Filter
Ijazah Sarjana
Jerman Hamburg Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Ijazah Sarjanav dalam Fotografi in Hamburg Jerman

Ijazah Sarjana memberikan anda peluang untuk sama ada melanjutkan pemahaman anda tentang sesuatu soalan atau dilaksanakan dengan cara menggunakan yang sama sekali berbeza kemahiran yang telah diperolehi daripada ijazah sarjana muda anda sebelum ini.

Fotografi adalah seni mewujudkan imej menggunakan kamera. Pelajar mungkin bekerja dengan peralatan digital atau filem tradisional dan belajar tentang lampu, tetapan shutter, warna, dan prinsip-prinsip komposisi.

Jerman, secara rasminya Republik Persekutuan Jerman, adalah sebuah republik persekutuan berparlimen di barat-tengah Eropah. Negara ini terdiri daripada 16 negeri-negeri, dan modal dan bandar terbesar ialah Berlin.

Hamburg adalah bandar percuma dan Hanseatic. Ia adalah bandar ke-2 terbesar di Jerman. Ia adalah rumah kepada lebih 1 juta orang dan rumah ke pelabuhan kedua terbesar di Eropah. Bandar ini mempunyai tujuh belas universiti dengan kira-kira 70,000 pelajar.

Terbaik Sarjana dalam Fotografi in Hamburg di Jerman

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Fotografi, Hamburg

Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:
BAs
University of Applied Sciences Europe

Melangkah ke BTK untuk kerjaya yang menarik dan kreatif dalam Fotografi. Bagaimana? Dengan program induk yang berorientasikan masa depan di BTK - dalam persekitaran yang ... [+]

Melangkah ke BTK untuk kerjaya yang menarik dan kreatif dalam Fotografi. Bagaimana? Dengan program induk yang berorientasikan masa depan di BTK - dalam persekitaran yang tidak membatasi perkembangan potensi seni anda secara peribadi atau geografi. Praktikal, peribadi, dengan peluang antarabangsa yang istimewa - terima kasih kepada keahlian kami di Laureate, rangkaian universiti terbesar di dunia dan rangkaian rakan kongsi yang tersebar di seluruh benua.

Sama ada dalam kehidupan masih hidup, potret sosial, sains, seni dan ilustrasi, atau pengiklanan dan fesyen - jurugambar yang berjaya meneroka potensi besar sederhana dengan menggunakan pendekatan pementasan. Selain itu, revolusi digital telah membuka ruang kreatif untuk jurugambar kepada pelbagai kemungkinan baru. Di atas itu, teknologi yang pantas berkembang ini mengubah persepsi budaya kita tentang ruang dan masa dalam mod komunikasi baru.... [-]

Jerman Berlin Iserlohn Hamburg
Oktober 2019
English,Jerman
Sepenuh masa
3 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu