MASTERSTUDIES.COM.MY

Cari anda Ijazah Sarjanav dalam Fotografi di Amerika Syarikat

Ijazah Sarjana memberikan anda peluang untuk sama ada melanjutkan pemahaman anda tentang sesuatu soalan atau dilaksanakan dengan cara menggunakan yang sama sekali berbeza kemahiran yang telah diperolehi daripada ijazah sarjana muda anda sebelum ini.

Fotografi adalah satu bidang yang berkembang pesat yang termasuk fotografi acara, potret, fotografi seni, photojournalism, dan pengiklanan. Pelajar salah satu daripada program-program ini secara amnya belajar bagaimana untuk menggunakan peralatan fotografi untuk mewujudkan imej yang berkualiti tinggi.

Pendidikan di Amerika Syarikat terutamanya yang disediakan oleh sektor awam, dengan kawalan dan pembiayaan datang daripada tiga peringkat: negeri, tempatan, dan persekutuan, supaya.Keperluan umum untuk belajar di peringkat pendidikan yang lebih tinggi di Amerika Syarikat termasuk esei anda kemasukan (juga dikenali sebagai penyata tujuan atau kenyataan peribadi), transkrip rekod, surat cadangan / rujukan, ujian bahasa

Sarjana dalam Fotografi di Amerika Syarikat

2 Hasil dalam Fotografi, Amerika Syarikat Filter

Sarjana dalam Multimedia, Fotografi dan Reka Bentuk

Syracuse University - S.I. Newhouse School of Public Communications
Kampus Sepenuh masa 1 tahun Permintaan Maklumat Amerika Syarikat Syracuse

Program Fotografi dan Reka Bentuk Multimedia menarik pelajar yang berminat dengan semua jenis cerita bercerita visual: fotografi, videografi / sinematografi, reka bentuk, dan multimedia. Matlamat kami adalah untuk menyesuaikan pelajaran anda untuk memenuhi minat dan keperluan anda. Sebagai usahawan kreatif, pelajar kami biasanya bekerja dalam kewartawanan, pengiklanan, fesyen dan dunia bukan keuntungan - dengan banyak memilih untuk bekerja di seluruh industri-dan mereka menerbitkan karya mereka melalui platform pengedaran yang banyak.

Sarjana Seni Halus dalam Fotografi dan Media Berkaitan

Rochester Institute of Technology (RIT)
Kampus Sepenuh masa 2 tahun Og 2020 Amerika Syarikat Rochester

Memperoleh kemahiran konseptual, akademik dan teknikal yang diperlukan untuk berjaya sebagai seorang artis dalam bidang fotografi dan media yang berkaitan.