Sarjana dalam Fesyen di Amerika London United Kingdom

Terbaik Ijazah Sarjanav dalam Fesyen di Amerika London United Kingdom

Fesyen

Dalam usaha untuk berjaya mendapatkan kelayakan Sarjana, anda akan perlu untuk mendapatkan beberapa kredit dengan meluluskan modul individu. Sarjana paling diajar akan mempunyai beberapa modul teras yang anda wajib lulus untuk mendapatkan kelayakan. Penilaian penyelidikan Sarjana hampir selalu sepenuhnya oleh modul disertasi tunggal atau projek.

Fesyen adalah satu konsep yang merangkumi trend dan populariti clotheslines dan aksesori. Sarjana dalam program Fesyen merupakan langkah pertama yang baik untuk kerjaya yang berjaya dalam industri ini terus berkembang. Pelajar akan meneroka banyak lapisan belakang perniagaan dan juga cara yang paling popular untuk berpakaian, penggunaan aksesori, solekan, beg dan kasut dan juga gaya rambut.

The United Kingdom Great Britain dan Ireland Utara, yang lebih dikenali sebagai United Kingdom dan Britain, adalah sebuah negara berdaulat yang terletak di luar pantai barat laut benua Eropah.Kedua-dua universiti yang paling terkenal (dan tertua) adalah Oxford dan Cambridge (sering dirujuk sebagai Oxbridge oleh ramai rakyat Britain) England juga mempunyai beberapa institusi bertaraf dunia lain, termasuk beberapa di London (terutamanya Imperial College, London School of Economics, Kolej Universiti London dan King 's College London, semua adalah sebahagian daripada Universiti London)

Terbaik Sarjana dalam Fesyen di Amerika London di UK

Baca lebih lanjut
Pada masa ini tiada program untuk dipaparkan di bawah Sarjana Fesyen United Kingdom London. Cuba kategori kami MSc Fesyen.

Search for similar programs here