MASTERSTUDIES.COM.MY

Terbaik Ijazah Sarjanav in Tbilisi di Georgia 2019

Tbilisi adalah pusat ekonomi, sosial, budaya, politik dan Georgia. Tbilisi adalah sebuah bandar moden yang mempunyai sejarah yang panjang dan kaya. Pelajar yang memilih Sarjana Tbilisi boleh menikmati banyak kafe, peluang budaya, dan kehidupan malam yang menarik yang bandar ini dinamik tawarkan. Terdapat beberapa institusi akademik awam dan swasta di Tbilisi yang menawarkan program pengajian siswazah yang berkualiti tinggi dengan kemudahan moden.

A Master di Tbilisi boleh menyediakan pelajar dengan lebih daripada pendidikan, tetapi juga merupakan satu peluang bagi pertumbuhan yang signifikan intelektual dan budaya, serta pengalaman antarabangsa yang penting majikan yang berpotensi akan menghargai. Terdapat pelbagai program Master di Tbilisi dalam bidang profesional yang berbeza, seperti perniagaan, undang-undang, pengajian kawasan, dan kesihatan, antara yang lain. Dengan Sarjana Tbilisi, pelajar juga mempunyai fleksibiliti sepenuh masa atau pilihan kajian separuh masa.

Anda boleh mengetahui lebih lanjut mengenai Sarjana Tbilisi dengan membaca melalui program-program di bawah. Mengambil langkah seterusnya ke arah hari ini peribadi dan matlamat profesional anda!

Hasil Filter

Menguasai bekalan air, menunaikan air dan penggunaan rasional dan perlindungan sumber air

Georgian Technical University
Kampus Sepenuh masa 2 tahun Permintaan Maklumat Georgia Tbilisi

Program Sarjana dalam Bekalan Air, Pelepasan Air dan Penggunaan Rasional dan Perlindungan Sumber Air menyediakan lulusannya dengan pengetahuan dan kemahiran yang diminta oleh pasaran untuk secara bebas dan bebas memulakan pembangunan pembinaan sistem bekalan air dan pembetungan dan menguruskan proses pembinaan dengan betul dalam Cara yang mampan dan selamat.

Master dalam bidang kejuruteraan air

Georgian Technical University
Kampus Sepenuh masa 2 tahun Permintaan Maklumat Georgia Tbilisi

Objektif Master ini adalah untuk menyediakan jurutera sumber air yang akan menjadi keperluan moden yang sesuai, kompetitif, berorientasikan prestasi, memberi tumpuan kepada aktiviti praktikal dan operasi. Yang, akan boleh menyediakan Reka bentuk dan pelaksanaan aktiviti operasi diserahkan ke dalam norma pembinaan dan peraturan, akan terdorong untuk menjadi sudut pandangan profesional, sumbangan layak untuk pembangunan sosio - ekonomi. Akan dapat merekabentuk, membina dan mengeksploitasi sistem pengurusan sumber air menggunakan program komputer moden dan pertimbangan faktor-faktor risiko dalam proses pengawalseliaan. Akan dapat pengelasan air semulajadi, memantau kualiti air dan menilai mereka menggunakan standard moden.

Tuan dalam viticulture dan enologi

Georgian Technical University
Kampus Sepenuh masa 2 tahun Permintaan Maklumat Georgia Tbilisi

Selepas tamat pengajian program ini, dengan pengetahuan yang diperoleh dan kelayakan yang dianugerahkan, orang akan dapat bekerja di sektor swasta, organisasi kerajaan dan bukan kerajaan seperti syarikat-syarikat wain, syarikat-syarikat tumbuh-tumbuhan anggur, wain berkilauan dan perusahaan-perusahaan minuman sulingan, makmal, komoditi rasa, persatuan Bekerja di bidang viticulture dan enologi, Kementerian Pertanian dan agensi-agensi yang bersekutu.

Menguasai pengurusan dan dasar teknologi

Georgian Technical University
Kampus Sepenuh masa 2 tahun Permintaan Maklumat Georgia Tbilisi

Program Sarjana dalam Pengurusan dan Teknologi Teknologi akan menyediakan graduan dengan pengetahuan dan kemahiran untuk menganalisis masalah sosioteknik kompleks, untuk menstruktur dan memodelkan penyelesaian mereka, dan melaksanakan reka bentuk dan pelaksanaan projek, program dan dasar yang kompleks di kawasan teknologi .

Menguasai reka bentuk

Georgian Technical University
Kampus Sepenuh masa 2 tahun Permintaan Maklumat Georgia Tbilisi

Program ini bertujuan untuk meningkatkan pengetahuan dan kemahiran para profesional reka bentuk dan disiplin lain, untuk memasuki atau meneruskan dalam pelbagai kerjaya dalam disiplin reka bentuk, dan disiplin profesional bersekutu yang lain. Program ini memanjangkan pemahaman kritikal para pelajar terhadap konteks sosial, budaya, ekonomi dan politik yang bersejarah dan kontemporari, sambil menyediakan latihan dan pengalaman khusus yang canggih dan terkini - dalam amalan, proses dan kaedah reka bentuk yang perlu Menjalankan projek reka bentuk yang kompleks dan pelbagai, dan menghasilkan hasil rekabentuk profesional dan hasil kepada piawaian antarabangsa.

Bahasa Inggeris sains agronomi (empa)

Georgian Technical University
Kampus Sepenuh masa 2 tahun Permintaan Maklumat Georgia Tbilisi

Program Sarjana Agronomi Bahasa Inggeris ("EMPA") yang ditubuhkan pada Kejatuhan 2017, memberi peluang yang unik kepada bakal calon yang bercita-cita menjadi pemimpin global masa depan dalam bidang agronomi. Semua kursus dan kuliah EMPA ditawarkan dalam Bahasa Inggeris untuk menyediakan pelajar menghadapi cabaran kehidupan dunia ekonomi global. Pasukan pakar kami profesor dan pensyarah berbahasa Inggeris dilatih untuk melengkapkan setiap pelajar dengan kemahiran bahasa Inggeris yang diperlukan untuk bersaing dalam bidang akademik dan profesional. Kami yakin bahawa EMPA adalah program antarabangsa utama dalam bidang agronomi.

MA dalam bidang Ekonomi

International School Of Economics
Kampus Sepenuh masa 2 tahun Permintaan Maklumat Georgia Tbilisi

program MA Iset dalam bidang Ekonomi telah dilancarkan pada musim gugur tahun 2006 sebagai program siswazah di Tbilisi State University. Program ini mengambil pelajar melalui kurikulum dua tahun yang mencabar, setanding dalam kandungan dan kualiti untuk dua tahun pertama pengajian Ph.D. bereputasi program di Amerika Utara dan Eropah Barat. Semua kursus diajar dalam bahasa Inggeris oleh fakulti antarabangsa yang berkelayakan ...

Master dalam pengurusan pengangkutan udara

Georgian Aviation University
Kampus Sepenuh masa 2 tahun Og 2019 Georgia Tbilisi

Fakulti Pentadbiran Perniagaan Pengangkutan Udara dan Pengurusan menyediakan pakar Sarjana Muda dan ijazah Master dengan utama dalam: Air Transport Management.

Sarjana Genetik Gunaan

Ilia State University
Kampus Sepenuh masa 2 tahun Og 2019 Georgia Tbilisi

Master of Genetics Gunaan di fakulti Sains dan Perubatan Semula Jadi akan melatih para pelajar kepada piawaian antarabangsa, yang menggabungkan teknologi biomolekul semasa. Secara ringkasnya, penggunaan bioteknologi, khususnya, aplikasi genetik molekul, kini ada di mana-mana dalam perdagangan dan penyelidikan.

Sarjana Teknologi Maklumat

The University Of Georgia
Kampus Sepenuh masa 4 semester Og 2019 Georgia Tbilisi

Program ini bertujuan menyediakan pelajar dengan pengetahuan dan pengalaman yang luas untuk penyelidikan dan pembangunan dalam teknologi maklumat. Kursus teknologi maklumat termasuk Sistem Komputer dan Rangkaian (Cisco CCNP Certificates), Pemrograman Web dan Rangkaian, Pangkalan Data (Oracle Certificate), Pembangunan Aplikasi Mudah Alih, Sistem ERP, dan Kaedah Logik dan Probabiliti dalam Teknologi Maklumat. Pelbagai kursus elektif memberikan peluang kepada para pelajar untuk memperdalam kemahiran komunikasi, memperoleh pengetahuan dan kemahiran yang luas berkaitan dengan kesimpulan berasaskan penyelidikan untuk menyelesaikan masalah dalam bidang teknologi maklumat moden yang menangani isu-isu yang memerlukan pengetahuan yang luas tentang prinsip dan proses . Graduan akan dapat bekerja di organisasi penyelidikan, bank, syarikat insurans, organisasi swasta dan negeri sebagai Pengurus IT, Web, Rangkaian atau Pentadbir Pangkalan Data.