Sarjana dalam Fesyen di Brazil

Cari anda Ijazah Sarjanav dalam Fesyen di Brazil

Fesyen

Ijazah sarjana adalah anugerah pendidikan yang sebahagiannya kesinambungan pengajian ijazah pertama dalam pelbagai bidang ilmiah. Pelajar sering dapat pakar untuk mendapat pekerjaan dalam bidang yang tertentu.

Apakah Sarjana fesyen di Brazil? Tahap siswazah sering melibatkan kerja-kerja dalam kelas kursus dan seminar, serta projek-projek reka bentuk. Pelajar sering membangunkan portfolio reka bentuk mereka sendiri dan belajar dengan cara yang praktikal langkah yang terlibat dari konsep idea visual lukisan dan akhirnya penciptaan produk. Pelajar biasanya akan belajar pelbagai kaedah reka bentuk dan boleh mengambil kursus dalam pemasaran fesyen juga. siswazah ini boleh melengkapkan kursus ini dengan portfolio reka bentuk asal dan Mengetahui proses reka bentuk dan perniagaan fesyen.

The ijazah sarjana umumnya memberikan pelajar tangan-peluang dan kebiasaan pembelajaran dengan semua peringkat reka bentuk.Selain membangunkan kemahiran praktikal, siswazah yang berkenaan mahir dalam konsep fesyen, yang boleh membawa kepada banyak peluang pekerjaan.

Kos Sarjana Ijazah fesyen berbeza mengikut jenis institusi, panjang kursus ini, harga bahan-bahan dan faktor-faktor lain. Ramai pelajar memohon bantuan kewangan dan pinjaman, manakala yang lain terlibat dalam kajian kerja untuk membantu mendapat pengalaman dan membayar tuisyen.

Mereka yang melengkapkan Master dalam fesyen mempunyai pelbagai peluang pekerjaan kepada mereka. Beberapa graduan bekerja di rumah reka bentuk utama dan studio, manakala yang lain membuka butik sendiri atau mula baris fesyen mereka sendiri. graduan lain boleh bekerja untuk majalah fesyen sebagai penulis atau editor, mewujudkan memaparkan fesyen di tingkap kedai atau laman web, atau membuat dan menghasilkan pertunjukan fesyen. Graduan juga boleh menjadi perunding dan pemasar fesyen untuk syarikat.

Terdapat banyak pilihan dalam talian dan peluang pembelajaran jarak jauh.Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.

Baca lebih lanjut

Ijazah Dalam Pemasaran Dan Fesyen Komunikasi

IED – Istituto Europeo di Design Sao Paulo
Campus Sepenuh masa 300  September 2018 Brazil São Paulo

Kesan komunikasi kilat-cepat di media sosial telah menyebabkan perubahan radikal dalam pasaran fesyen dan strategi jenama. Untuk mengaitkan kepada pengguna, profesional penjagaan kesihatan memerlukan peralatan baharu dan kemahiran. [+]

WHY?

Kesan komunikasi kilat-cepat di media sosial telah menyebabkan perubahan radikal dalam pasaran fesyen dan strategi jenama. Untuk mengaitkan kepada pengguna, profesional penjagaan kesihatan memerlukan peralatan baharu dan kemahiran.

UNTUK SIAPA?

Profesional dengan ijazah dalam fesyen, Komunikasi, Pengiklanan, Kewartawanan, Pemasaran, Designers dan bidang yang berkaitan, dengan penuh minat dalam memperdalam pengetahuan dalam bidang dan memasuki pasaran.

BAGAIMANA?

Pelajar menyediakan perancangan pemasaran yang strategik dan komunikasi untuk satu jenama fesyen, dengan mengambil kira senario kompleks dan keputusan yang objektif. Sepanjang perjalanan, sambungan akan ditawarkan kepada syarikat-syarikat pasaran.... [-]


Ijazah Lanjutan Dalam Pemasaran Fesyen Dan Komunikasi

IED – Istituto Europeo di Design Sao Paulo
Campus Sepenuh masa 18  September 2018 Brazil São Paulo

Diploma Lepasan Ijazah dalam fesyen Pemasaran dan Komunikasi daripada Istituto Europeo di Design - IED São Paulo menawarkan latihan dalam pengurusan pemasaran dan komunikasi khusus untuk perniagaan fesyen. [+]

WHY?

tahun kejayaan demi tahun dalam FDI, jawatan ini mencadangkan perspektif yang berbeza untuk senario yang berbeza fesyen dan menggalakkan pengalaman pembelajaran yang menjurus kepada pasaran, dengan kelas dan kuliah oleh profesional industri terkemuka dan ahli akademik.

UNTUK SIAPA?

profesional yang berminat untuk melanjutkan kerjaya mereka atau usahawan langsung atau berpotensi untuk Komunikasi pengurusan kawasan dan Pemasaran Fesyen, menilai potensi dan sudah dekat profil anda profesional yang paling penting.

BAGAIMANA?

Program ini mempunyai disiplin Marketing Gunaan dengan Fashion, Lifestyle & Trend, Branding, Fashion Image Design Management, Digital Komunikasi, Pengurusan Saluran, Pemasaran Strategik Perniagaan Global, Design Pemikiran dan Pelan Perniagaan dan lain-lain... [-]


Ijazah Dalam Pemasaran Dan Fesyen Komunikasi

IED – Istituto Europeo di Design Rio de Janeiro
Campus Sambilan 400  March 2018 Brazil Rio de Janeiro

The Siswazah kursus Pemasaran dan Komunikasi IED Fesyen Rio profesional fesyen mampu mencipta dan melaksanakan strategi komunikasi dan pemasaran dari persepsi peluang, menggabungkan identiti jenama dalam konteks pemasaran kontemporari. [+]

PROGRAM INI DALAM PORTUGIS Diajar

Mencipta dan melaksanakan strategi komunikasi dan pemasaran dari persepsi peluang, menggabungkan identiti jenama dalam konteks pemasaran kontemporari.

Panel 3 dan Psrn Dengan Fesyen Rumah: Mac Kelas: Selasa dan Khamis - 19h30 untuk 22h30 Jam: 400 jam Bahasa Portugis Penerangan dan Objektif:

Kursus ini Lepasan Ijazah dalam Pemasaran dan Komunikasi IED Fesyen Rio Cara profesional mampu untuk mencipta dan melaksanakan strategi komunikasi dan pemasaran dari persepsi peluang, menggabungkan identiti jenama dalam konteks pemasaran kontemporari.

Dengan penekanan di tempat kejadian Brazil pada antara muka dengan pasaran domestik dan luar negara dan eksploitasi segmen - dari pengeluaran untuk pengalaman penggunaan - kursus ini menawarkan kursus-kursus yang menangani strategi komunikasi dan pemasaran, rantaian fesyen, tingkah laku, inovasi, runcit, penjenamaan dan ekonomi kreatif, juga memaparkan bengkel yang dikendalikan oleh profesional.... [-]