close

Penapis

Lihat Hasil

Ijazah Sarjanav dalam Gamifikasi di Amerika Chambersburg Amerika Syarikat

Ijazah Sarjana adalah ijazah akademik yang dianugerahkan kepada individu yang berjaya menunjukkan tahap yang lebih tinggi kepakaran. Terdapat dua jenis utama Masters - mengajar dan penyelidikan.Amerika Syarikat adalah sebuah negara yang besar di Amerika Utara, sering dirujuk sebagai yang "Amerika Syarikat ", yang "Amerika Syarikat ", "United States ", "Amerika ", atau hanya "yang Syarikat ".… Baca lebih lanjut

Ijazah Sarjana adalah ijazah akademik yang dianugerahkan kepada individu yang berjaya menunjukkan tahap yang lebih tinggi kepakaran. Terdapat dua jenis utama Masters - mengajar dan penyelidikan.

Amerika Syarikat adalah sebuah negara yang besar di Amerika Utara, sering dirujuk sebagai yang "Amerika Syarikat ", yang "Amerika Syarikat ", "United States ", "Amerika ", atau hanya "yang Syarikat ". Kolej Amerika dibiayai oleh "tuisyen " dikenakan kepada pelajar itu, yang selalunya agak mahal, sangat biasa menjulang ke puluhan ribu ringgit setiap tahun.

Terbaik Sarjana dalam Gamifikasi di Amerika Chambersburg di Amerika Syarikat

Baca Ringkas
format_list_bulleted Penapis
Wilson College (Pennsylvania)
Chambersburg, Amerika Syarikat

Inovasi dalam teknologi pengajaran berlaku dengan cepat, dan sekolah tidak selalu mempunyai sumber daya untuk bertindak balas dengan kadar yang sama.

Inovasi dalam teknologi pengajaran berlaku dengan cepat, dan sekolah tidak selalu mempunyai sumber daya untuk bertindak balas dengan kadar yang sama. -
Sarjana
Sep 2021
Kampus
 

PETUA! Jika anda mewakili pusat pengajian dan ingin menambah program anda pada penyenaraian kami, hubungi kami di sini