MASTERSTUDIES.COM.MY

Cari anda Sambilan Ijazah Sarjanav dalam Fotografi di Sepanyol 2019

Tuan A diperolehi selepas pelajar melengkapkan program ijazah sarjana muda. Untuk mendapatkan tuan, anda biasanya perlu melengkapkan 12 hingga 18 kursus kolej yang sering melibatkan melengkapkan ujian komprehensif dan / atau tesis.

program Photography biasanya termasuk pelbagai mata pelajaran, termasuk komposisi, teori estetik, lampu, pembangunan, pemprosesan, dan juga etika. Pelajar boleh bekerjasama dengan kamera digital atau filem untuk menghasilkan pelbagai imej.

Sepanyol, secara rasmi Kerajaan Sepanyol, adalah sebuah negeri yang berdaulat dan negara anggota Kesatuan Eropah. Ia terletak di Semenanjung Iberia di barat daya Eropah. Universiti Sepanyol mengawal akses kepada darjah mereka sendiri dan mereka menetapkan yuran pengajian. Mereka juga boleh menawarkan ijazah lanjutan tidak rasmi. Ibu kota Madrid berkemungkinan mempunyai bilangan terbesar bar per kapita daripada mana-mana bandar Eropah dan kehidupan malam yang sangat aktif.

Sambilan Sarjana dalam Fotografi di Sepanyol

6 Hasil dalam Fotografi, Sepanyol Filter

Sarjana dalam Fotografi Kreatif

Escuela Universitaria ERAM
Kampus Sambilan 9 bulan Permintaan Maklumat Sepanyol Salt

Belajar fotografi untuk membina cerita, untuk perjalanan di dalam, untuk berkongsi dengan pengembara rakan anda pengembaraan yang sahih: beritahu cerita sensitif dengan cahaya.

Ijazah Sarjana dalam Pengarang Fotografi dan Projek Profesional

Lens - Fotografía
Dalam Talian & Kampus Digabungkan Sepenuh masa Sambilan 9 bulan Permintaan Maklumat Sepanyol Madrid + 1 lagi

LENS mengumumkan Edisi ke-4 Ijazah Sarjana dalam Pengarang Fotografi dan Projek Profesional, yang akan bermula pada bulan Oktober

Sarjana Fotografi Kontemporari Eropah

IED – Istituto Europeo di Design Madrid
Kampus Sambilan 9 bulan Oktober 2020 Sepanyol Madrid

Sarjana Fotografi Kontemporari Eropah, hari ini, cadangan yang paling bercita-cita tinggi dalam latihan dalam fotografi artistik dan bercita-cita menjadi titik temu bagi artis dan profesional untuk memperkayakan bidang ini di Sepanyol.

Sarjana dalam Fotografi Fotografi Pengarang

Seeway - Barcelona
Kampus Sambilan 9 bulan Oktober 2019 Sepanyol Barcelona

Sarjana dalam Dokumentasi Fotografi Pengarang adalah cadangan didaktik kontemporari, selaras dengan panorama effervescent revolusi digital, di wilayah subur pertemuan antara fotografi, seni, maklumat dan komunikasi visual.

Sarjana dalam Gastronomi dan Fotografi Periklanan

Seeway - Barcelona
Kampus Sambilan 9 bulan Oktober 2019 Sepanyol Barcelona

Master dalam Gastronomi dan Fotografi Periklanan adalah program perintis dalam gabungan kemakmuran kekayaan dan gastronomi negara kita dan komunikasi dan peralihan komunikasi grafik trend ini.

Ijazah Sarjana dalam Fotografi dan Pengiklanan Fesyen

Seeway - Barcelona
Kampus Sambilan 9 bulan Oktober 2019 Sepanyol Barcelona

Ijazah Sarjana Fesyen dan Periklanan Fotografi membentangkan persekitaran yang ideal untuk penjanaan profesional yang relevan yang mampu menjana trend berdasarkan keperibadian kreatif mereka sendiri.