MASTERSTUDIES

Ijazah Sarjanav dalam Fesyen di Amerika Jersey City Amerika Syarikat

Tuan A merujuk kepada menyempurnakan sesuatu program pengajian siswazah yang menyediakan pelajar untuk melanjutkan pengetahuan mereka mengenai subjek tertentu atau memajukan kerjaya mereka. Majoriti tuan diberikan oleh kerajaan atau awam universiti.

program fesyen boleh mendidik individu dalam pelbagai aspek fesyen dan boleh memberikan mereka dengan pendekatan yang pereka ke arah mewujudkan aksesori baru, pakaian dan kasut. Sesetengah program boleh memberi tumpuan kepada topik-topik seperti teknologi yang terlibat, seni dan sejarah fesyen.

Pendidikan di Amerika Syarikat terutamanya yang disediakan oleh sektor awam, dengan kawalan dan pembiayaan datang daripada tiga peringkat: negeri, tempatan, dan persekutuan, supaya.Keperluan umum untuk belajar di peringkat pendidikan yang lebih tinggi di Amerika Syarikat termasuk esei anda kemasukan (juga dikenali sebagai penyata tujuan atau kenyataan peribadi), transkrip rekod, surat cadangan / rujukan, ujian bahasa

Jersey City adalah yang kedua paling ramai penduduk di negeri New Jersey. Dengan penduduk hampir 250,000 penduduk, bandar ini juga tidak ketinggalan dengan institusi pengajian tinggi yang berjumlah lima. The New Jersey City University terletak di sini yang menawarkan pelbagai program.

Terbaik Sarjana dalam Fesyen di Amerika Jersey City di Amerika Syarikat

1 Hasil dalam Fesyen, Jersey City Filter

Sarjana Sains dalam Perniagaan Fesyen

Rutgers Business School - Newark and New Brunswick
Sarjana
01 Sep 2020
<
Sepenuh Masa
<
Separuh masa
English
Kampus

The Rutgers Business School Master of Science dalam Perniagaan Fesyen adalah program canggih yang akan mempersiapkan anda untuk kerjaya perniagaan yang mendebarkan dalam indus ...

Baca lebih lanjut