Filter
Ijazah Sarjana
Jerman Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda Ijazah Sarjanav dalam Hal Ehwal Pengguna di Jerman

Tuan A merujuk kepada menyempurnakan sesuatu program pengajian siswazah yang menyediakan pelajar untuk melanjutkan pengetahuan mereka mengenai subjek tertentu atau memajukan kerjaya mereka. Majoriti tuan diberikan oleh kerajaan atau awam universiti.

Ijazah Sarjana Hal Ehwal Pengguna bercadang untuk mengajar para pelajar mengenai perlindungan pengguna dan memperkasakan. Ia memberi tumpuan kepada pengguna sosial dan persekitaran ekonomi. Ini mewujudkan pakar-pakar dalam pengurusan hal ehwal pengguna yang berharga untuk mana-mana organisasi yang menyediakan perkhidmatan atau produk.

Jerman adalah destinasi hebat untuk scholarsand antarabangsa mempunyai sistem pendidikan tinggi yang berkualiti tinggi. Nilai tahap ini pendidikan telah bertambah baik dengan ekonomi yang kukuh Jerman 's. Pelajar luar negara menikmati taraf hidup yang sangat baik dalam persekitaran yang selamat dan selamat. Berlin ialah ibu kota.

Sarjana dalam Hal Ehwal Pengguna di Jerman

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Hal Ehwal Pengguna, Jerman

TUM (Technische Universität München) Business School

Hal Ehwal Pengguna adalah satu bidang di seluruh dunia semakin meningkat dalam penyelidikan dan pendidikan tinggi. Ia menganalisis pengguna dalam persekitaran ekonomi, so ... [+]

Mengenai Program Eropah Ijazah Sarjana dalam Hal Ehwal Pengguna (EURECA)

Hal Ehwal Pengguna adalah satu bidang di seluruh dunia semakin meningkat dalam penyelidikan dan pendidikan tinggi. Ia menganalisis pengguna dalam persekitaran ekonomi, sosial dan ekologi mereka. Kajian "Perlunya Siswazah Pendidikan di Hal Ehwal Pengguna di Kesatuan Eropah" menggariskan permintaan daripada sektor korporat dan kerajaan serta persatuan pengguna bagi graduan pendidikan tinggi dalam bidang ini. Tambahan pula, ia menunjukkan jurang yang jelas antara permintaan dan penyediaan graduan pendidikan tinggi dalam Hal Ehwal Pengguna.

Berdasarkan keputusan ini Suruhanjaya Eropah menyokong pembangunan Program Sarjana di Kesatuan Eropah. Mengikuti idea untuk meningkatkan pembekalan pekerja berpendidikan tinggi dan berkelayakan dalam bidang Hal Ehwal Pengguna, Universiti Aarhus (Denmark), Universiti Teknikal Munich (Jerman), Universiti Wageningen (Belanda) dan Warsaw University of Science Life (Poland) telah ditubuhkan sebuah konsortium dengan tujuan untuk membangunkan Program Sarjana Eropah pada Hal Ehwal Pengguna (EURECA) yang dibiayai oleh Suruhanjaya Eropah, Direktorat Jenderal untuk Kesihatan dan Pengguna. Program ini diselaraskan oleh Jabatan Pemasaran dan Penyelidikan Pengguna di Technische Universität München (Jerman) dan akan bermula pada bulan September / Oktober 2009. Bahasa pengantarnya ialah bahasa Inggeris. ... [-]

Jerman Freising Munich
Oktober 2019
Sepenuh masa
2 years
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu