini.