close

Penapis

Lihat Hasil

2 Ijazah Sarjanav dalam Gamifikasi 2021

Pelajar yang telah melengkapkan ijazah sarjana boleh memilih untuk melanjutkan pendidikan mereka dengan bekerja di ijazah sarjana, sama ada dari kolej yang sama atau institusi yang berbeza. Ijazah induk boleh memberi peluang untuk terus mengkhususkan diri dalam bidang pengajian yang lebih disukai. Apakah Master dalam Gamification? Bidang pengajian ini termasuk merancang dan membina permainan vid… Baca lebih lanjut

Pelajar yang telah melengkapkan ijazah sarjana boleh memilih untuk melanjutkan pendidikan mereka dengan bekerja di ijazah sarjana, sama ada dari kolej yang sama atau institusi yang berbeza. Ijazah induk boleh memberi peluang untuk terus mengkhususkan diri dalam bidang pengajian yang lebih disukai.

Apakah Master dalam Gamification? Bidang pengajian ini termasuk merancang dan membina permainan video interaktif, menerapkan pembelajaran mesin dan mengintegrasikan kecerdasan buatan kerana ia berkaitan dengan permainan, pembangunan permainan 3D dan aplikasi mudah alih pengaturcaraan. Ramai pelajar juga memberi tumpuan kepada cara menggunakan konsep dan teori gamification kepada jenis program lain, termasuk latihan kanak-kanak dan orang dewasa atau pengubahsuaian tingkah laku, untuk memberikan pengalaman pengguna yang lebih bermanfaat dan berkesan.

Graduan sering belajar pengaturcaraan dalam pelbagai bahasa sambil menjadikan minat mereka untuk bermain dalam karier. Mereka juga mungkin belajar untuk mengambil konsep latihan yang kompleks dan menafsirkan mereka ke dalam persekitaran permainan untuk mengukuhkan penglibatan dan pengekalan. Pemikiran kritikal dan kemahiran menyelesaikan masalah dapat diasah semasa mengejar gelar ini.

Kos untuk mendapatkan ijazah sarjana sering berbeza-beza bergantung kepada panjang program, lokasi universiti, dan sama ada program itu dihantar secara peribadi atau dalam talian. Bilangan kelas yang diperlukan untuk siswazah boleh memberi kesan kepada perbelanjaan keseluruhan.

Graduan mungkin mendapat kerjaya yang bermanfaat sebagai jurutera bangunan permainan, sama ada untuk sebuah studio atau secara bebas menjalankan syarikat mereka sendiri. Firma perisian boleh menyewa graduan sebagai pereka digital atau pengurus produk utama untuk membangunkan permainan atau menambahkan ciri permainan kepada program sedia ada mereka. Mereka yang mempunyai minat dalam latihan boleh bekerja sebagai perunding pengalaman belajar dengan syarikat-syarikat pendidikan dari mana-mana saiz untuk menterjemahkan latihan ke dalam persekitaran permainan untuk kedua-dua kanak-kanak dan orang dewasa. Graduan juga boleh menjadi jabatan atau pengurus produk untuk kecerdasan buatan atau bahagian pembelajaran mesin di firma berteknologi tinggi atau agensi kerajaan termasuk organisasi ketenteraan.

Pengajian gamut secara lanjutan atau sambilan boleh didapati sama ada secara dalam talian atau di tapak di universiti yang mengkhususkan diri dalam bidang yang bermanfaat ini. Cari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.

Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini: 
format_list_bulleted Penapis
Tampere University
Tampere, Finland

Memperluas dari hiburan ke bidang kehidupan yang lain, permainan telah berkembang menjadi satu bentuk budaya dan interaksi manusia yang merupakan bahagian penting dalam kehidu ... +

Memperluas dari hiburan ke bidang kehidupan yang lain, permainan telah berkembang menjadi satu bentuk budaya dan interaksi manusia yang merupakan bahagian penting dalam kehidupan sosial dan landskap media semasa. Program Ijazah Sarjana dalam Pengajian Permainan memberikan pandangan yang mendalam tentang watak asas dan perkembangan permainan dan permainan. -
MSc
Sepenuh Masa
2 tahun
English
Ogo 2021
Kampus
 
Wilson College (Pennsylvania)
Chambersburg, Amerika Syarikat

Inovasi dalam teknologi pengajaran berlaku dengan cepat, dan sekolah tidak selalu mempunyai sumber daya untuk bertindak balas dengan kadar yang sama.

Inovasi dalam teknologi pengajaran berlaku dengan cepat, dan sekolah tidak selalu mempunyai sumber daya untuk bertindak balas dengan kadar yang sama. -
Sarjana
Sep 2021
Kampus
 

PETUA! Jika anda mewakili pusat pengajian dan ingin menambah program anda pada penyenaraian kami, hubungi kami di sini