Filter
Ijazah Sarjana
Itali Milan Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Ijazah Sarjanav dalam Fotografi Fesyen in Milan Itali

Dalam usaha untuk berjaya mendapatkan kelayakan Sarjana, anda akan perlu untuk mendapatkan beberapa kredit dengan meluluskan modul individu. Sarjana paling diajar akan mempunyai beberapa modul teras yang anda wajib lulus untuk mendapatkan kelayakan. Penilaian penyelidikan Sarjana hampir selalu sepenuhnya oleh modul disertasi tunggal atau projek.

Fotografi fesyen adalah bidang dinamik dan salah satu yang paling penting dalam industri fesyen. Fesyen adalah visual secara visual dan oleh itu beberapa kemahiran kreatif dan teknikal diperlukan oleh jurugambar untuk menangkap fesyen dengan cara yang baru dan menarik.

Secara rasmi dikenali sebagai Republik Itali, negara itu didapati di selatan Eropah. Bahasa rasmi adalah Itali dan modal yang kaya dengan budaya adalah Rome. Banyak universiti di dunia 's tertua terletak di Itali, khususnya Universiti Bologna (ditubuhkan pada 1088). Terdapat tiga Superior Sekolah Siswazah dengan "universiti status ", tiga institusi yang bertaraf Doktor Falsafah Kolej, yang berfungsi di peringkat ijazah dan peringkat lepasan ijazah.

Bagi mereka yang berminat untuk belajar Fashion dan trend terkini Milan adalah tempat terbaik untuk pergi. Ia mempunyai semua institusi latihan yang baik yang menyediakan pendidikan yang berkualiti pada kos yang munasabah. Universiti Milan dan Politeknik Universiti Milan adalah beberapa universiti terkenal.

Terbaik Sarjana dalam Fotografi Fesyen in Milan di Itali

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Fotografi Fesyen, Milan

Ijazah
Lokasi
Itali
Milan
Jenis pengajian
Secara
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:
Ferrari Fashion School

Fashion Photography Master bertujuan untuk orang-orang yang mempunyai semangat untuk Fotografi dan fesyen, dan matlamatnya adalah untuk menggambarkan secara terperinci pr ... [+]

Yang Fashion Photography Master bertujuan untuk orang-orang yang mempunyai semangat untuk Fotografi dan fesyen, dan matlamatnya adalah untuk menggambarkan secara terperinci proses dan kaedah kerja untuk merealisasikan menembak fesyen foto profesional dan pengeluaran portfolio yang sangat profesional.

Dari pilihan lokasi portfolio, laman web dan rangkaian sosial. Pelan ini termasuk kelas teknikal, yang meliputi mata pelajaran fotografi beberapa (Sejarah fotografi, kajian nama-nama besar of Fashion Photography, Wanita dan Man - Portrait - Kecantikan - Accessories - Beachwear dan tembakan Fesyen Perkahwinan photo, Still life), serta makmal amalan dalam studio atau luaran, dengan sokongan jurugambar profesional, dengan merealisasikan tembakan photo sebenar, dengan kemungkinan untuk menggunakan peralatan yang profesional untuk mewujudkan Portfolio peribadi.... [-]

Itali Milan
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
8 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu