MASTERSTUDIES.COM.MY

Cari anda Ijazah Sarjanav dalam Hal Ehwal Pengguna di Brazil

Tuan A merujuk kepada menyempurnakan sesuatu program pengajian siswazah yang menyediakan pelajar untuk melanjutkan pengetahuan mereka mengenai subjek tertentu atau memajukan kerjaya mereka. Majoriti tuan diberikan oleh kerajaan atau awam universiti.

Sarjana Sains dalam Hal Ehwal Pengguna adalah satu peringkat yang bertujuan untuk mengajar pelajar bagaimana untuk menguruskan pengguna organisasi. Ia menganalisis pengguna dalam persekitaran sosial dan ekonomi mereka. Ia menyediakan pengetahuan mengenai perlindungan pengguna dan memperkasakan.

Brazil pada masa ini antara 20 negara prestasi terbaik dari segi ekonomi kerana pembelajaran pendidikan mereka cemerlang berorientasikan hasil yang lebih tinggi. Tidak ada halangan bahasa banyak kerana kebanyakan kursus ditawarkan dalam bahasa Portugis.Brazil mempunyai 50 orang awam dan 80 universiti swasta

Sarjana dalam Hal Ehwal Pengguna di Brazil

1 Hasil dalam Hal Ehwal Pengguna, Brazil Filter

MASTER PROFESIONAL DALAM PENGGUNA PENGGUNA

ESPM
Kampus Sambilan Mac 2020 Brazil São Paulo

Objektif utama Program Master dalam Tingkah Laku Pengguna (MPCC) adalah untuk melatih para profesional yang mampu memahami peranan pengguna dan pengguna dalam masyarakat kontemporari, menonjolkan asas sosial dan budaya mereka dengan tujuan menyumbang kepada peningkatan daya saing organisasi dan peningkatan kesejahteraan kolektif.