Sarjana dalam Fisiologi Sukan Gunaan di Australia

Cari anda Ijazah Sarjanav dalam Fisiologi Sukan Gunaan di Australia

Fisiologi Sukan Gunaan

Tuan A diperolehi selepas pelajar melengkapkan program ijazah sarjana muda. Untuk mendapatkan tuan, anda biasanya perlu melengkapkan 12 hingga 18 kursus kolej yang sering melibatkan melengkapkan ujian komprehensif dan / atau tesis.

Program fisiologi sukan digunakan boleh memberi tumpuan terutamanya kepada belajar bagaimana tubuh manusia bergerak. Pelajar boleh menggunakan pengetahuan ini untuk melatih atlet untuk sukan dan aktiviti-aktiviti lain dan untuk memahami keperluan pesakit individu yang lebih baik.

Australia mempunyai tujuh daripada 100 institusi bahagian pengajian tinggi di dunia! Australia duduk di atas orang-orang seperti Jerman, Belanda dan Jepun, meletakkan kelapan di Universiti 2012 U21 Ranking Negara Sistem Pengajian Tinggi.

Sarjana dalam Fisiologi Sukan Gunaan di Australia

Baca lebih lanjut

Tuan fisioterapi (penyelidikan)

University of Technology Sydney
Campus Sepenuh masa Sambilan 2 - 4  January 2019 Australia Sydney + 1 lagi

Kursus ini bertujuan untuk fisioterapi, atau pelajar-pelajar yang telah menamatkan ijazah fisioterapi sama ada di peringkat sarjana muda tahap atau graduan kemasukan sarjana didaftarkan di Australia, dan yang ingin mengejar kerjaya dalam penyelidikan atau mendapat kelebihan daya saing dalam kerjaya mereka dengan melengkapkan tambahan kelayakan lepasan ijazah. Pelajar mendapat kemahiran penyelidikan dan kepakaran dalam bidang yang mereka minat penyelidikan, dan menunjukkan keupayaan akademik yang cemerlang dan komitmen mereka kepada fisioterapi melalui menyiapkan ijazah. [+]

Kursus ini menyediakan pelajar dengan peluang untuk bekerja dengan penyelidik tempatan dan antarabangsa yang terkemuka di kawasan yang mereka minat, dan untuk membangunkan dan melengkapkan projek penyelidikan asal yang menyumbang kepada pengetahuan. Pelajar mendapat latihan penyelidikan dan kemahiran, serta mengembangkan pengetahuan dan kepakaran yang luas dalam bidang penyelidikan. Pelajar disokong oleh budaya penyelidikan yang kukuh dan berdaya, di dalam sekolah dan Universiti, dan mempunyai akses kepada penyelidik lain, pelbagai bengkel, Universiti perpustakaan dan kemudahan penyelidikan.

Kursus ini adalah persediaan terbaik untuk pelajar-pelajar yang ingin melanjutkan pengajian doktor falsafah penyelidikan, kerjaya dalam penyelidikan, atau kedudukan fisioterapi peringkat yang lebih tinggi. pilihan kerjaya termasuk janji temu akademik, peranan amalan berkembang, jawatan penasihat dan peranan industri.... [-]