Sarjana dalam Fesyen di Brazil

Cari anda Ijazah Sarjanav dalam Fesyen di Brazil

Fesyen

Ijazah sarjana adalah anugerah pendidikan yang sebahagiannya kesinambungan pengajian ijazah pertama dalam pelbagai bidang ilmiah. Pelajar sering dapat pakar untuk mendapat pekerjaan dalam bidang yang tertentu.

Apakah Sarjana fesyen di Brazil? Tahap siswazah sering melibatkan kerja-kerja dalam kelas kursus dan seminar, serta projek-projek reka bentuk. Pelajar sering membangunkan portfolio reka bentuk mereka sendiri dan belajar dengan cara yang praktikal langkah yang terlibat dari konsep idea visual lukisan dan akhirnya penciptaan produk. Pelajar biasanya akan belajar pelbagai kaedah reka bentuk dan boleh mengambil kursus dalam pemasaran fesyen juga. siswazah ini boleh melengkapkan kursus ini dengan portfolio reka bentuk asal dan Mengetahui proses reka bentuk dan perniagaan fesyen.

The ijazah sarjana umumnya memberikan pelajar tangan-peluang dan kebiasaan pembelajaran dengan semua peringkat reka bentuk.Selain membangunkan kemahiran praktikal, siswazah yang berkenaan mahir dalam konsep fesyen, yang boleh membawa kepada banyak peluang pekerjaan.

Kos Sarjana Ijazah fesyen berbeza mengikut jenis institusi, panjang kursus ini, harga bahan-bahan dan faktor-faktor lain. Ramai pelajar memohon bantuan kewangan dan pinjaman, manakala yang lain terlibat dalam kajian kerja untuk membantu mendapat pengalaman dan membayar tuisyen.

Mereka yang melengkapkan Master dalam fesyen mempunyai pelbagai peluang pekerjaan kepada mereka. Beberapa graduan bekerja di rumah reka bentuk utama dan studio, manakala yang lain membuka butik sendiri atau mula baris fesyen mereka sendiri. graduan lain boleh bekerja untuk majalah fesyen sebagai penulis atau editor, mewujudkan memaparkan fesyen di tingkap kedai atau laman web, atau membuat dan menghasilkan pertunjukan fesyen. Graduan juga boleh menjadi perunding dan pemasar fesyen untuk syarikat.

Terdapat banyak pilihan dalam talian dan peluang pembelajaran jarak jauh.Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.

Baca lebih lanjut

Pascasiswazah dalam Pemasaran dan Komunikasi Fesyen

IED – Istituto Europeo di Design Sao Paulo
Campus Sepenuh masa 18  March 2019 Brazil São Paulo

Pascasarjana dalam Pemasaran Fesyen dan Komunikasi Istituto Europeo di Design - IED São Paulo menawarkan latihan dalam pengurusan pemasaran dan komunikasi khusus untuk perniagaan fesyen. [+]

KURSUS INI DITINJAU DALAM BAHASA PORTUGUESE.

MENGAPA?

Kejayaan tahun demi tahun di IED, jawatan ini menawarkan perspektif yang berbeza untuk senario fesyen yang berbeza dan menggalakkan pengalaman pembelajaran berorientasikan pasaran, dengan kuliah dan kuliah yang diberikan oleh profesional terkenal dalam industri dan akademik.

UNTUK SEMUA?

Profesional yang berminat untuk memperdalam atau mengarahkan kerjaya mereka atau usahawan yang berpotensi ke bidang Pengurusan Komunikasi dan Pemasaran Fesyen, menilai potensi mereka dan menghampiri profil profesional yang paling bernilai.

BAGAIMANA?

Program ini membentangkan subjek Pemasaran Terpakai kepada Fesyen, Gaya Hidup

KURSUS

Pascasiswazah dalam Pemasaran dan Komunikasi Fesyen menawarkan analisis dan perspektif yang berbeza mengenai senario fesyen yang berbeza, dan menggalakkan pengalaman pembelajaran berorientasikan pasaran, dengan kuliah dan ceramah yang diberikan oleh profesional terkenal dalam industri dan akademik.... [-]


Sarjana Pemasaran Fesyen

IED – Istituto Europeo di Design Rio de Janeiro
Campus Sambilan 400  September 2019 Brazil Rio de Janeiro

Ingin belajar pemasaran, dan seperti fesyen? Ingin belajar fesyen, dan seperti pemasaran? Tempatnya di Rio IED Dalam Master Pemasaran Fesyen Profesional, anda belajar pemasaran dengan profesor yang dirujuk di pasar fesyen. [+]

KURSUS INI DITINJAU DALAM BAHASA PORTUGUESE. Diiringi profesional dari syarikat seperti Vogue dan Osklen, pelajar akan membangunkan projek pemasaran dan perhubungan untuk jenama fesyen.

Melalui beberapa hubungan dengan pasaran, pelajar akan mempunyai visi semasa di kawasan itu dan akan dapat kedua-duanya memulakan jenama sendiri dan bergabung dengan jabatan komunikasi syarikat fesyen yang besar.

Dengan kerjasama Levi's, Master Profesional dalam Pemasaran Fesyen menawarkan peluang kepada pelajar untuk berhubung dengan kehidupan harian salah satu syarikat pakaian terbesar di dunia.

Sepanjang kursus, pelajar akan mengadakan ceramah dengan profesional jenama, dan akan membangunkan projek pemasaran di ruang yang direka oleh syarikat di sini di sekolah.... [-]