Sarjana dalam Fesyen di Jerman

Cari anda Ijazah Sarjanav dalam Fesyen di Jerman

Fesyen

Ijazah Sarjana memberikan anda peluang untuk sama ada melanjutkan pemahaman anda tentang sesuatu soalan atau dilaksanakan dengan cara menggunakan yang sama sekali berbeza kemahiran yang telah diperolehi daripada ijazah sarjana muda anda sebelum ini.

program fesyen boleh membantu individu untuk membangunkan estetika dan visi unik dan berbeza mereka dan membantu mereka untuk menghidupkan mereka ke dalam reka bentuk fesyen kreatif dan inovatif. Trend ini mungkin dilindungi serta pelbagai topik dalam industri fesyen.

Jerman, secara rasminya Republik Persekutuan Jerman, adalah sebuah republik persekutuan berparlimen di barat-tengah Eropah. Negara ini terdiri daripada 16 negeri-negeri, dan modal dan bandar terbesar ialah Berlin.

Sarjana dalam Fesyen di Jerman

Baca lebih lanjut

Pengurusan Sarjana dan Pemasaran dalam Fesyen, Jenama, Media

Campus M21
Campus Sepenuh masa October 2018 Jerman Munich Nuremberg + 1 lagi

Fesyen adalah lebih daripada zeitgeist - ia adalah ungkapan gaya hidup dan keperibadian. Apabila orang membeli produk dari Apple, Nike atau Prada hari ini, mereka pada dasarnya hidup gaya hidup mereka sebagai ungkapan identiti mereka sendiri. [+]

Sarjana: Pengurusan dan Pemasaran dalam Fesyen, Jenama, Media

LIFESTYLES, KUMPULAN TARGET DAN LEBIH BANYAK UNTUK IMPULSEERS KREATIF

Fesyen adalah lebih daripada zeitgeist - ia adalah ungkapan gaya hidup dan keperibadian. Apabila orang membeli produk dari Apple, Nike atau Prada hari ini, mereka pada dasarnya hidup gaya hidup mereka sebagai ungkapan identiti mereka sendiri. Oleh itu, pengurusan fesyen dan jenama bertujuan untuk menguatkuasakan dan membimbing trend fesyen baru dan jenama inovatif di pasaran. Jenama sentiasa instrumen ekspresi diri individu pengguna dan berfungsi untuk membezakan gaya hidup melalui pilihan yang disasarkan dan keutamaan produk berkualiti tinggi. Kempen pemasaran dan media yang kuat sering membuka kumpulan sasaran baru dan pasaran antarabangsa. Program Master di Campus M21 menyediakan anda secara saintifik dan praktikal untuk tugas-tugas pengurusan strategik dan operasi di pasar-pasar yang menarik ini.... [-]